Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 603
  • 993
  •   1
Отговори
# 720
Лилиана, добре дошла и успех!   bouquet Луканката не е подходяща, според мен.  Peace Недей да гладуваш - това противоречи на принципите на режима. Иначе, не виждам причина да не е подходящ за теб, просто ще избягваш храните, които са ти забранени.  Peace
Рокипагане, Миленалп, Кристин, Цвете12, Тики-так, Кати м,, честити намаления!  Hug
Мънки, ако вчера си хапнала нещо по-солено, днес задържаш вода, колата също е "виновна". Ще тръгне скоро кантарът във вярната посока.  Hug
Щампа, задържаш вода. Не се отчайвай, ще се оправят нещата.  Hug
Вани ник, честити 7 месеца с Дюкан!  Hug Постигна изключително много за това време! Браво!  smile3501
Кременка, бързо оздравяване на малкия!  Praynig Hug За плюсчето не се притеснявай - в ПЗ е нормално.  Peace
Вили, добре дошла и успех!   bouquet

# 721
Кри, Фоли, знаех си, че няма да ме подминете и ви благодаря!Колкото и да ми е гадно - слагам по нещо в устата, за да не гладувам, а и нали съм в 3 фаза - все по нещо се намира... Laughing
Вече съм сигурна, че в събота няма да можем да си говорим - то ще е като на сватба Joy

Искам да успокоя тези с малки повишения - това е обикновено от зеленчука, солта и да подкрепя - колата.Дюкан разрешава кола, но съм сигурна, че не е имал в предвид по шише на ден NaughtyВажно е да се яде безсолно и да се пие много вода!

Също ще помоля да качите полезната информация в блогосайта - витамини, линка към книгата и т.н. - мисля, че не е подходящо всичко да е на първа страница - затова е сайта, пък който е сериозен, ще чете.

До приветствам и новите момичета -  welcome ако сте дисциплинирани и сериозни, ще постигнете целта си!

# 722
.... сега пък се вкарах в размисъл агнешкото говеждо ли е Embarassed?

Агнешкото определено не е говеждо, едното преви беее, а другото мууу  Wink
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

smile3532 smile3503

Утро!! Развеселих се искрено както ми беше криво!

Снощи отново гледах по Диема ..изглежда е цяла поредица за хора със свръхтегло. Историята беше на момиче на 19 години, тежеше 216 килограма. За да отслабне изрязоха част от стомаха и...много тъжно. Майки, трябва да наблюдаваме децата си постоянно. На тях им липсва нашето детство . Ние по цял ден бяхме по улиците, играехме хиляди игри и почти нямаше дебели деца ..а нашите сега седят или вкъщи на компютъра или са в зали...А трябва да спортуват, да бягат. С това тъжно начало да не забравя все пак да ви пожелая слънчев и отслабващ ден!  Hug

# 723
  • Пловдив
Здравейте момичета!  afwitch
Вани, честити ти 7 месеца!  newsm51
Кати, какво ти пречи да дойдеш на срещата в София?  Whistling
Кри, имам спомен как казваше, че не можеш без плодове, когато започна Дюк  Crazy
Лилиана, добре дошла  welcome Освен това, което са ти казали за луканската момичетата това, че си изкарала на една малка подкова целия вчерашен ден също не е по Дюкан - трябва да се яде по-честичко и да  не се гладува в никакъв случай  Naughty Зарибената е права за яйцата - забранени са само жълтъците, белтъци може да се ядат - аз си правя кексчета с тях и става доста прилично Simple Smile
Зарибената, какво не е обяснено добре за сиренето?  Thinking
Росчо, ами има и задържане понякога  Confused
Роки, браво за намалението  smile3501
Мънки, на ПЗ ли си?  newsm78
Миленалп, супер резултат за два дена  smile3501
Боби, дръж се !  newsm10
Кристин, браво за намалението  smile3525
Щампа, нали знаеш, че понякога в ПЗ се вдига, така че си в нормата и място за отчаяние няма  newsm10
Кремена, нормално е, не се притеснявай  Peace
Цвете, браво!   smile3525
Тики-так  smile3501
Вили, добре дошла (от утре)  welcome
Катти, браво!  newsm51
Фоли  Hug Съни  Hug Скорпи  Hug Свидничка  Hug Играчка  Hug Блеки  Hug

# 724
Добро утро...тази сутрин съм отчаяна...сънувах много гаден сън...има ли някой който разбира от такива неща да ми помогне да преведа? Знам че не му е тук темата но все пак  Sad  Cry

# 725
  • Universe
Добро и слънчево утро  bouquet
Много минуси, бреееееееееей  Hug Hug Hug - честито! И доста нови попълнения - добре сте дошли  Peace! / Рокипагане,имаш си градска - Лилиана Wink/

krikri  -много хубави и съдържателни постове - ти си една от вдъхновителките ми, макар и само по табличка Wink

kremena  -  Thinking -ами просто си яла зеленчуци, а те са 80-90% вода, напълнили са "поизсъхналите" ти клетки и като добавиш, че не си ходила до ВЦ - ето от къде идва плюсчето.

