Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 710
  • 993
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Мишеееее,не чакай,а веднага се мятай в трета фаза! Peace  Hug Hug Hug
Предаването и аз го закачих снощи! Shocked А като си помисля,че бях върл фен на бързото хранене. Sick Сега ,като се замисля колко мазнотии са минали през мен ,чак ми се сгажда.

# 436
  • София
Здравейте и от мен!   bouquet

Духи-пухи, не знам каква е мусакаат на Бубето, но аз оня ден правих мусака с патладжан, мился, че това е оригиналната гръцка версия. Стана невероятно вкусно! Сега ще сложа рецептата в другата тема.

Мишле!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 437
  • София
Привет!
Мишле, зареди се с търпение, ще стискаме палци, то е ясно fingerscrossed
НастиЧестит ти рожден ден, да си здрава, и много поводи за радост занапред  Hug
КурнианосОстави сиренето и кашкавала за трета фаза.Незнам откъде си, но не може да няма обезмаслено мляко и извара при теб Thinking
АбиСупер си, таз магия дет`си я направила, лелеее   bouquet
Мдаа, тук сме много хора, и все някой недоволен  Rolling Eyes И аз харесвам т.нар. смислени постове, но все пак сме тук и да се подкрепяме взаимно, нали, с честитките и пр.
Обаче подкрепям идеята на Зелено човече, полезната информация, която всяка от нас има, или е открила, да се вкара в Дюканския сайт.Така, че който го интересува - да си почете там.
Боби1973 Животът е хубав, абсолютно thumbsup

# 438

Снощи ужасена изгледох едно предаване по Диема ...за хора със свръхтегло..не бях гледала нещо по ужасяващо и отвратително.

И аз го гледах, не вярвах, че само с ядене можеш да станеш 400 кила  #Crazy #Crazy
Това не е живот  ooooh!

А особено ме потресе факта , че единия мъж беше успял да свали 300 килограма ?!  #Crazy със спорт и диета...изрязали са от него 19 килограма кожа, изглеждаше страхотно и после пак е почнал да се тъпче и за две години е качил отново 400 кила...Нямам думи.. и най-вече се ужасявам да не реша и аз пак , че " един живот живея " да я подкарам пак на ядене и спане ...бррррр.

# 439
Мишле, поздравления  Hug    bouquet  
Насти, ЧРД  !    bouquet
Абракадабра, страхотен резултат  Peace

# 440
Добро утро и от мен. И пак да се похваля с едно минусче-300 гр. вече сьм 54,700  Wink
снощи нещо ме пресвиваше стомаха,а си мислех да си направя 7 дни ударен,но се притесних и от днес сьм на ПЗ.

Бомбе
пробвах го това с топлата вода,ама до сега няма ефект? По-кьсно ли се появява?
Мишле  Hug Heart Eyes Hug
Насти честит рожден ден  bouquet
на мен триците много ми харесват и си ги хапвам с удоволсвие,само че изобщо не ми действат така както би трябвало. Ако трябва да сьм честна днес ми е 6 ден на режима ,а сьм ходила само ведньж до 00  Sad Май ще взимама от свещичките на Мишле.

# 441
Добро утро, днес съм с +, но продължавам .

Имам питане относно изварата на Милком. Купувам в прозра4ни пластмасови кутийки, 400г. - доста хомогенна и не е зърниста. Няма обозна4ение за масленост, нито таблица с енергийните стойности.

Моля, ако някой има инфо да сподели, 4е докато стигна до Метро за извара 1% ще мине доста време.

ПС: Ако не сте гледали, хвърлете поп едно оЧо на филма "Supersize me", има го на торент и си заслужава да се види.

# 442
привет!наядох се докато ви прочетох и сега се включвам.гледам по-смислени нещица от вчера ма то и хората са други така че... а що не вземете да включите изречението"млечни продукти - само обезмаслени  или с масленост до 0.1 % без значение от марката името и производителя!!!" на първа стр.? по възможност с огромни букви. а може и "снимки няма" !!!за мен мотивацията да отслабна ми е като се погледна в огледалото.и така се надъхвам че чак се задъхвам! за съжаление трудът на някои хора все повече остава незабелязан и неоценен.            сънче - честито няма.днес като се премерих съм си на старите кила.но бях забравила че наближава МЦ така че не се стряскам особено.   bouquet мишле а дано да има какво да се види!  bouquet

# 443
Скорпи, на мен палачинката ми допада с прясно мляко. Става като стандартна палачинка и се навива. Ако искаш, смели триците в кафемелачка за по-хомогенна смес.

