Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 604
  • 993
  •   1
Отговори
# 660
Реге, марш в трета фаза! Супер си!  bouquet
Орелия, РосченкаHug

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 10:22 от marini

# 661
Браво Марини.....има разлика и още как.и не само в дупето ,а и в краката мисля.........поздравления.  bouquet

# 662
  • София
Добър вечер, мили дами! Hug
Искам само да споделя, че след близо 6 месеца (без 3 дни) тази вечер ми беше първата т.н. гала-вечеря, ако може така да се каже. Хапнах голяма купа спанак със сиренце, 3 -4 маслинки, лук и подправки. Голяма вкусотия!
За утре съм си подготвила печено пилешко месце, варено яйце, ябълка и другото...ще го мисля в движение Peace

Сега ще се върна да ви доизчета. Мернах едни снимки на Реге. Миличка, страхотна мадама си Hug Само едно не разбрах : за чий ...... ти е Дюкан? Къде имаш да сваляш, или аз съм недоскив (аз че съм си кьорава, туй го знам, ама все пак... newsm78)
Марини, и твоето дупе си го бива! #Crazy Peace

# 663
Насти, честит рожден ден-желая ти крепно здраве и щастие
newsm38 Gift
marini newsm74
Реге-според мен изглеждаш чудесно,но ти си знаеш най-добре Hug

# 664
  • София
Добър вечер, момичета!
Изчетох ви, което си е геройство в мирно време.
Реге, манекенка под прикритие в темата  smile3525
Джани, радвам се, че се реши да споделиш с нас!  bouquet
Волна, загуби се и липсваше!  bouquet
Блеки, темата с теб е по-хубава!  bouquet
Марини, май вече нямаш дупе  newsm78
Още 2 дни до събота  newsm44
Редакция
Зеленко, забравих да кажа, че ми харесва да имаш отпусчици и да си повече в темата   bouquet

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 21:56 от krikri

# 665
  • UK
  Реге, дано всички станем дебели колкото теб. Пожелавам си го от душа Grinning
  Марини, ставаш за нахъсване и още как. Само на теб ли ти се струва малка разликата?
  Сънче, наистина се усеща, когато те няма  bouquet
  Насти, ЧРД и от мен. Да си жива и здрава, това е най-важното baloni

# 666
  • Варна, а по празниците в Ямбол
добра вечер! Моминствам, тази вечер, изчетох ви до точка и зпетайка...
мама  на кики, Браво за това, че вървиш напред! Вчера видях, че си ме споменала за успехите ми.. скромни са още, къде ти твоите резултати, мога  само прахта да ти дишам! Wink
настиня, ми ти хубо ме любиш/и аз тебе де Heart Eyes/, ама много психически тормоз ми удари това  14-то кило - пришка вече ми излезе все за него да говоря... Дивана ме подмина вече... Mr. Green
в този ред на мисли, Фоли стига друса кълки и дупара на танците ми мини тука и потупай тоз онзи с бухалката... щото има и други инвеститори!!! Twisted Evil
Точно щях да пиша, че Кри ми липсва и тя се разписала  Hug Липсват ми още Зайка и Куини! Hug HugИ отново в този ред на мисли Ленушка, щете следя и теб  с това 4/2 и какво става с мамче на Румче, да не се е отказала, не е писала от срещата ни... newsm78
Ако се сетя още нещо ще пиша!

# 667
Кате  Hug И аз голЕма борба с моето 13 кило, и още не си е отишло.Почвам да се ядосвам вече,надявам се,че утре е денят!До тук почти нищо не съм свалила от новата схема.
Мамче на Румче още държи фронта,диетува......... Joy но и тя се оплакваше от застой............. Thinking абе страшна работа.

# 668
Марини, тва дупе всякак си е хубаво, да ти кажа! А разлика, че има - има! Супер си! Peace  bouquet Как не съм се сетила да си снимам и аз Д-то Joy Всъщност имам една снимка, дело на мъжа, ма ме е срам hahaha
Реге, изглеждаш много добре, предполагам, че на 55 кг си изглеждала не по-малко добре, а на 50, колкото е целта ти ще изглеждаш добре само в твоите представи, струва ми се Thinking Да не се обидиш сега, но наистина ми е необяснимо желанието ти за тези 50 кг. Но всеки си знае и решава сам за себе си, само си разсъждавам на глас Peace Толкова си слаба! Shocked

# 669
Здравейте!
Снимките, които видях са страхотни   bouquet
Мишле, Сънче  Praynig  вярвам, че ще успеете
Добре дошли на всички новички   bouquet
 Насти, ЧРД и от мен. Да си жива и здрава, това е най-важното baloni
При мен всичко е ОК. Освен неизчерпаемата енергия имам и една лепната усмивка и страхотно настроение, което един човек цял ден се опитва да развали и не успява.
Свидничка, благодаря за инфото за аеробика. Ако не стане в 8ма поликлиника ще ви навестя някой ден в Банишора. Също ми е удобно.
Лека и спокойна нощ и едно гооооляяяямо гуш на всички  Hug

# 670
Орелия удобно ли е да помоля за твои снимки...виждам че сме горе долу едни и същи килограми като цел само че ти почти си ги свалила за разлика от мен  Laughing
 photo  newsm20  smile3509

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 21:57 от Maci

# 671
Марини, разлика има и още как!  yes thumbsup
Лори, Hug Heart Eyes
Свидничка
, Hug Heart Eyes

Лека нощ и сладки сънища от мен! До утре!  Hug  newsm46 smile3524

# 672
абе ей, хора, какви са тия снимки Shocked ама започвам все повече да се ядосвам, че не мога да се похваля  #Cussing out Момичета, честно, изглеждате страхотно! Марини, дупето слабее Peace бравооос Hug
Реге, за теб нямам думи- нечовешки си слаба Shocked . изглеждаш чудесно де! Peace
Сънче, лека нощ и сладки сънища! а  newsm23 - весело ли е в 4-та фаза??? newsm78 Joy
 Лека нощ, Орелия ritnik .... Whistling  Hug

# 673
Маци, албума вече не е с парола, там ме има. Peace
А и да не забравяме, че аз съм на твоите години обърнати Crazy
Всъщност, да не стане недоразумение, нямам актуална снимка! На последната от колажа съм около 66 кг!

Лека нощ момичета! Hug
Росченка Hug Two Hearts

# 674
Олелеееееееееееееееееееееееееееее Орелия зашеметяващ резултат....направо съм потресенааа  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт