Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 596
  • 993
  •   1
Отговори
# 750
Abrakadabra как ти завиждам за масажа! Twisted Evil Откога се каня и с каненето си оставам. smile3538 С какво си мажеш бюста и има ли ефект? Само него не мажа с нещо специализирано hahaha Но то щото разчитам на нови цици и не си давам зор Whistling hahaha
Ех, масажа... още ме държи.  Joy Купих си крем на avon, но е временен, докато намеря друго, защото това не е моята марка. Твоите нови цици поне са близо. До моите има план-програма от поне две деца, които още не са родени.  Joy
Сънче, благодаря ти!  Blush А ти какво спортуваш (забравила съм)? Защото с тези прилошавания (ниско кръвно?), може би трябва да промениш вида физическа активност.
Фифи, голямото мазане всъщност ще ти бъде приятно, защото лосионът не загрява, ухае и след него кожата е кадифе. Но е най-ефективен след душ. За снимката ще се разровя след срещата, защото до неделя програмата ми е пълна почти денонощно. Обещавам.
Цвети, нямаш грижи за показването, в каквито условия си избереш.  Simple Smile На масаж ходя на няколко места - вървя си след масажиста - където е той, там.  Joy Между другото, той ходи и на адреси, но за мен удоволствието е по-голямо, когато не се налага да си оправям къщата. Оправям само себе си и "бух" в салона - откъсвам се от света за час и половина.
Марини  Hug Не ставала за нахъсване!  hahaha Така ти висят дънките, че всъщност не ти видях дупето на втората. И... нали си знаеш, че свалят по-бързо и повече кг тези, които всъщност си имат повече за сваляне.  Wink
(Аз съм една уважаваща себе си дупеманка и не понасям висящи панталони, както при мъже, така и при жени - не може човек да им се налюбува на дупетата.  Joy )
Реге, перфектна си. Ако още не си в трета фаза, марш, че ще станеш грозно слаба.
Славе  Joy
Куки, мисля да им е дошло. Целя се в следващата седмица.
Цоци и Вили, добре дошли!   bouquet
Спасдиди, умори ме от смях.  Joy Той ме мачка от завидните 88 кг, та не знам дали е успял вече да се отърси от кошмара и да ме приеме с новото тЕло. Което се надявам да доизвае.  Blush
Кри, как хубаво и нежно го каза "месечинка"...  Grinning
Мънки, що ще намаляваш рибата? Яж я на корем.
Тани83, честит рожден ден! Много щастие!
Вани ник, честити 7 месеца воля!   bouquet

Да допълня Славето - постепенно повишение на теглото започва и от първия ден на овулацията. След цикъл се нормализира.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 47 нови отговора.
Мдааа, май трябва да си сменя ника на Охлюв.  Grinning

# 751
  • София
Здравейте момичета.Някои от вас може да си спомнят за мен,но виждам че има и новички.Карах на този превъзходен режим около 3 месеца.След това ми излязоха проблеми със зъбите и почнах да се храня с това ,което можех да дъвча.И така качих около 5 кг-поне не стигнах до килограмите от които почнах Дюкан миналото лято.И ето ме сега пак тук сред вас.Почвам от начало .... и така.Килограмите от които стартирам сега са 67.5.Желая на всички ви един спокоен и изпълнен с хубави изживявания ден.

Помним те, Виви, помним!   Hug Не са много 5 кг, ще ги смикнеш за нула време.  Peace

# 752

smile3532 smile3503

Утро!! Развеселих се искрено както ми беше криво!

Смейте се, смейте на русата ми главица. На мен мислите, че ми е  лесно ли... cry

За отчета: -300 съм днес, т.е. вчерашните +400 почти са изфирясали. Доволна съм. Пък и околните отчитат резултатите Mr. Green .

# 753
Добро утро слабеещи момичата  Hug

Имам малко минусче днес  Flutter

Тани83, да си жива и здрава!   bouquet

Браво на всички за намаленията и търпението   bouquet

# 754
Днес кантара ми заби - 9 кг, за 37 дни, мнооого доволно. По принцип свалям през всички дни - и П и ПЗ, единствено задържам през МЦ. Остават ми още 13 кг. Като чета какви количества храна изяждате и се стряскам. Аз ям по малко, но като бебетата, на всеки 3 часа, кола пия само вечер, не повече от една чаша, всяка сутрин закусвам по едно кексче с чаша кисело мляко. Извара досега не съм и вкусвала, просто не я понасям. Успех на всички с гадните килца!