Hug Благодаря ти миличка за кафемелачка не се бях сещала. Ще пробвам още довечера, че по принцип палачинките са ми едно от любимите неща  Crazy

# 444
Ха сега добро утро! Изчетох.  Simple Smile
Поздравления на всички с минусчета и добре дошли на новите и не толкова нови момичета, решили да попишат в темата!   bouquet
Миленалп, Чикони, Скорпи, Духи Пухи, Тани83, Пилито и Вани ник, благодаря! Аз и преди съм ги пускала, надявам се скоро да заменя втората снимка - панталонът от нея вече не е по мен...
Мишле, ще почакаме. А после ще следим трета олекотена.  Hug
Славе, и аз като теб. Даже още ми липсва понякога.  smile3538 Но откакто гледах култовия филм за Америка и МакДоналдс, изпарих мераците от главата си.
Момичета, след първите си четири последователки, от днес имам още две. Интересното е, че нито една не започна с мен, а чак като ударих 20-то килце.  Grinning Според сестра ми, трябвало да стана рекламно лице на режима.  hahaha  Не знам какво ще каже, ако види Кри, Мишето, Дори, Сън и всички останали с по-добри резултати.  Joy
Блек Снейк, няма такава опастност. Ти си жена. Мома Дюканка при това.  Wink  Hug

Днес мисълта ми тече адски накъсано, затова прегръщам всички и се залавям за работата си.  Hug

# 445
Насти , извинявай-пропуснах те по невнимание  Embarassed
ЧРД   bouquet
Момичета, имам въпросче. След дълго и упорито търсене, въпросните овесени трини не ги намерих никъде. В следствие на това, си купих пшеничени. Съотношението остава ли същото: 3 с.л. в 1 кофичка кисело мляко? Защото на опаковката пише 2 с.л. и аз така направих. Цяла вечер престояха така с млякото и сутринта с кафето омотах 4-5 с.л.
Благодаря ви предварително!

# 446

ПС: Ако не сте гледали, хвърлете поп едно оЧо на филма "Supersize me", има го на торент и си заслужава да се види.
[/quote]

в кой сайт - в арена и замунда не го намерих!

# 447
Бомбе[/b][/i][/color] пробвах го това с топлата вода,ама до сега няма ефект? По-кьсно ли се появява?

На мен ми действа след около час.
Аз принципно съм много зле откъм вецето.Ходя един път в седмицата.
Когато отидох на диетолог той ми препоръча английска сол.Еднократно се пие.1 супена лъжица в хладка вода.Около 100-тина мл е водата.
След това вечер по 2 таблетки Херболакс.
Действа, наистина.
Но понеже почнах да си ходя нормално след като почнах да пия водата, и спрях Херболакса.
А, забравих да кажа, че водата не я топлиш.Пиеш я от чешмата.Топла, не вряла.

# 448
  • София
Добро утро на всички, минавам набързо, тъй като ми е последен ден от кратката отпусчица и искам да му се насладя напълно, а не да чета молби за снимки и цупене  Embarassed

didka_74, дай малко още информация за този магазин Бочко, че да го опиша както трябва в блогосайта. И други магазини, ако знаеш, пиши: в темата става или на ЛС

Maci, Scorpi_D, направете кекс или палачинка от триците, рецепти има ей тука събрани на едно място доста варианти: http://dukanskirecepti.wordpress.com

coccinella, аз хапвам нещо сладко (режимно) всеки ден  Peace

Мишле_, ще стискаме докогато трябва, а на срещата ще се изредим да ни пипнеш за късмет  Embarassed

играчка-плачка, виж книгата стр. 134 - 138. Виж на блогосайта магазините за трици дали няма за твоя град посочено.

И сега да се самоцитирам малко:

Цитат
Благодаря на всички, които вече си направиха труда да гласуват в анкетата и на тези, които ще го направят. Много облекчавате работата ни, за което благодаря пак   bouquet

Само ще помоля който е избрал/ще избере опциите
- Желая да ме питате преди да ме цитирате в блогосайта        - 5-ма до момента
- Не желая никое мое мнение да бъде цитирано в блогосайта  - 1      до момента

да даде сигнал на ЛС, защото иначе няма как да зная кой е и няма да може да се уважи желанието й/му  Embarassed Естествено, че ще остане конфиденциално и няма да се коментира - всеки има право на избор  Peace

Цитат
Знаете, че в блогосайта има вече доста полезни секции, като се почне от магазините за трици, често задаваните въпроси и се стигне до смешките (който не е видял, да, има и секция за смях от Дюканския живот).

Като създадете нещо полезно или приятно - сopy-paste в блогосайта като коментар, за да се запази вашия труд   bouquet

П.С. За проблема с нуличките също има писано на блогосайта... В Често задавани въпроси, има и коментари с подробности

# 449
Бомбе, как тъй топла от чешмата? От бойлера ли? Я поясни

Не може ли да си я затопля леко на МВ?

Общи условия

Активация на акаунт