Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 720
  • 993
  •   1
Отговори
# 240
гледам много кльощавелки има тука!и аз съм 175 и си мечтая за 65кг.а когато бях толкова си мислех че съм дебела... ooooh!

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 15:38 от monnnn

# 241
xoп  Heart Eyes,привет красавици Hug Hug.
от днес аз сьм сьс вас(отново) Embarassed Embarassed,че бях болна  Weary
почевам от ново newsm03,в момента ,сьм 94 кг....цел е 60 кг...
мерси за вас newsm51 smile3525

# 242
Винаги съм насреща Мишле - стига да мога да помогна с нещо !!   bouquet
А пък аз от два дни усещам лек световъртеж и замая ???  Confused Нямам идея защо!  newsm78

# 243
ЯЯЯЯЯ имам си звездичка !!! Simple Smile

# 244
Вече изпих 2л вода по-добре съм - но трябва още!Незнам умора ли е или друго...........

И да питам вреди ли вземането на пчелен прашец и режима - знаете ли нещо !?Ето му състава - http://abiconic.dir.bg/bees/prashez.htm  ---------ЧЕТЕТЕ по надолу - че е подробно!

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 16:01 от didizhivko

# 245
аххахахаха гледам я но пиша 100 неща едновременно всичко на различни езици SORRY   bouquet

# 246
гледам много кльощавелки има тука!и аз съм 175 и си мечтая за 65кг.а когато бях толкова си мислех че съм дебела... ooooh!

И аз така. Когато бях 62 си казвах : " Голяма съм трътка", а сега си казвам " Голяяямааа съм тръткаааа"  Laughing

# 247
Привет и от мен сладуранки,
Честит празник на всички празнуващи  smile3525
Аз вчера се включих в отбора  Crazy и днес вече бях повече от изумена кантара показа -1,2кг. bowuu, знам че сега организма се чисти и затова имам такъв резултат, но все пак съм доволна, защото от 2 седмици се пробвам с други режими и фитнес и не мога да мина тия пусти килограми, които сега ги преборих  Hug
Днес съм на фитнес и утре ще докладвам как са нещата при мен. Дано пак да съм на много минус нали  и малко ще се поизпотя  newsm39
Успех и много минусчета  bouquet

# 248
Ей дюкански чаровници и аз съм тук,главно на балкончето , но от време на време и пиша.
Слънчице страхотен резултат, супер тези снимки ми бяха голям стимул.
Позаслабнало русо пухче изпуснах твоите снимки, ако не е проблем ще ми пуснеш ли link на лични.
Видях и други снимки но забравих имената, чудесни сте мили дами.
Аз се гледам в огледалото и не виждам никаква разлика. Вчера се снимах сама пред огледалото и уж да сравня с стари снимки и пак май няма разлика.ОООООООффффффффффффффффф нещо май не ми харесва тая работа, ай кантара ми само играе ха нагоре, ха надолу. Иначе сам напълно режимна без грам прегрешения.
Имам малко въпроси
- може ли да хапвам активия , fat free, без никаква захар,но пак май има парценца плодове?
- също си намерих подобие на кашкавал с мазнини 3грама на 100, без въглехидрати и доста протеини,май това става според мен.
Предварително ви благодаря за всички съвети .
Лек и ползотворен ден.

# 249
що не гледате клавиатурата бе хора?[/color]

аз лично отдавам внимание на "съдържанието пред формата"  Mr. Green

днес хванах воднянка - сигурно 3.5 л изпих ве4е .  newsm78

изпитвам душевен глад, на устата ми се яде нещо, а не знам какво. нищо нямам под ръка , а до мен говорят за едни великденски нережимни вкусотии. по4нах да се давя ве4е.

# 250
  • Варна
Здравейте, много Дюканки днес на балкона  tongue
Не съм в къщи, пък тук много бавно ми отваря, така че не съм чела.
Мишле, все пак твоите снимки успях да ги видя. Браво, тялото ти вече изглежда чудесно, щот глава не виждам  Peace
Елена 82, пак те пропуснах. Чакаш ме да си легна и хоп снимчици   smile3514
Роки пагане , честит рожден ден  bdbaloni
На именниците честито   bouquet
След като вчера се оплаках, че никой не забелязва, че слабея днес получих комплименти от 3 -чки мадами. Отдъхнах си най-накрая, че се вижда и с просто око. Аз за сега инвестирам, но дънките в които успях да се вмъкна преди 10-тина дни вече са ми широчки. Е поФалих се. Ако мога довечера ще ви чета повече, че ще пътувам извън града. thumbsup

# 251
валерия наобядЖа се а?!?ша обяджаш по ни едно време... Joy Joy Joy

# 252
  • София
Маки, какво става със срещичката ни тази събота?
Уточнено ли е мястото, часа.?....
Бачи, можеш да пуснеш едно списъче, все пак да имаме "предварителна" нагласа кои ще сме Hug

# 253
Мишле пробвала ли си Зарсена -днес в аптеката ми я препоръчаха .

# 254
Айде бееееее,душатаааааа! Hug Hug Hug Рекох,че си ни оставила за винаги! Mr. Green
И рИвах,рИвах е така smile3518 newsm45 Безутешно!!!

Славеееее ,  Hug Hug Hug лИбоФ моя, голЕмо скитане скитах бе душко.Обиколих половината България.Варна-Севлиево-В.Търново-Ст.Загора-Бургас-Несебър-Варна  ooooh!.И докато се върна, ме грабнаха и на работа да ходя.Цяло чудо е, че днес успях да поседна за малко тук.Ама като гледам, че в нас е Хирошима, май няма да е за дълго. ooooh!
 По режима.Честно казано, помъкнах си една торба с кексчета, докато бях в странство.Смя ми се де кой ме виде с моите бъркочи, ама майната им....Спазвах режима, като си дадох малко почивка, и за момент скочих в трета фаза.Истината е, че пих малко алкохол, и ядох два гала обяда.Толкоз.Не знам дали съм качила, няма да се тегля, за да не се стряскам.Сега карам пет протеинови дни, пък да видим....

Общи условия

Активация на акаунт