Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 617
  • 993
  •   1
Отговори
# 645
svidni4ka още ей сега ще си я нагъна. Mr. Green Мерси.  bouquet

# 646
Поли-Уоли , казва се "ще си дърпаме сутиените" Laughing А относно агнешкото дали е говеждо... smile3532 Hug

Славче-Авче, тази извара ми изглежда достатъчно тебеширена и бучеста - спокойно си я яж hahaha Аз се шашкам, когато е пастетовидна.

Сънче Hug

elissee, комбинирани витамини по избо или според нуждите. Нищо по-особено. Ако имаш някакви специфични наблюдения върху себе си, като цепещи се нокти или крампи - тогава нещо по-специално, като витамини за коса,кожа и нокти, или съответно Калмацин.

# 647
# 648
мале голЕмо ядене и пиене днеска!ако щете ми вярвайте ама на всеки час съм яла.пък за водата да не говорим.уж все режимно ама то голямо плюскане бее.  сънче-   ниска кръвна захар мила.и аз съм така на моменти.и наистина чаша червено вино прави чудеса.а също и полягване и вдигане на краката на високо - за да ти стигне повече кръв в мозъка - смешно ама ефикасно.

# 649
РегеHug Изглеждаш изумително!  Heart Eyes Просто фантастично! Извиках и мъжа ми да види една хубава дюканка!  smile3501
Атракция, разликата ти е огромна! Браво! Страхотен резултат! И си голяма сладурана!  Hug Heart Eyes
Мишленце, всеки ден съм с теб и те мисля много да знаеш!  Praynig Praynig Praynig fingerscrossed preggo
La Chicita Linda, без месо и риба няма да се получи. Този режим не отговаря на начина ти на хранене. По-добре не се мъчи и си избери рационално здравословно хранене, съобразено с твоите вкусове.  Peace
Марини, благодаря за информацията за триците!  Hug Не сме ние с Нелката, душа. Явно има много дюканки под прикритие в Русе.  Joy
Ябълчице, остави тези плодови желания!  Naughty Hug
Желева, добре дошла и успех!   bouquet Забрави за разделното хранене. С Дюкан храните се комбинират както си искаш, стига да са режимни.  Peace
ОрелияHug
СвидничкаHug
Моннн, благодаря ти за съвета, миличка!  Hug  Heart EyesСмешно или не, следващия път така ще направя.  yes
Много   love001 на всички. Днес ми липсвахте ужасно!  Heart Eyes Hug

# 650
Реге, слабушке такава, за какво чакаш още, а не минаваш в трета? Изглеждаш супер! Peace
Аби, та къде викаш ходиш на масаж? Wink Чакам с нетърпение снимките за целулита, а дано се видим на срещичката- ще демонстрираш на живо как да се справяме в домашни условия! а може и направо в къщи да ми покажеш Party
Вария, браво на теб! Peace
С това агнешко ме разбихте Laughing!
Сънче, почивай повече! Hug Дано утре си по-добре! PraynigИ ти ни липсваше! Heart Eyes

# 651
Зеленкото, не съм я чела, да, но прочетох линковете от темата и отговорите на другите момичета. Благодаря, ясно ми е вече.

И моята захар пада рязко понякога, но виното не ми помага. Започва да ми се гади, умалявам и треперя силно. На мен ми помага няколко хапки хляб или захар. Често ми се случва при глад, така че тази диета МНОГО ми хареса.  Hug

Аз се мажа срещу целулита с Good Bye на Нивеа. Не съм много редовна, но все пак като че ли се позаглажда кожата. Но Аура Слим е доста по-евтин и щом има ефект - сменям го.

# 652
Здравейте момичета! Искам да попитам 2 кисели млека много ли са на ден? Аз съм с много малко бебе и първото ми ядене едвам успявам да е към 11 часа и нямам време да си правя нещо затова ям кисело мляко, на обяд пилешка пържола на скара по късно пак мляко и ако имам време за вечеря яйца. Трети ден ми е нямам още трици но чакам да ми донесат тези дни и ги почвам.

# 653
  • Пловдив
Мелиса, кърмиш ли? Ако кърмиш прочети последните няколко страници от темата.

# 654
  • София
MELISA_bs Здравей!Ако кърмиш - 3та олекотена фаза за кърмачки Peace
Ако ли не - докъм 1кг.млечни на ден е добре, примерно 2 кис. млека и обезмаслена извара.Недей да оставаш гладна!
СънБързичко да се оправиш, ей, и по - полека  Hug
РегеСтрахотно изглеждаш, и с излъчване.Малката е голяма сладурана  Flutter

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 20:17 от pilito

# 655
здравейте на всички.....от 2,3 дни само чета и немога да се добера да пиша...2ри ден сам инвеститорка,но пък мерките ми са мраднали и то забелейително за 9 дни.
талия  -5
ханш   -4
бюст    -1
бедро  -2
ръка    -1
кг         -5
Впечатлена съм.на всички честити постийения и успех занапред..прегръщам ви всички. Hug

# 656
Цвети,  Hug Heart Eyes
inedica, благодаря за споделеното. Още сега зареждам няколко пакетчета захар в чантата си.  Hug (За всички, които не знаят - аз съм в 4-та фаза - за останалите фази захар НЕ може.  Peace)
Крисмар06,  smile3501

# 657
Благодаря ви за бързите отговори, не кърмя затова ще карам 5/5. Ще си набавя всичко и ще ям по разнообразно. Успехи на всички

# 658
  • Пловдив
Ето снимах тая извара да я видите.Пише 57 калории на 100гр.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211854&photo=6

Аз ям такава, когато не си намеря нискомаслена на Забърдо  Peace Вкусна е и мисля, че става, при всички случай е по-добра от нискомаслено сирене  Peace

# 659
Здраейте, момичета!
Насти, ЧРД- красива, обичана, желана през цялата година!
Виждам, че има много нови момичета Hug Hug Успех!
Май ще ми идва и имам огрооомен апетит, чак не ми се мисли. В последно време съм го подкарала като нещо средно между 1/1 и трета фаза или по-скоро 2,5 фаза. След като мине всичко, мисля да се взема по-сериозно в ръце, а и това плюсче много ме нерви.

Общи условия

Активация на акаунт