Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да създадете ефект на напукване с помощта на крак и лак за напукване?
Какво е кракле тип Ц200?
С какво се залепват салфетките върху сабото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да създадете ефект на напукване с помощта на крак и лак за напукване?
-
Какво е кракле тип Ц200?
Кракле тип Ц200 е специален продукт, използван за постигане на ефект на пукнатина в декупaжни произведения. Този продукт се нанася върху повърхността и след изсъхване се нанася акрилна боя, която придава основния цвят. Този метод създава красиви пукнатини, които придават уникален вид на произведението.
-
С какво се залепват салфетките върху сабото?
-
Как се постига ефектът на златна мъгла?
-
Как мога да кача снимки в уебсайт?
. Да не забравя да ви кажа колко се радвам на помощниците ви 

как направи грапавото около иконката -невероятно е!!!
кави пукнатини само...
и аз съм се навила да пробвам с тази техника.а за подложките си знаеш,аз съм фен на тия със силикона
ама то ибутилки със силикон!!! 

После в съд с вода мокриш хартията докато се навие на тръбичка и я слагаш върху кухненска хартия и попиваш и отгоре с кухненска хартия. После лепиш както със салфетка.
Че да ме оставят на мира..
дано някои да може да ми помогне .. че наближава РД за който искам да направя подобен но по скопосан подарък

. Само аз не можах да зацепя, че на Мираж произведението със ситните цветчета и птичките е масичка. Помислих го за табла.