Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 602
  • 993
  •   1
Отговори
# 675
Колко е хубаво да си кусам крем-карамела пред PC-то и да чета приятни слова! Благодаря ви!
 Hug Hug Hug
Свидничка, май само на мен ми се струва!  WinkНо като чета какви килограми свалят някои дами за същото време като мен, а аз едни 7 кг си имам като постижение и това си е! Но остават още малко и ще ги сборя набързо...или по-скоро по-бавно!
Кри, имам си дупе аз! Там са най-големите запаси и лесно няма да свършат!  bouquet
Реших до края на седмицата да съм 1/1 и да видим ще се раздвижи ли тоз метаболизъм или ще ме нерви...
А къде са Перлата? Деата? Фенси? Да не съм пропуснала нещо важно? newsm78
Много  Hug за всички и лека нощ! Heart Eyes

# 676
  • гр.Варна
marini,разлика определено има!Браво за постигнатите резултати!При теб няма как да са много свалените кг,тъй като ти нямаш много в излишък.
Реге,страхотна си:)Ти имала ли си нужда въобще от режима на Дюкан:)
Кате,нормално е да свалям повечко.Аз съм и доста по-едричка от теб все пак:)Аз имам да свалям не малко докато те стигна:)ама ще се постарая...Simple Smile Hug Hug
лека нощ  bouquet

# 677
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Реге,страхотна си:)Ти имала ли си нужда въобще от режима на Дюкан:)
Кате,нормално е да свалям повечко.Аз съм и доста по-едричка от теб все пак:)Аз имам да свалям не малко докато те стигна:)ама ще се постарая...Simple Smile Hug Hug
лека нощ  bouquet
  Wink

Не Реге, не е имала нужда от режим, тя е имала нужда от приятната ни компания тек!
Реге страхотна си!  bouquet

# 678
Искам да препоръчам един много лесен масаж на корема за момичетата които имат проблеми с WC...масажа е много лесен и може да се прави по няколко пъти на ден. Започва се от пЪпа правят се кръгове по часовниковата стрелка като всеки следващ кръг да бъде по голям от предния така около 20 кръга се правят с лек натиск не много силно не много леко. След тези 20 кръга има 10 леки натиска навътре на корема. На мен ми действа много добре винаги когато съм имала някакъв проблем си правя този масаж няколко пъти на ден. Другото което мога да препоръчам е относно холестерола който може да стане по висок от мнoгoто жълтъци...Аз лично приемам Flax Oil и засега нямам проблеми с холестерола дано и да нямам по натам...Дано съм била полезна на някои...

Целувки!   bouquet

# 679
Привет дами.
Минавам да се разпиша , да поздравя всички свалили и новодошли.  bouquet
Разгледах и снимките, всички сте фантастични, с блеснали погледи. Да не сте на Дюканска диета Joy
Катяджин, вадя бухалката за всички, които я пожелаха.  Специално за теб, утре да се похвалиш

http://www.bawi.ru/images/img/11K7942_.jpg
Хубава вечер на всички  bouquet

# 680
  • софия
Реге, smile3513 хе там е трета фаза!Много си хубава,не ми се сърди,на мен ми изглеждаш ОК! Peace
Сватееееее,малииииии,случих на рода от зетьовска страна! smile3521Ма па как се събраАме-едната с дупе трепач,другата умнааааа! Mr. Green
Кри,радвам се да те видя!  Hug А ще съм още по-радостна да се запознаем на живо! Wink
Бачиииии,гледам пак си пуснала онуй,цайсатото на оглед! hahaha
Ша викам, newsm47 запушете си ушите:Фолииииии,Перлееееее,Абиииииии,Настииииии,Мамсчееее,Гуудииииии,Бомбееее,Кукихалеевииииии,Орелияааааа,Вещиииии,Фенсииии,
Катетатааааа,Мънкиииииии,Сънчеееее,Волнааааа,ДЮКАНКИИИИИИИ,
лека нощ!  angel008

Куки, ЦЪ!!! Mr. Green

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 22:36 от slave

# 681
Славееееееееееееее, кукумицин такъв, не прегракнА ли бе, шашав?!? Hug Hug Hug
Аби обра ми точките, момиче. Браус, браус... ъъъъ, нещо за танците не дойде ли време? Praynig

... а, исках още да пиша, но забравих какво... newsm78
... ай тая събота нема ли да идва вече...

# 682
Момичета, разглеждах ви албума, страхотни сте всичкииии ! Нямам търпение и аз да се похваля с по-голям резултат .

Одеве се рових  в рецептите и понеже ми се ядеше нещо сладичко, реших да си спретна плодовото парфе на Mimi_Georgieva . Сега чакам да ми истине блата, че да го залея , но имам питане - на Степа пише , че няма захар, ама все пак колко често маже да се използва? Може ли да си го разтварям за пиене, като Дюкан е писал само Кола Лайт ?

Реге, много си хубава, страхотно излъчване имаш и аз се чудя за какво ти е диета, колко си била, че нещо съм изпуснала, но така си изглеждаш супер .

# 683
newsm78 той ме е гепил мен  Rolling Eyes Айде на срещичка  Laughing
мииии...обмислям го още.
Чей да питам Лео и Мънката кво ше кажат Wink
Че ние сме нови.Още незаслабнали Crazy

# 684
  • София
Здравейте момичета!
Някой питаше за извара - днес в люлинската Билла бяха заредили прилично с обезмаслена извара "Дядо Либен". А овесени трици почти винаги има в диетичния магазин на "Екзарх Йосиф". Що се отнася до тричавата палачинка (сериозно съм пристрастена вече) аз я правя с 1 яйце, 3 лъжици трици и извара и пр.мляко на око. Става една пухкава...  food002

# 685
Здравейте! За срещичката се очертаваме към 40 и.... дюканки. Казала съм в заведението да заредят режимно. Новички, старички-всички на линия. Няма чуденки. Ако дойдете ще ви покажа снимки от преди и от сега

slave

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 00:10 от baci

# 686
  • Universe
 Naughty На вниманието на дюканки - пловдивчанки!
Момичета от града на тепетата
, в "Сани " са заредили : овесени трици - 2 вида, всички обезмаслени шунки /"Тандем", "Браво","Леки" /, всички подсладители - Екуал, Суитли,Хуксол и още 2-3 вида, киселите млека -"Култура 0,1", "Верея 0,1" и пресните "Майдей 0,1" и "Фибела О,1", обезмаслена извара "Мароне", свежо сирене "Хелиос"
И още една  информация - сирене "Маджаров Лайт" ще има след 10.април. - сега няма производство - данните са  от фирмата.
Дано да съм била полезна Peace
Лека и спокойна нощ, и ...приятни сънища на всичкиHug Hug Hug

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 03:06 от lenny_pld

# 687
  • софия
Лени, Hug утре всички софиянки ще завиждат на пловдивските Дюканки за зареждането на вашите магазини! Joy
Цомбе, с мислене не става!Я хващай за ушите другите двенки и в събота да сте на линия!
Бачииии, туй пате много палаво мърда опашлето!Мерсииииии,цЕла нощ него ще сънувам.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 00:52 от slave

# 688
  • Пловдив
Здравейте, Красавици !
Благодаря за посрещането и пожеланията!

Насти, ЧРД! Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма. Защото вече си и с една година по-красива, по-умна и по-привлекателна! Продължавай с тази скорост!
Мишле, с теб сме, стискаме палци!
Сън, бързичко да се оправиш!
На всички свалили : Честито! На тези, които задържат: Кураж за следващия тираж !
На новичките : Добре дошли и слушайте! На ветеранките: Благодаря за търпението!

Лека нощ и да спите в кош ! 

# 689
Мога ли да се включа и аз  smile3525
Прочетох част от този форум и много ми хареса духа на подкрепа и приятелство
Да си разкажа предисторията - след милион диети и богат опит с йо-йо ефекта се бях отказала от всякакви опити, докато преди месец една дружка ми разказа за тази диета, да си призная не и обърнах внимание, нооооооооооо след ден два когато неможах да се вмъкна в един панталон стъпих на кантара и ПРИПАДНАХ ... той показа 101кг .....е до такива върхове не бях стигала. На следващия ден си купих книгата и започанах и сега 27дни съм с -6,5 кг .... а целта ми е сваля още 25кг. Но вече ми стана ясно, че няма да стане с магическа пръчица и за отрицателно време.
 Знам че всяко нещо с компания е по лесно постижимо  newsm19 dancing

Общи условия

Активация на акаунт