Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 678
  • 993
  •   1
Отговори
# 420
Abrakadabra изглеждаш страхотно   bouquet
Направо чудесно.Браво Grinning Grinning

# 421
Добро утро!
Аз днес съм в +, но го отдавам на предстоящия мц  Thinking

Насти уич, честит рожден ден!   Tada

# 422
Добрютро!

Първо newsm59 Насти! Да получиш много   Gift!

Днес, в твоя чест аз закръглих на 64! Урааааааа! Да живей Дюкан! От 2 години не съм била толкова.

Пък да ви кажа, и във Варна май е изчезнала Ескуизата. Вчера отидох в Пикадили да си купя - гледам на етикета пише обезмаслено сирене, а вкъщи като го видях - ми то с 24% маззззнини. Сега пак моите ще го ядат......

И аз да попитам за рибеното масло - някой знае ли дали наистина помага в нашия случай - за отслабване? Помня че някой пиеше Олисалвин, нека да сподели впечатления, моля.

# 423
Аби, зашеметяващ резултат, специални поздрави!  bouquet
Настиnbirthday

# 424
  • София
Здравейте, милички!  Hug
Не искам да оспамвам темата, но сърдечно благодаря на всички за стиснатите палци и за това, че  присъствам в мислите ви! Чудесно е, когато знаеш, че някой мисли за теб! Hug Hug Hug
При мен всичко е наред, малко беше раничко днес, затова в понеделник пак съм на док, когато вече всичко трябва да се види! Praynig
Иначе аз съм режимна, малко ще ми е трудничко да премина на 3-та фаза, още нямам подготовка...но ще свикна Peace

Хубав ден на всички ви и много слънчево настроение!  bouquet

# 425
Бубе  Hug Ще правя Дюканска мусака без картофи  Mr. Green Да видим какво ще излезе  Crazy
Абракадабра пу пу пу  Sunglasses аууууууу и аз искам такааааааааа  Blush

Момичета, я вижте над какво умувам напоследък  newsm78 (снимката е линк)

Дават го масажиращо, отслабващо, загряващо, стягащо.. За 21 дни -3,1 см от бедрата и -5,5 см от ханша  newsm78 Съвържа микрокапсули кофеин и не знам си какво друго подпомагащо отслабването.. Гаранция - 20 изпирания..
Дали си заслужава се чудя  Thinking

Имам подобен клин но е цял до долу до глезена...има страхотен ефект но ако се тренира с него...като го сваля след тренировка и направо е ужасно мокърллли от мен текат реки...благодарение на този клин и LPG масаж нямам вече грам целулит  Party

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 10:13 от Maci

# 426
Мерси за отговора но аз съм извън България и не ги познавам тези марки и все пак мерси.Сто се отнася до сирене и кашкавала позволено ли е първата фаза и трйбва ли пак да е нискомаслено?

# 427
Cikoni, аз не обичах месо. Предпочитах всички вредни храни. Абсолютно всички. И станах слон. Затова се научих да го ям. Не всякакво, но достатъчно. Преди във фризера имаше само свинско бонфиле. Сега има пилешко, телешко и заешко. Начинът - разнообразяваш и приготвяш така, както ти е приятно.
Другото, което не понасям и не се научих да ям, е изварата. Пробвах 4 пъти и се примирих, че ще стане по-бавничко без нея, но ще стане.
Направи и ти така - научи се и приеми, че за да бъдеш слаба и здрава, трябва да положиш усилия и да промениш изцяло начина си на хранене.
Неща, които не поглеждах и без които сега не минавам: овесени трици, яйца, кисело мляко, тиквички, броколи, кола лайт, месо (различно от свинско бонфиле и скумрия) и т.н.
Свиква се. И най-важното, започваш да се чувстваш добре. Отвътре.  Peace

Скорпи, на мен палачинката ми допада с прясно мляко. Става като стандартна палачинка и се навива. Ако искаш, смели триците в кафемелачка за по-хомогенна смес.

Насти, честит рожден ден!   bouquet Да си ни жива, здрава и слаба тинейджърка!  Hug

# 428
Мишле,

всичко ще бъде наред. Ние сме с теб и в трета фаза пак ще сме заедно. Ама ти от нетърпение наистина раничко отиде Laughing. Нали знаеш - хубавите работи бавно стават newsm10

# 429
Насти - честит рожден ден и от мен - много усмивки и много нови приятели!
Slavito,Ескуиза има в Бурлекса над Експресбанк,аз от там си го взех!И честито ти намаление,приятелко Hug!!!!!

# 430
Мишле ще стискаме палци пак  Praynig Hug Heart Eyes

Аз пък се прецаках, настинала съм и пих лекарство , в което има захар  ooooh!
Ще си отхапя ръката от яд  Tired

# 431
Добро утро от мен !

Снощи ужасена изгледох едно предаване по Диема ...за хора със свръхтегло..не бях гледала нещо по ужасяващо и отвратително. Снимките, които Вещи слага на първа страница са просто на манекени..в сравнение с тези нещастни хора от снощи... И всичко това от тези идиотски храни , с които се тъпчем ( а Америка е на първо място по потребление )..така наречения fastfood...Хамбургери, дюнери, пържено, картофки, чипсове....кошмар! Със сигурност днес не ми се яде нищо...Но смятам че свръхтеглото и затлъстяването трябва да стане един от основните проблеми за решаване...И всички като сме се хванали тука на хорото и сме успяли да постигнем нещо...да не забравяме накъде води другия път!  Peace
Лек и успешен ден на всички !! И пийте вода !!!  Hug Heart Eyes

# 432

Снощи ужасена изгледох едно предаване по Диема ...за хора със свръхтегло..не бях гледала нещо по ужасяващо и отвратително.

И аз го гледах, не вярвах, че само с ядене можеш да станеш 400 кила  #Crazy #Crazy
Това не е живот  ooooh!

# 433
Здравейте, всички!
Живота е хубав!
Днес съм на горната граница на моето тегло и взимам спешни мерки - дано и дънките, с които се тествам да не ме предадат Laughingно вече свикнах да варирам с 2 кила...
Желая на всички прекрасен ден!

п..п.ако говорите за хората, които ги угояват - наистина е свръх гадно, гледала съм предаване по дискавъри - те си имат общество, според мен до болка болно и извратено...

# 434
Добро утро момичета,  Hug Hug

Насти - честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet

Аз също хванах за малко едно предаване но незнам по кой канал беше за хора с наднормено тегло, За 8 седмици имат за цел да отслабнат като им предоставят диетолог и фитнес инструктор .Жената която даваха беше 145 кг и средно на седмица си хапваше по 40-45 кг храна (предимно пици  и бисквити ) и по 20л. кола на седмица (без вода) абе ужас. И интересното беше е диетолога и даваше да яде само салата и пържола Simple Smile то това е истината -за 8седмици свали 13кг.

Общи условия

Активация на акаунт