Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 513
  • 993
  •   1
Отговори
# 975
Привет на всички Дюканки . Ако някоя от вас има път към Самоков или Боровец ако иска нека ми се обади да се видим?
 Кажете какво да правя 1месец не съм свалила нито грам. smile3518 Мислех да започна от начало но незнам.  newsm78

# 976
  • София
Добра нощ на всички. Четох, писах записки, трих, мазах, смях се, мръщих се, ядоствах се, а колко лайка сте обрали някои по моя молба, не е истина. Ще взема и аз да се включа в групата на нервозните, зли, лоши лелки, макар че маааалко ми е раничко за лелка, но ще се жертвам. Ето защо ще се самоцитирам отново (с малка редакцийка):

Цитат
Желая да се обърна към (почти) всички, които са отскоро в тези теми, с риск да си навлека техния гняв и грубости, но просто ми омръзна напоследък:

Момичета, бъдете поне малко сериозни. Захващате се с продължителен режим на хранене, който може да промени доста живота ви.
Купете си книгата и я прочетете.
Влезте в първа страничка на темата и прегледайте резюмето.
Ако имате сили, прочетете 2-3, колкото можете, стари теми.
Едва тогава, ако има какво да кажете, кажете го тук (пишейки грамотно и на кирилица): представете се, споделете каквото имате за споделяне, питайте нещо разумно.
Помислете малко, преди да напишете поста си. По-добре малко размисъл и един по-дълъг пост, отколкото множество поста по 1 ред.
Научете се да ползвате функцията Редактиране на пост.
След време ще споделите рецепта, продукт, идея, успех, мъка, радост.

Съвсем малко старание и възпитание от страна на всеки и voila, темите ще бъдат пак приятни за за всички.

Ако ли не, аз ще кандидатствам за базука  #2gunfire , за да не конкурирам Вещи с тиганЯ, и тогаз... вардете се, знаете ли колко съм лоша  #Crazy

Цитат
Благодаря на всички, които вече си направиха труда да гласуват в анкетата и на тези, които ще го направят. Много облекчавате работата ни, за което благодаря пак   bouquet

Само ще помоля който е избрал/ще избере опциите
- Желая да ме питате преди да ме цитирате в блогосайта        - 7 до момента - никой не се е "обадил" на ЛС
- Не желая никое мое мнение да бъде цитирано в блогосайта - 1 до момента - "обадил" се е

да даде сигнал на ЛС, защото иначе няма как да зная кой е и няма да може да се уважи желанието й/му  Embarassed Естествено, че ще остане конфиденциално и няма да се коментира - всеки има право на избор  Peace

Ако не знаете, че в блогосайта има вече доста полезни секции, като се почне от магазините за трици, често задаваните въпроси и се стигне до смешките (който не е видял, да, има и секция за смях от Дюканския живот). Има събрани на едно място много съвети и полезна информация, вкл. особено актуалните напоследък проблеми с нуличките и снимки на доста продукти, вкл. Течен парафин  Embarassed

kremena, виноват, обърках се с едно друго - надявам се не съм те засегнала лично   bouquet

Polly-Wolly, да кажа и аз, че и най-маслената извара е по-добре от сирене и кашкавал. Аз купувам каквато намеря, стига да не е кашкавалена, най-често има насипна (приятна на вкус, лееееееееко водна) или на Пършевица във вакуумна опаковка (сухичка е доста). Един път опитах Маджаров (като салам) - мноооого мазна и бих я ползвала само вкраен случай. Тук момичетата много 'фалят Дядо либен, но аз не съм я опитвала.

krikri, и на мен ми хареса отпусчицата, ама свърши... то си личи, де, пак по нощите се класирам днес  Embarassed

Мацки пьк аз намерих ново магазинче с трици-200гр,1.30-немски пише,че са.Става вьпрос за Пловдив улица Родипи

Да кажа на дюканки-софиянки, че на Патриарха, преди Витошка, на спирката на тролейте, в диетичния магазин е пълно с трици.

Момичета, ако може номер на улицата, за да ги впишем в блогосайта коректно?

Fancy N, zazu1,   bouquet  Hug   bouquet

Лека нощ на всички и много търпение - ще има минусчета за всички.

Специален поздрав на подклуба на клуба и изрично на Мишлето_  Praynig

# 977
За срещата във Варна,не разбрах точно коя седмица .......... newsm78 но ако е тази ,сега в събота аз не мога ,че отиваме в Габрово........... CrazyМислех,че говорим за другата....... Thinking

# 978
  • Варна
КатеДжин, Фен, не сте обърнали внимание, но ние с Креми ТАЗИ събота сме в София на Национална среща.  Joy Тъй че, ако се съберете - без нас.
За Евридей съм по-навита, отколкото Годзила, но явно това ще се изпълни в необозримото бъдеще.  newsm78 Аз бях инициатор за дати след този уикенд и преди Цветница, Великден и т.н. празници.

Зеленко, толкоз труд Фъргаш по тоя блог, направо не мога да повярвам, че някои хора ти игнорират питанията...  #Cussing out

Нуш, радвам се да те видя. Голям кеф е да излезеш от задържането, нали?