SunHug

Иначе - да споделя - аз се меря в четвъртък и понеделник - след завършването на П и ПЗ - така не се травмирам излишно. Пък и съм с настройки за платото и застоя в кг... Simple Smile

Много положителни емоции и благодаря, че Ви има bowuu

# 726
  party023  party023  party023
Момичета да ви почерпя,че днес ударих 25

# 727
Сънче ,Кри  Blush  bouquet

няма да се отказвам ,момичета
ще намаля днес колата лайт и рибата
Боби1973--по шише е при мен-признавам си Blush Blush
спирам я  Peace

На П съм Кри,ВЕЩИ  Heart Eyes,до петък ще съм на П Peace---5/5 съм

tani83--честит рожден ден--да си здрава и много щастлива!!!

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 10:41 от МЪНКИ

# 728
Здравейте момичета Hug
Покрай бебока не ми остава много време да ви чета, но стриктно си спазвам режима на хранене.

Имам въпрос - маслини могат ли да се ядат? Ако го има някъде изинявам се, сигурно съм го пропуснала.

Дайте паролката и аз да ви видя, като има резулатат и аз ще кача снимки Laughing
Лек и отслабващ ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 729
  • Пловдив
Фанси беше превела от въпросите към д-р Дюкан, че колата може да се пие в неограничени количества  Thinking
Маслини не може. И не разбрах каква парола искаш  newsm78

# 730
  • София
Здравейте!
И аз минавам набързо, само да поздравя новите момичета welcome - при нас килцата си отиват неусетно и с добро настроение!!
Честито намаление на Кати-м, Роки пагане, тики-так, цвете12, и който още се похвали днес Wink
Честита месечинка на Вани!
Боби Hug Добре, че си в трета фаза, там има по-голям избор все пак.Наистина не се изкушавай да гладуваш.
И в събота верно ще е като на сватба Laughing
Лек и режимен ден  Hug

# 731
  • софия
Добро утро,момичета!
От сутринта гледам,много оплаквания за + и задържане!Спокойно,хора  smile3560 вода има за всички!Всички плюсчета са от задържана вода(ако сте били стриктни де) или от предстоящо МЦ.А за задържането-колкото по-бавно сваляте, толкова по-голяма е вероятноста да задържите постигнатото тегло! smile3521Да ви дам моят скромен пример newsm47 Стриктна съм до безумие,което се състои в това ,че от началото на режима съм на мръвки на скара(пилешки,телшки,риба и дреболии) и вода.В пз дните и зеленчуци.Кола лайт съм пила един-два пъти ,когато съм била в заведение.Сладко абсолютно никакво не съм правила от рецептите,просто не обичам(нищо,че ни ми личи)и не изпитвам нужда от него.Вода пия много,вече спрях да я меря.Сол,хич.И след всичко гореупоменато, аз задържам вече ента седмица.АВещи, newsm51 е   имала 3 месечен период на задържане!Така,че заредете се с търпение,все пак тези килограми не сте ги качили за един месец! Peace
Добре дошла на Цоци,!!! Hug
Вани ник, Hugчестита ти месечинка!  newsm51
ПОзволявам си да честитя рожденния ден на Тани83,от името всички дюканки.За да няма после 35стр."честито на рожденничката.

Тани,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!Много усмивки,любов,здраве и щастие!!!

От Дюканки!!!

Цитат
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 13 нови отговора.
Ихааааааа hahaha

# 732
Здравейте момичета.Някои от вас може да си спомнят за мен,но виждам че има и новички.Карах на този превъзходен режим около 3 месеца.След това ми излязоха проблеми със зъбите и почнах да се храня с това ,което можех да дъвча.И така качих около 5 кг-поне не стигнах до килограмите от които почнах Дюкан миналото лято.И ето ме сега пак тук сред вас.Почвам от начало .... и така.Килограмите от които стартирам сега са 67.5.Желая на всички ви един спокоен и изпълнен с хубави изживявания ден.

# 733
Мерси за маслините  Hug

Ами за албума със снимките, нали е с парола.

# 734
  • Universe
 party023  party023  party023
Момичета да ви почерпя,че днес ударих 25

tani83 -ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - още 4Х25

И малко смях - явно много съм затъпяла - вместо да погледна ника ти, щях да ти честитя 25 свалени килограма Joy Joy Joy Хубаво, че МЪНКИ ме превари! Леле, до къде я докарах  ooooh! -само мерки и теглилки в главата ми....

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 10:31 от lenny_pld

Общи условия

Активация на акаунт