Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 586
  • 993
  •   1
Отговори
# 765
МЪНКИ, как се спасяваш със стевията? Аз правя чай от листа.

# 766
така ще направя момичета Hug Hug

Баци--спасявам се с нея като ми се дояде сладко Wink

слагам в чая и -ми минава жаждата за сладко

# 767
spasdidi ,Piglet__ аз наистина досега не съм разказвала за себе си.На 21 съм,Славея се казвам. Значи висока съм 158см,проблема при мен е,че килограмите не звучат много,но са в дупето,нагоре съм си добре,дори минавам за слаба.Обикновено теглото ми е 51-52,но просто ми писна да не мога да си намирам дрехи.Знам,че сигурно се смеете,тъй като 50кг изглежда малко,но наистина ми е трудно,да не говорим,че никой не ми дава 50,всички ме смятат към 60кг.Както и да е,тази зима качих до 55. Embarassed И реших да си ги свалям.Два месеца на Зоната без прегрешения -3кг,които свалих първите 6 дни и от там месец и 25дни задържане и се отказах.Тука ударният етап свалих 2.5кг,като след това 0.500 се качиха при ПЗ и така седях на 50кг.Аз всъщност отдавна съм се отказала от 45кг,мисля да ги докарам 47-48кг.Според калкулатора трябва да съм 50кг. Малко объркано пиша,за което съжалявам. Embarassed
Сега ще ви кажа какво съм яла вчера:
закуска- от сместа за палачинка си правя две средни,едната си я поръсвам с шарена сол,а другата я заливам със смес от 2с.лъж извара,1кис.мляко и малко степ
обяд-пишеко месо на късчета нарязах и с къри и разни други подправки си направих на тефлонката
следобяд-коф.кис.мляко със степче
вечеря- пилешка пържолка на тефлонката и бъркани яйца с извара.
Кола не пия,това е.Моля ви,наистина не знам какво да правя. Confused

# 768
Привет и от мен. Peace

Поздравления за минусчетата!  bouquet Снощи разгледах отново албума, благодаря ви, че махнахте паролата, наистина са много стимулиращи снимките ви! Hug

Вещи, благодарности за промяната в табличката!  bouquet
Мишле, стискам и аз палци скоро да се похвалиш с новината, която дълго очакваш да чуеш. Praynig
Сънче, и аз бих се замислила за тази отпадналост, можи и от теб да чуем очакваната новина.  Praynig
Всички останала, дано всичко върви така както вие го искате и скоро да сгънете старите дрехи и с пълен портфейл към модните магазини.  Peace

А аз засега съм забила килцата на 65, но не се отказвам. Ту съм нагоре, ту надолу, но какво да се прави, чета и други имат задържане.

Не знам вие как сте, но моя мъж адцки започва да ме ревнува от форума. Миналата вечер така започна да ми лази по нервите, че побеснях. "Какво толкова съм четяла в този форум, нали вече съм отслабнала, да съм спирала, вече съм му обивала." #Crazy #2gunfire А аз какво да направя, като не мога да ви изчета, но тия дни уравновесихме нещата, а и вие малко сте понамалили писанията, за което ви благодаря   bouquet, щеше да има новина "Форум развежда съпрузи."  Joy

Днес съм в къщи, малкия е с Т, така, че ще съм на линия.

Лек ден ви желая! Hug

# 769
  • Плевен
Piglet,ям като ламя.То яйца,извара,мляко,месо, риба всеки ден,ма нямам наяждане.mi6a97,благодаря за съвета!

# 770
Здравейте момичета,

Да се престраша и аз да пиша най-после. Следя темите за Дюкан от ноември 2007г, но започнах режима от 24.03.08г. Купих си книгата изкълвах я 2 пъти, исках да съм наясно с всички правила и храни, за да мога да преценя дали ще се справя.
Започвах от 56 кг - не е много, но на мен ми тежат и не се чувствам добре, а съм висока 157. Спортувам с гимнастиката на Синди и имам крос-тренажор в къщи, но трупам мускули, а д..то не спада. Комбинацията с режима мисля, че ще е по удачна. Днес се мерих - 54,8 кг. Целта ми е 49 кг.

Днес съм ми е първи ден на ПЗ и се чудя по каква схема да направя П и ПЗ? Може ли съвет?  Wink

Чувствам се добре, като изключа една настинка, която ме събори преди 4 дни (какво съвпадение  Crossing Arms) и не мога да преценя дали главата ме цепи от настинката или от режима. Сега и лекарства пия и надявам се да не ми пречат. Единственият проблем е, че ми предписана сироп за кашлица, в който има сорбитол и захарин натрий. Та се чудя дали да го пия  Thinking.

Това е  от мен. Хубав ден на всички и добро настроение!

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 11:45 от Cantariny

# 771
  • гр.Варна
баба Цоцолана,режимна съм от 14.01.2008:)
Вещи,няма да се загубя,вярвай ми:))))След като отслабна още 20,пак ще е трудно:)))
Успешен и отслабващ ден Hug

# 772
  • Пловдив
Кантарини, добре дошла   bouquet
Славче, гледам , че ядеш по 2 кофички мляко на ден. Те са в нормата, но Дюкан казва ако има задържане, че може да се намалят наполовина. Пробвай  Peace
Реге, забравих да напиша че изглеждаш великолепно и аз се присъединявам към момичетата, че си вече готова за 3 фаза  Simple Smile

