Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 624
  • 993
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро и от мен!
Момичета, живота е прекрасен, денят също!
Аз продължавам да съм на върха на килата си, но сме в някакъв финансов колапс, всичко режимно отдавна свърши и се опитвам да правя някакъв режим, но се налага да ям общата храна - за да не гладувам.Но не се тръшкам, защото се справям криво-ляво, петък идва скоро и ще направя няколко П дни да разкарам увеличението/което може и да е от зеленчуците, защото дънките са ми ок Wink/.Не мога да ви опиша колко се изкушавам да направя няколко дни глад, но като си представя после как ще ям режимно и кантара ще се катери нагоре, се отказвам...
Отивам да ви прочета, желая ви страхотен ден!:
http://www.vbox7.com/play:1f155c8f

# 706
  • София
Добро утро  Hug  Hug  Hug
Днес моят кантар пак ме зарадва с минус - 500 гр. просто не мога да повярвам  newsm68  newsm44 , но няма да бързам да си променям линийката.
Желая на всички лек и приятен ден и много, много минусчета   love001

# 707
  • Варна
Здравейте,

Минавам само да се оплача, че днес кантарът ме показа с 1 кг нагоре Cry Отново съм 91, а бях толкова щастлива с кръглото чисълце..
Мисля, че сама съм си виновна за това, но нещо не мога да оправя реда напоследък на П и ПЗ. Трябва да съм само на протеини от понеделник, но се изкушавам от зеленчуците и вчера изядох една краставица, а онзи ден пък 1 домат... Възможно ли е да съм нарушила ритъма и затова да съм качила? Знам, че е нормално, но се чувствам ужасно..имам толкова много за сваляне , а става толкова бавно напоследък.  Физически също се натоварвам ( в смисъл, че имам много работа и не стоя на едно място).

Желая ви отслабващ ден и много минусчета, усмивки и весели мигове! Hug

# 708
Добро утро отслабващи дами! newsm51
Благодаря за кафето на ранобудната Катяджин   love001
Лилиана, Цоцоланке, добре дошли при нас и спех с режима.  bouquet
Лилиана, незнам дали тази луканка става за нашия режим, защото луканка по принцип не може. Ако твоята е от чисто месо, без сланина, не е проблем. Твоите 5 кг не са много, така че лесно ще ги пребориш  bouquet
Цоцоланке, въоръжи се с търпение и няма даусетиш кога е паднало последното кило. Тук става лесно и бързо.
Рокипагане, честито смаление , пожелавам ти много скоро да пребориш последните килца    bouquet
Мънки , от колата ще да е. Та по този повод да си кажа, въпреки разрешението на Дюкан, аз съм твърдо против пиенето на кола в неограничени количества и въобще газираните напитки. Според мен, намаляват ефекта от режима, подуват стомаха, образуват газове  и т.н.
Милена пл, чудесен резултат.  bouquet
Боби, не се изкушавай с глад.  Hug
Хубав ден момичета  bouquet

# 709
Добро утро!
Реге, миличка, страхотна фигурка си си докарала, изглеждаш перфектно, мисля че ще я развалиш ако се стремиш към 50 кг, но както казват другите, ти си знаеш.
Добре дошли на новите попълнения, попаднали сте на най-добрия режим!
Честито на всички с минусчета!
Кри, благодаря ти, че винаги ни напомняш за протеиновия четвъртък!
 Мишле, newsm32
Аз днес правя 7 месеца с режима на любимия ми д-р Пиер Дюкан.
Желая приятен и отслабващ ден на всички!

# 710
Здравейте и от мен. У нас положението е  Close Малкия си е вкьщи,че беше болен и непрекьснато реве,непрекьснато.Аз сьм абсолютно сама и ми иде  #2gunfire да убия някого.И в момента седи и ми реве на краката.  ooooh! На всичко отгоре днес кантара ми показа +400 гр. Вчера ми беше първи ден на ПЗ. А и не сьм хдила до 00. Кажете нормално ли е? Нямам никакви прегрешения,абсолютно режимна сьм си?

# 711
  • UK
  Добро утро, момичета!
  Добре дошли на новите welcome Цоци, много симпатичен ник имаш Simple Smile
  Лилиана, моето скромно мнение е , че тази диета е точно за теб, тъй като с махнат жлъчен мехур не се препоръчват мазнини, а ние точно това ограничаваме. Ако погледнеш линка за рецептите на 1стр. съм сигурна, че ще намериш подходящи манджички за теб. Тук между другото имаше май още 2 момичета в същото положение, нека те да кажат какво си хапват и как я пазят диетата. Успех Simple Smile
  Моя +1кг от вчера изчезна днес, явно го изпишках. Айде сега да идва и МЦ, че ми писна ролята на бухнала мекица. Crossing Arms

# 712
foli--да
аз пропих кола сега покрай дюкан
от години не бях пила ooooh!
ще я спра Peace

добре дошли на Цоцоланка и Лилиана  bouquet  bouquet  bouquet
успех момичета Hug Hug Hug

# 713
  • София
няма какво да се похваля Sad
днес кантара ми отчете +500гр
защо така?
не съм прегрешавала,доста кола-лайт изпих вчера и  доста вода
Не се притеснявай, Дюкан действа стъпаловидно. Днес плюсче, утре по-голямо намаление. Ако си ПЗ е съвсем нормално да задържиш вода. Ако си яла нещо солено, пак. Да не ти действа на настроението, временно е увеличението! Hug
О, Боби Hug, откога не съм те засичала! Какъв глад бре моме, ще си забавиш засиления метаболизъм  Joy Знам, че понякога е по-лесно да не се яде, вместо да се чудиш какво да хапнеш на няколко часа  Joy стягай се, в събота ще си поговорим и ще си дойдат нещата по местата  Joy
Щампа, по-горе писах за Мънки, ама важи и за теб! Не се притеснявай, спазвай си редуването и пак ще си 90, че и по-малко!  bouquet
Фоли  Hug И аз напоследък жуля яко кола лайт, ама кво да правя, не мога да се въздържа  Joy
Вани  Hug честита месечинка, ти си едно от ЛИЦАТА на режима!  newsm20

# 714
Добро утро дами kaffeetrmker_2
Виждам, че и други имат моя проблем-не мога да ходя до WC Sad Коремчето ми е подуто и ми е дискомфортно. Сутринта изпих чаша топла вода.
Както и да е, желая ви хубав и слънчав ден, изпълнен само с положителни емоции  newsm19

# 715
.... сега пък се вкарах в размисъл агнешкото говеждо ли е Embarassed?

Агнешкото определено не е говеждо, едното преви беее, а другото мууу  Wink
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 716
Добро утро момичета,
аз днес съм почти -0.500 надолу ,което е повод за радост.
честито на всички с минусчета и други поводи.
SUN макар и със закъснение държа да отбележа , че си страхотна на снимките.
Колкото до снимките всички сте чудесни,аз не съм препирала да ги гледам ,но щом прочетох ,че няма парола ги разгледах.Много е хубаво това ,че си правите дюкански срещи.Разликите са очевадни.
Желая ви лек и отслабващ ден и много минуси. Hug

# 717
Три дена само протеини=три килограма по-малко Crazy Това е положението!!!НМяма такава диета просто Crazy Ядеш и слабееш Peace

# 718
Добро утро на всички смели и прекрасни момичета Simple Smile
Пишете в списъка и мен .Останах с едни излишни 6 кила от раждането и искам да се отърва от тях , знаете къде са , нали .... бедра , корем ...отвратително  CryИзбирам си отново да съм слаба и дори мисля че и 8-9 да сваля ще е чудесно ! Към това и ще се стремя .
Много ми харесаха и ме вдъхновиха снимките от албума ви и ви казвам - Браво !
Ще имам нужда от вашата подкрепа и ще давам моята !  Grinning Hug
Днес мислех да е първият ми ден , но вече закусих  с няколко ябълки и май го развалих  Sad Нищо де , ще започна от утре !
Пожелавам ви един прекрасен и отслабващ ден ! Честито и от мен на всички минусчета ! Heart Eyes

# 719
  • София
Добро утро.

Минавам за едно пързо похвалване - още един килограм в историята  Laughing , общо -7 кг. Вещи, когато ти е възможно да ме коригираш в табличката, благодаря. Май имам шанс да махна още 2 кг. до първия рожден ден на сина ми, както си мечтая  Rolling Eyes

ХУбав ден на всички   bouquet

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 10:00 от catty m

Общи условия

Активация на акаунт