Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 583
  • 993
  •   1
Отговори
# 780
  bouquet Здравейте и от мен! Чета редовно, не пиша - понеже в движение научавам всичко, което ме интересува! Исках само да споделя, че снощи майка ми каза " Ама ти наистина си отслабнала! Ако някой ми беше казал, че с толкова ядене, при това на месо, се отслабва - нямаше да повярвам!" Е - не съм отслабнала кой знае колко, поне е равномерно! Мисълта ме беше, че дори в нашите очи нещата да изглеждат малко мудни на моменти - за околните промяната е видна!   bouquet Това го дължа на вас   bouquet Радвам се, че ви открих - мерси на всички ви за подкрепата!   bouquet
На всички празнуващи - с повод и без -   bouquet  Hug

Бравос  smile3501 smile3501 все така надолу и напред към победата!

# 781
Момичета искам да попитам говежда пастърма режимна ли е? че тук в магазините нищо не се намира от описаните храни ям само яйца и пилешка пърложа и ми омръзна, то даже няма и мляко 0.1 % и незнам как ще се оправя. Тия дни ще прескоча до по голям магазин да заредя но до тогава ?

# 782
Сънче, дано всичко се нареди по най-добрия начин. Понеже имам доста голям опит в тренировките - каланетика , пилатес , фетбърнинг йога - съвет - когато се навеждаш не пускай главата надолу . Дръж погледа високо и главата да не увисва . По този начин се избягва т.н . премаляване.
Дано ти бъда от полза.

# 783
Баци--спасявам се с нея като ми се дояде сладко Wink
Значи ще е добре да си правя чай в 16 часа  Thinking

# 784
мелиса,ти наистина ли си от Бургас и кажи от къде пазаруваш,че не намираш нищо.досега не съм имала проблем с намирането на каквато и да е режимна храна.даже и така дефицитните трици.

# 785
Вещи, Sun благодаря за топлото посрещане!  Hug

Sun, няколкото съвета, които си ми давала много са ми помогнали - специални благодарности.
Дано бързо се оправиш  bouquet

# 786
Славче, ти съобрази ли се с предложението на Дюкан за редуване на дните с П и ПЗ за тези, които имат да смъкват от ханша надолу. Не помня как беше, тази част от книгата не съм я препрочитала скоро, но ако не си, може би е добре да опиташ и тази формула.
Тани newsm59
Милички, много ви благодаря за поздравите - Кри, Съни, Вещи, Пилито, Славе, Джуфка, Мише, Мама на Кики, Мишле, Аби, Спасиди, Пигилет - наистина се чувствам перфектно аз самата, а не само от комплиментите, които получавам от околните.
От върха на моите 7 месеца ще си позволя да дам един съвет на най-новите - тия дни се появиха едни писания, че аз това не ям, аз това не харесвам и т. н. - без стриктно спазване на режима, както е по книгата, не може. Успех желая на всички!
 newsm51 newsm51

# 787
  • София
Вие нямате изчитане  ooooh!
Тамън тръгнах да чета старата тема и тя свършила  Grinning

Много ми похвалиха Дюканската диета и реших да прочета за какво става въпрос, и ако ми хареса да се включа  Grinning
Приемате ли новички?
Може ли да питам ако нещо не ми е ясно, че нямат изчитане тия 90теми  newsm78

# 788
Здравейте,

Славче-Авче   аз съм 157см и напълно те разбирам за килограмите и за бедрата защото и на мен оставащите килограми са ми там.  Не знам каква схема ползваш но защо не минеш на 1/1, 2/7 или 2/0 (според мен тази схема 2/0 е хубаво да се изкара след захранване с трета фаза , тоест след задържане на свалените килограми вместо един протеинов ден седмично в четвъртафаза правиш два протеинови дни седмично и пет нормални но го броиш за втора фаза и после си правиш задържаща трета. Това е лично мое мнение. ) Аз смятам лично точно така да направя. Желая ти успех и не се травмирай с килограми стреми се към визия която ти харесва.
  bouquet   за всички Дюканки

# 789
От Бургас съм да но от както се роди Беба живея в Созопол Simple Smile заради климата Simple Smile затова не се намира нищо то всичко на всичко има 3-4 малки магазинчета Simple Smile За пастърмата никой нищо не каза

# 790
vani_nik  леле ти наистина си ветеран, а и успехите ти са завидни ....
 newsm10  Amidala  аз бях се отказала категорично от всякакви диети, започнах тази преди 28 дни защото кантара ми показа трицифрено число и да си призная почнах с голама доза недоверие и счептицизъм, сега вече съм убедена Дюканка, така че ПОЧВАЙ става .... а аз с моите още 23 кг за сваляне ще съм тук още дълги месеци  dancing
Вещи   възхищавам ти се на упоритостта тозлкова реме задържане и ти си непреклонна  smile3501

# 791
СПОРЕД МЕН НЕ МОЖЕ ЗАЩОТО Е ДОСТА СОЛЕНА.А АКО НАИСТИНА СМЯТАШ ДА СПАЗВАШ РЕЖИМА,ОТИДИ ДО БУРГАС И СИ НАПАЗАРУВАЙ ЗА ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ.АКО НЕ НАМИРАШ НЕЩО,ЩЕ ТЕ УПЪТЯ КЪДЕ ДА ТЪРСИШ

# 792
  • софия
Амидала,добре дошла!Не ти трябва да четеш всички 90 теми.Стига ти да видиш 1 стр. и да прочетеш книжката.От там на татък,ако имаш въпроси ние сме на разположение!Книжката е на издателство"Колибри",струва 10лв. и я има по книжарниците.Можеш да я поръчаш и он-лайн.Успех с диетата!!! Hug
silvanapei, и ти си добре дошла!Кашкавалена не може!

# 793
Здравейте момичета  Hug,и аз от днес съм с Вас-но и аз имам проблем с обезмаслените продукти  Rolling Eyes,не намирам об.извара а само някаква кашкавалена-дали може от нея  newsm78

# 794
Slav4e Av4e-Не зная на каква схема си във втора фаза,но Дюкан съветва за излишни кг в областта на ханша- 2П/7ПЗ.Надявам се,че пиеш достатъчно вода.Търпение и постоянство и кг ще изчезнат newsm10
Реге-Не може да караш до безкрайност 2-ра фаза само ,защото задържаш желаните кг.В един момент метаболизмът ти ще се засили и ще започнеш да сваляш и при нормално хранене-визирам Ели Карагьозова,която се оплака ,че в 4-та фаза продължава да сваля/под 50кг/.
Вани ник-Вярвам ти ,че е така.Не ме интересува толкова мнението и комплиментите на околните важно е ,че аз се чувствам великолепно. smile3534

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 12:33 от Piglet__

Общи условия

Активация на акаунт