# 773
Реге,страхотна си:)Ти имала ли си нужда въобще от режима на Дюкан:)
Не Реге, не е имала нужда от режим, тя е имала нужда от приятната ни компания тек!
И от двете  Wink. Момичета, благодаря за комплиментите!  Hug Наистина, не съм казвала никога, че съм дебела и моите 4 кг знам, че са нищожни спрямо амбициите и постиженията на много от вас. Но нека уточня, че 50-то кг съм ги поддържала години наред с много глад, защото винаги съм била предразположена към пълненене. Освен това ще отбележа, че и на 55 изглеждах добре в горната част на тялото, но аз просто имам такава конструкция, слаба горе, а с по-широк ханш. Към Дюкан прибегнах, защото бях започнала лека полека да пълнея и гладувайки, т.е плодовете и салатите вече не вършеха работа и ми трябваше коренна промяна на хранителните навици. Така че определно мястото ми е тук, сред вас. Благодарение на вас се научих да се храня и вместо да напълнея от това, аз отслабнах.
За трета фаза сте прави, обаче много ме е страх. Аз от месец задържам теглото си спазвайки 2 фаза и много ме е страх сякаш да променя нещо. Както не можех да ям по много и на често, така се научих  Mr. Green , че сега нямам изхранване  ooooh!. Честно ви казвам, ям по 3 или 4 пъти на ден, но количествата особено вечер са огромни, чак ме е срам от мъжа ми  Embarassed. И друго, притеснявам се, че отпусна ли се някоя вечер с гала, с нещо сладичко или любимо, ми ако не мога да се спра  Rolling Eyes. Случвало ми се е преди, едно наяждане да последва от ядене втори, трети ден и т.н, докато отново с трудности успея да се стегна. Та затова са колебанията ми  Sick. След плодовите диети една обилна вечеря преди ми донасяше по 2 кг. Опасявам се, че сега нищо не се е променило, като имам предвид отпускането ми за 1 вечер на сватбата. Та, кажете третофазанички, как да действам, дайте съвет  Praynig.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 11:40 от ReGe

# 774
Вещи не хапвам 2 кофички.Вчера съм хапнала 1 кофичка и две лъжички от втора.Ама ще намаля щом трябва.  bouquet

# 775
  • София
Славче, кг. които искаш ми се струват ужасно малко, аз съм била 47-8 преди 8г- еми страшничко съм изглеждала, но тогава имах си проблеми и така.50 или 49 ще са добре, ще можеш да ги поддържаш по-лесно, и калкулатора ти е изчислил това тегло.
Аз съм 159, цел - 52кг., а пък съм раждала два пъти, и според Дюкан трябва да съм 55кг.
Така, че обмисли пак какво точно искаш и добре ли би се чувствала в тези кг. които искаш Peace

# 776
НА ВНИМАНИЕТО НА ВАРНЕНСКИТЕ ДЮКАНКИ

Тъй като нашите съмишленички си организират срещи по региони, а на нас както Пловдив, така и София са ни твърде далече, нека да си организираме среща в удобем ден и час, и място.
Ако идеята се приеме ще бъда много щастлива да се срещна с вас   love001

# 777
pilito всъщност аз съм се чуствала най-добре на 48,ама не мога да ги стигна. Rolling Eyes Ще карам още 2-3седмици да видим какво ще излезе и като нищо мога да се откажа. Embarassed

# 778
Мама на Кики, Цоци, Поли-Уоли, Лео, gns, честити намаления! Браво!  smile3501
Славче Авче, успех! Дано постигнеш фигурата и килограмите, с които се чувстваш най-добре!  Hug
Миша97, Мама Веси, благодаря ви, милички!  Hug За съжаление не се дължи на това моята отпадналист. Този месец ни се струпаха ужасни проблеми именно в най-неподходящите за това дни, не че за проблемите има "подходящи" дни, де. Та, пропуснахме момента.  Confused
Аби,  Hug На каланетика ходя. Не се преуморявам изобщо там. Но, като се наведох надолу (а има много такива упражнения), имах чувството, че ще се свлека на пода. Едва си стигнах до дюшечето да полегна.  Crazy
ПиглетHug Heart Eyes
Мама Миглена, много бързо се предаваш.  Naughty Нормално е да задържаш. Търпение!  Hug Остани си във 2-ра фаза до пълното сваляне на излишните килограми.  Peace
Мама Веси, и моето съкровище се оплакваше, че му обивам, но взе че му хареса. Сега си признава, че изглеждам страхотно. Макар да казва, че без значение, той винаги си ме харесвал.  Grinning
Кантарини, аз си спомням, че преди време се представи тук! ДОбре дошла отново!  Успех!   bouquet 2-ра фаза се започва с ПЗ.  Peace
Реге, няма нищо страшно в 3-та фаза.  Hug Спазваш си стриктно правилата и в нея и всичко е "песен".  Peace Следвай и някаква схема - така е по-лесно да си следиш дните. Ето ти моята: понеделник - ПЗ, вторник - гала, сряда - нишестени, четвъртък - П, п - ПЗ, събота - гала, неделя - нишестени.

# 779
  bouquet Здравейте и от мен! Чета редовно, не пиша - понеже в движение научавам всичко, което ме интересува! Исках само да споделя, че снощи майка ми каза " Ама ти наистина си отслабнала! Ако някой ми беше казал, че с толкова ядене, при това на месо, се отслабва - нямаше да повярвам!" Е - не съм отслабнала кой знае колко, поне е равномерно! Мисълта ме беше, че дори в нашите очи нещата да изглеждат малко мудни на моменти - за околните промяната е видна!   bouquet Това го дължа на вас   bouquet Радвам се, че ви открих - мерси на всички ви за подкрепата!   bouquet
На всички празнуващи - с повод и без -   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт