Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми. - втора тема

• 101 743
  • 1 419
  •   1
Отговори
# 1 020
Нещо наистина съм си въобразила!  Blush Извинете!

# 1 021
Привет!  Hug

Имам спомени, че преди време някои бяха синтезирали в 10-ина точки основните "против" ваксините. Търсих, но не намирам за сега. Моля, ако се сещате и ги имате запазени да ги публикувате пак тук или да ми ги пратите на лични. Мерси!   bouquet

( Мисля, че автори  бяха Maria.St и . или Афродита  Blush)

# 1 022
Ето го тук въпросният синтез, заедно с бележките към него и последвалите коментари.

# 1 023
Аз пак да се върна на Вигантола с въпрос. Има ли връзка м/у рахита и рязкото наддаване в началото при бебетата? В този случай препоръчително ли е да се дава? Може ли причината за начална форма на рахит да е ваксина?
Питам информативно.

# 1 024
Още едно младо 14-годишно момиче жертва на HPV. CDC обвинява противозачатъчни таблетки.
http://www.naturalnews.com/023792.html

# 1 025
Грейс,и аz го четох.Трагедия.

Вери,
1.НЕ.Но Някои лекари дьржат на таzи гола хипотеzа.Лятото и  иzлагане на сльнце е достатьчно.
2.От ваксини всичко очаквам. Thinking

# 1 026
Кристиян, благодаря за отговора.  Hug

# 1 027
Може ли причината за начална форма на рахит да е ваксина?

Естествено,че какво друго?!Освен това са причина и за врастване на нокти,нощно напикаване,повишено газообразуване,лумбаго,ишиас,повишена стомашна киселинност и какво още може да се сетиш!Имам сигурен източник Peace

# 1 028
  • на плажа
 А защо да не е причина?! Ваксинациите грубо нарушават естествения имунитет, а съставките им циркулират свободно с кръвта и достигат на всички нива. Защо смяташ, че не може да отключи такъв проблем или просто от любов към спорта си на контра?

# 1 029
От любов към науката,медицината и здравия разум Peace

# 1 030
Колежката е стоматолог и е учила 4 страници zа ваксините като студент.При Хуманната медицина следване се учат 5 страници.Не може да се спори с нея,беzсмислено еPeace

# 1 031
Моля да не оспамвате и тази тема!

# 1 032
Аз не споря,аз ви иронизирам Peace

Друго си е да проявиш "здрав разум" и да отречеш напълно съвременната медицина и да прочетеш 500 страници псевдонаучна литература,писана от болни параноици и да практикуваш "антимедицина", като отричаш публикуваните данни и набеждаваш,че всяко медицинско лице или е непълно информирано или корумпирано от системата  Money Money Moneyи има лична изгода от слагането на ваксини... А пък съществуването на вируси и други подобни причинители на болести,които немогат да се видят с просто око е чисто хипотетично и служи единствено като оправдание за съвременните фармацевтични компании да ни тъпчат с химии вместо всичко да ни минава от само себе си благодарение на здрава храна и силна вяра!  Praynig

# 1 033
  • Варна
Знам,че не е тук мястото за полемики ,но все пак има въпрос към големите привърженици на ваксините и по-конкретно към Веселка в момента. Могат ли да ми отговорят как е просъществувало човечеството до наши дни след като ваксините се слагат от 200 г , а човечеството съществува много преди това????Моят поклон пред науката и здарвия разум.....но това ,което е измислила природата -никой още не е сътворил нещо по-съвършенно.

# 1 034
А наясно ли си колко повече хора са умирали преди да измислят ваксините-или това са големи лъжи и заблуди,които фанатизирани  хора като вас тръбят непрекъснато?Сигурна ли си колко от хората,жевещи в наше време са щели да съществуват без да са били измислени ваксините?Това е работата,че в нищо не сте сигурни и сляпо се доверявате на изперкали псевдодоктори като Кристиан и други псевдокапацитети.Наясно съм,че спор със сектанти неможе да има,затова неискам и да споря.Параноята е болестно състояние,но трудно се лекува.Докато темата съществува ще има такива като мен,които да я "разбутат' от време на време.Тука не било поле за полемики-променете заглавието на "Бойкот на ваксините" и се убеждавайте взаимно колко сте прави.

Общи условия

Активация на акаунт