Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 693
  • 993
  •   1
Отговори
# 255
фифии ма тва са близо 10кила ма сестро как да не личат?сигурно си свикнала с тази си визия и за това ти се струва че не мърдаш.аз също стартирах от  96кг но 4 от тях свалих с друга диета за това не са отразени.и по себе си виждам как свалените кила личат.особено по дрехите.колко си висока?а тези храни колкото и да ни се ядат на всички - не стават.кашкавала по-може но не е за предпочитане.я не се отчайвай!  bouquet

# 256
Здравейте и от мен в новата темичка, прекрасна както винаги.

Поздрави на всички именници и на рожденичката! newsm51
Мишле fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Времето тук направо е ужасно cold Nature Snowman Nature Snowman

Аз да се похваля! Вече свалих килограмите които натрупах неусетно за 1 година докато кърмех. И да кажа на всички майки кърмачки не правете като мен, но не правете и диети просто се хранете балансирано, за да не качвате, а след това като спрете да кърмите идват на помощ диетките. Все пак основно и най-важно в момента е бебето и неговото здраве.
На мен сега ми остават килограмите от бременността 15, след това тези качени за 2 години бездействие и скука в Германия 10, и най накрая още 5 от спирането на цигарите. Това ще е много дълъг период. Но честно казано с вас не усещам как минава времето.

Много минуси на всички!
Приятен ден!

# 257
Тази Зарсена , на мен ми докара гастрит. Пих я един месец , през който не можех да задържа храна или течност за повече от 20 минути - постоянно бягах до ОО .

# 258
  • Пловдив
Привет момичета  afwitch

Честит празник на Буба! Жива, здрава, красива и щастлива!

Честит Рожден ден на Роки! Много щастие, късмет и любов!

Първо виждам че има и неразбрали, че таблицата е дело на Куки, така че благодарностите са за нея  newsm51
Зарибената  smile3501 Кениа, честито 9 килце!  newsm51 Калака  smile3525 Кремена  smile3501 Тони  newsm51 Поли  smile3501 Диаметър, 25 кила са наистина огромно постижение!  Eми  smile3525 Пиле  newsm51  Духи   smile3525 Рали  smile3501 Поли-Уоли  newsm51 Мамс  smile3501 Тиси  newsm51  Орелия  smile3501 Мун  smile3525
Мишле  newsm10
Едуина, чакаме снимки  newsm53
Мазнислава, добре дошла!  welcome
Цомбе, ти кога ще се претеглиш?  newsm78
Камелия, добре дошла!  welcome
Агуто, надявам се от сега нататък да си по-сериозна  Peace
Хармони, 7 кила за месец си е направо супер  newsm10
Реге, все си мисля, че ти е време за трета фаза.  newsm78
Зеленко, ако искаш да пусна анкетата тук?  Thinking
2в1, както сама казваш  за месец резултата е повече от добре  newsm51
Цвети, надявам се да се оправите вече и болестите да ви оставят и забравят!  Praynig
Славче, ти си правила други диети, имаш малко за сваляне, затова е така при теб, не се отчайвай, нали посоката е вярна  newsm03
Ики, мъжете са нежни като слонове, особено ако трябва да бъдат тактични  Mr. Green
Меморгана, добре дошла  welcome
Ками, добре дошла  welcome
Валерия, добре дошла  welcome
Нелина, да ти е живо и здраво синчето!  smile3505
Джани, добре дошла!   welcome
Бермудез, добре дошла официално!  welcome

Кати  Hug Катя  Hug Спаси  Hug Мънки  Hug Бачи  Hug Бибиан  Hug Тани  Hug Комикс  Hug Гуди  Hug Росченка  Hug Халеева  Hug Скорпи  Hug Аби  Hug Клеми  Hug Лени  Hug Играчка  Hug Лео  Hug Бети Насти  Hug Жозефин  Hug Мише  Hug Свидничка  Hug Виши  Hug Боби  Hug Нели  Hug Съни  Hug Вани  Hug Цвете  Hug Форнатина  Hug Дори  Hug Диди  Hug Зазу  Hug Пиглет  Hug Лени  Hug Амери  Hug Кристин  Hug Елена  Hug Ассе  Hug Дрийм  Hug Волна  Hug Присила  Hug Виви  Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 38 нови отговора.