# 755
Вещи на П съм -

5П/5ПЗ Peace
така действам

подсладител си купих -Стевия и с него се спасявам ако ми се дояде сладко Peace
иначе ,и аз хапвам само месо  и яйца и к.мляко
десерти още не съм правила ,шунка не съм хапвала Peace

никакво отказване Peace Peace Peace
мале Вещи,сега прочетох-3 месеца задържане ooooh!--силна воля имаш щом си спяла да удържиш тогава  bouquet

# 756
Славе-Авче  начинаеща си падам още в този режим, и не мога да си позволя да съветвам, но мога да ти разкажа какво се случи с мен. Преди да започна се храних долу-горе по същия начин /само включвах и саламчета, луканка,кренвирши и др.меса/. Страхът ми беше, че като започна няма да се получи нищо. Ударния при мен беше 9 дни, и резултата беше 5 кг. За останалите 22 дни само 1 кг. Реших, че така е редно и сега съм търпелива. ЕЕЕЕ понякога се отчайвам, но като прочета, че и някои друг задържа нещата се подреждат. Бъди и ти търпелива, а и момичетата казват, че колкото по-бавно се свалят толкова по добре.

# 757
  • Варна
Поздрави и от слънчева Варна  Hug
Записвам се, само за да не ме забравите. Иначе нищо ново при мен  Crazy
Честито на рожденничката, на свалилите килограмчета и на задържащите, добре дошли на новичките   bouquet

# 758
Slav4e_Av4e, исках да ти кажа: не се отчайвай, въпреки, че това много отчайващо звучи! Кажи нещо за себе си-да не би това да са оптималните ти килограми и тези 7 които искаш да са мисия невъзможна за твоя организъм. Извинявай, ако се налага да повтаряш, но не си спомням описанието ти. Колко си висока? Дай пак инфо да обсъдим заедно. Единственото, за което се сещам спри млечните за няколко дни.
Вани-Ник, честити 7 месеца. Поздравления за силната воля. Тя те е възнаградила с чуден резултат. Дано и аз я имам.   bouquet
Мариниииии, забравих снощи да ти кажа, че бая се огледах в . . . снимките ти де! Много си добре и отпред, и отзад!  Wink Наистина има разлика-прибрана си някак. Супер изглеждаш момиче! Аз никога не мога да постигна твоя вид-пуста структура и широк г.з!
Славееее, присъединявам се към поздрава ти за Тани83. Нали заедно и праИхме тортата!?! Що не го спомена а?  hahaha Еххххххх, какви хубави годинкиииии! Радвай им се!

# 759
Здравейте,момичета Hug
Slav4e_Av4e-Пиши какво ядеш.Явно не правиш нещо както трябва. newsm78
Мънки-И аз не разбрах защо ще спираш рибата?Някои свалят повече,когато са на риба.
Мама на Кики-Браво за намалението и новата цел smile3501
Реге-Ти защо си на режима?Аз не виждам какво имаш да сваляш още.Минавай на 3-та фаза smile3513
Sun-Радвам се,че днес си добре Heart Eyes
Polly Wolly-Ти да не си блондинка под прикритие?Като разглеждах снимките ти не видях руса главица newsm78
Вани ник-Честити 7 месеца с Дюкан newsm51
Приятен и отслабващ ден    love001

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 11:03 от Piglet__

# 760
  • Плевен
Здравейте,момичета!Вчера най-накрая се сдобих с трици и днес вденага си направих кексче.Супер беше и така ме засити,което много ме радва,защото,откакто съм с вас все съм гладна.Обаче кантарът ми не мърда.Колкото свалих за 4 дни ударна фаза-3кг.общо,толкова съм си и сега.Дали ще имам изобщо още минусчета или да минавам в 3-та фаза?Ще изчакам до края на седмицата и ако не мърдам я почвам.Пък после мога пак да се върна на втора.Какво ще кажете?

# 761
МАма Миглена, моето  мнение е да си караш втора докато паднат килцата, а трета - после. Нали целите са за това - за да се постигат. Трета фаза е за задържането им. Пък и малко време е минало от как си започнала. Дай възможност на организма да засили сам метаболизма си .
Дано съм ти помогнала и успех!

# 762
Мънки-И аз не разбрах защо ще спираш рибата?Някои свалят повече,когато са на риба.

ами защото пушената е доста солена,а нали солтта задържа течности
заради това

# 763
ами защото пушената е доста солена,а нали солтта задържа течности
заради това Peace
А-а-а, знаех си, че нещо съм изтървала по трасето.  Grinning Като спреш пушената, мини на опушена от скара. 100 г рибка = 120 калории към тумбака, но! = 190 калории от мазнинките за разграждането й.   Peace

Девойки, почвам баджовете за срещата. Ще ви пиша никовете. С главни букви, да ги четем по-лесно от по-далеч. Който на каквато азбука се е изписал, на нея ще карам и аз.  Hug

# 764
Мънки-Може да си купиш риба-тон в собствен сос,скумрия,филе от акула и т. н.Те не са солени.Приготвяш си ги на скара или във фолио-рецепти много.
Мама Миглена-Защо си гладна?Тук се яде и се отслабва.Колкото повече-толкова повече Laughing

Общи условия

Активация на акаунт