Хайде някой да каже какво става със SnowAnna и Наско, а също и с Mamoma?  newsm78

И аз да кажа, тука в последните минути и мен ме прободе едно такова чувство под лъжичката, хайде да пристигнем в тая София най-сетне.

# 979
  • UK
  Аиодис ако калмарите са туби, можеш да ги направиш палнени с: рулца от раци, гъби, извара. Преди пълнене се пускат за 1мин във вряща вода с черен пипер, даф. лист, сол и 1с.л. оцет.
  Орелия разбрах защо котките ти се скубят. Ми те не могат да те познаят, бе. Стресирани са, че си имат нова стопанка Shocked
  Нели на мен ми се виждаш много слабичка вече Simple Smile
  Сънче и аз се присъединявам към другите изпращачи на положителна енергия към теб Simple Smile Бързо оздравяване!!!
  Лека нощ, момичета

# 980
  • Варна
А пък ей тука, по терлици и в края на темата, се сетих да пусна една ужасяваща снимка, дето вчера си я открих, от ПРЕДИ:

http://a694.ac-images.myspacecdn.com/images01/40/l_6e0ad32ad8c8b … 74e14f8650ef5.jpg

И за да не ви затруднявам да бъркате в новоотворения албум, това е СЛЕД, в началото на третата ми фаза: http://images22.snimka.bg/004839474.jpg

Това ме подсеща, че исках да благодаря на Вещи, как тихомълком ме изкоригира и нищо не пропуска, за ЗлаВездесъщица    newsm51

# 981
  • софия
Славеее  бъди лошаааа. А за  pironi ще се споразумееме  hahaha

newsm48
Тук бях ,ама ме нямаше,Сватееее Hug
То и аз взех да броя часовете!Утре ще ни се изтъркаля бързо,петък е! smile3508
Гуудиииии,Орелияаааааа,адашкитееееее, да са ни честити месечинкитеееееее!!! newsm51  Gift
Да ни падат килцата и да си носим новите вталени дрешки!А дано! newsm17
Лека нощ и утре по-леки дюканки.Катетоджин,
за теб се отнася най-много! newsm53
Лелеееееее,Дорииииииич, ти си първият човек който ме накара да онемея!Ще ти пратя мАжо ми,че той отдавна търси такъв!

# 982
Дори , промяната ти е невероятна   bouquet Жалко , че няма да можем да се видим в Русе  Confused .
Свидничка , тооолкоз съм слабичка , че днес успях славно да си сцепя новите дънки на дупето  hahaha

# 983
Момичета да питам нещо - от два дни ме е подгонила СТРАШНА жажда, пия на ден над 5 лира вода. Мисля че това се получи откакто намалих киселото мляко от 2-3 кофички на ден на една.
За информация сега съм четвърти ден на П, кажете на някой друг случвало ли му се е цял ден да е с пресъхнала уста и постоянно да се налива с вода.

# 984
  • Пловдив
Новата тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=279458.msg6986540#msg6986540

Ще бъде прекрасно ако няма три страници само със "запис"  Sunglasses

# 985
Здравейте и от мен. Присъединявам се към вашата диета, защото съм родила преди повече от година, но имам за сваляне едни 5 килограма. Вчера тръгнах на антицелулитни масажи и масажистката ми препоръча Дюкан. Купих си и книгата, но както гледам в темата май сте събрали цялата информация. Това е са сега от мен, следобеда ще се включа с въпроси. Успех на всички.

# 986
Добро утро на всички ранобудни! Тук съм и ви чета, но нямам много време да ви пиша. Вече съм 69 и мъъъъъъъъничко  newsm68 newsm68 и продължавам с вас.

# 987
# 988
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Новата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=279458.msg6986540#msg6986540

Ще бъде прекрасно ако няма три страници само със "запис"  Sunglasses

# 989
ммг, направи утре ПЗ, а от вдругиден започни пак 5/5. Т.е. сега ще имаш 6 ПЗ, но това не е проблем. Няма смисъл да правиш после 6 П. Peace
Изида, Сание, Дуфалак и т.н. не са добро решение заради кърменето. Извинявай, ти не кърмиш, обърках се, грешката е моя! Но можеш да пробваш топла вода, студено мляко, печени или сурови чушки, доматен сок...
Невджин, добре дошла  Hug А колко кг искаш да станеш?
Гуди, какъв празник е утре newsm78
Здравейте отново,
На въпроса колко килограма искам да стана отговарям веднага 49-48 кг. за повече не мога и да мисля.Днес ми е пети ден, но още не съм се качила на кантара.Аз по принцип трудно се качвам от срам от килограмите, но от както съм на диета няма как ще не ща се качвам.Ама нещо взе май да ми става лошо все едно ,че ще припадам, ама за сега се държа.Мисля днес да приключа с първия етап и после почвам втория.Ама причина за прилошаването мисля е, че хапвам малко само два пъти дневно.Ама какво да правя нямам възможност за повече-цял ден на работа после във фитнес залата три пъти през седмицата, но и днес ще изкарам.Дано да удържа и да не отпадна от отбора.Чао чао за сега.После ще отчета резултата.

Общи условия

Активация на акаунт