Що само толкова, мислех, че ще са повече  newsm78

# 259
Момичета попаднах на интересна статия за застоя на кг. и ви я пускам.
Най-чести причини за „плато” и „застой” в диетата

И двете означават временно или по-дълго задържане на тегло, без видима причина, което се дъли на редистрибуция на течности, нагаждане към определено количество калории или друг тип стрес, на който тялото отговаря със стабилизиране на тегло. Плато обикновено е състояние, което продължава 2-3 седмици, докато застоя се изразява в поддържане на тегло до 3-4 месеца.
Някои от причините за застой често са:

1. Твърде много калории или недобре изчислени калории.
   2. Калориите идват наведнъж, често вечер.
   3. Твърде много въглехидрати (мислите си, че не ядете много въглехидрати, но една салата от моркови за обяд и гарнитура от грах и царевица към пържолата за вечеря, както и двете кисели млека за закуска се натрупват и ви изпращат във средновъглехидратната зона)
   4. Твърде малко храна като цяло ("не ограничавайте калориите твърде много")
   5. Твърде малко вода
   6. Недостатъчно движение (това, че тренирате 3 пъти в седмицата, не значи че се движите много).
   7. Много "свободни дни" (може би по-често си позволявате по нещо малко за награда).

Ако ви се е случило нещо подобно и не сте качили повече от килограм-два, не е време за паника. Дайте си още 1-2 седмици на сегашното меню, като ограничите малко млечните (особено прясното и киселото мляко и наблегнете на листните зеленчуци). Увеличете приема на вода. Пробавете половин час движение на ден (катерене на стълби, чистене с прахосмукачка, разходка на кучето, ходене на работа пеша (паркирайте си колата по-далеч ).

И все пак не забравяйте, че постигането на добра форма и отлично здраве е дълго пътуване, което ви учи на търпение и себепознание.

# 260
monnnn,
мани мани скъсахте ме от бъзици,
ок ще внимавам вече   bouquet

# 261
  • Пловдив
Танче, много интересна статия, но нищо от тези неща не е за нашият режим:
Не изчисляваме калории.
Не употребяваме въглехидрати.
Не ограничаваме храната.
Пием по много вода.
Движението не е задължително.
Нямаме "свободни" дни.

Валерия, докато са те подхванали и другите, да не съм само аз лошата  Mr. Green да добавя, че е добре да се използват главните букви и препинателните знаци.

# 262
Моля някои поне няколко снимки да ми дадете да погледна само да надникна на някои резултатите от диетката моляяяя  Praynig

# 263
Моннн - За дрехи си взех два номера по-малки данки, но като се погледна не ми изглежда да съм свалила близо 10 килограма, висока сам 1,76м
rokipagane Честит рожден ден, да си жива и здрава и всичко най-хубаво!  bouquet
Честито и на всички останали с повод!  bouquet
Благодарско на Вещи и останалите, които се грижат за темичкатa ни. Hug

# 264
Тази Зарсена , на мен ми докара гастрит. Пих я един месец , през който не можех да задържа храна или течност за повече от 20 минути - постоянно бягах до ОО .

Редовно ли я взимаше или само при нужда?

# 265
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Офффф избеснявам по някога!!!! smile3511 smile3514
 Ми то ми писна да си губя от ценното служебно и лично време от 13 страници тема, на 5 от тях да се дъвчи дайте та дайте парола, искам да ви видя, искам да се надъхам............. Ами който е искал вчера си даде снимките без да са с парола и в албум вкарани! Айде поспрете се вече, щото аз ще извадя сопата и .....

# 266
Мила Valeria_Damianova,ако се върнеш назад във темите има снимки .Повечето са публикували свой снимки, което ме подсеща ,че щях да качвам снимки мой след свалените килограми с дюкан.Така, че ако имаш време просто се върни назад старите теми ги има на първа страница. Grinning

# 267
  • Варна
Аз пак за малко, но не мога да пропусна  Laughing
Мишле ,   fingerscrossed fingerscrossed stork-boy stork-girl
Вещи  Hug , не плаши новичките, че току виж пак някой забягнал да се оплаква от нас в друга тема  Peace.

# 268
katyadjin,
За мен ли се отнасяше това?

# 269
Валерия, разгледай предшната тема, бяхме пуснали много снимки преди и сега! Party
Нелина, с малко закъснение, Честит рожден ден на малкият ти /голям вече/ мъж!Много да те слуша! newsm67
Джани, Честит рожден ден и на теб! nbirthday И месечинки! Чудесен резултат! smile3501

Вещи, имам едно предложение към теб и ако разбира се другите са съгласни! Мога да се заема с корекциите в табличката.Мисля, че с много работа те натоварваме в и без това натовареното ти ежедневие! Hug

Общи условия

Активация на акаунт