Декупаж 17

• 41 105
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
гудзи, дали ще стане и на непродухани яйца/ малии тези със силикона ще са борци/ Joy
аз сериозно питам!
мираж,  тези пиленца направо са много милички , все едно ще ти заговорят

# 196
mimes- чехличките са станали много хубави. И аз искам да си намеря салфетки с такива рози.
На гудзи производителноста и качеството направо ми взимат акъла.
А работите на ккaatt са уникални. Тя има свой собствен стил на работа. Имам чувството , че ако видя нещо нейно, ще го позная без да знам предварително че тя го е правила.
На Мираж пиленцата са много сладки, а това със ситните цветчета много изящно. Имам чувството, че е ползвала от двуфазното кракле. Кажи така ли е? Виждат се едни пукнатинки.

# 197
Мираж, страхотна масичка, наистина  thumbsup Струвала си е труда.
Гудзи, ти си неуморна, заслужена ще ти е почивката  Grinning. Да не забравя да ви кажа колко се радвам на помощниците ви  Hug
Кат, прекрасни неща, наистина стилът ти е уникален.  Раковина, със здраве да си ползваш придобивките- много са идейни  Wink
mimes, Крис, чехлатите сме като ято, а  Mr. Green. Много ме радвате  Grinning
Съжалявам, че коментирам само последната страница- всички сте невероятни, знаете си   bouquet

# 198
Здравейте на всички Simple Smile
Раковина много са мили бурканчета!!!
Гудзи всички творби са страхотни,ама бутилка с пеперуди  bouquet как се правят тези пеперудки?
Mimes и твоите чехли са хубави,аз направо вече се замислих,да не направя ли аз такива и за себе си Laughing Laughing Laughing
ккатт много ми харесва как правиш керемидки,страхотни са  bouquet вчера и аз купих такива картички във форма на България,направо понякога декупажници сякаш мислят едно и също Laughing
Миражче творбите ти прекрасни,както винаги  bouquet масичка направо произведението на изкуство Simple Smile
Момичета,моля,да ми кажете,как се казва на български хартия,която на руски форуми се наричат -оризова? не помня,кой от момичетата правил с нея чинии с птички.Аз вчера в книжарница питах за оризова хартия,пък на мен ми показали една такава тънка,прозрачна,прилича на хартия за печене Rolling Eyes

# 199
Здравейте и от мен -  Hugблагодаря ви много за похвалите за чепичките newsm51
lale-побързай с чантата и чехлите - да се множим-наистина е мнооого фешън.гая и ти не се оглеждай много а действай, че лятото иде
дадуся ти си царица на керемидките smile3501 как направи грапавото около иконката -невероятно е!!!  bouquet
дъската на ваня-нямам думи smile3505кави пукнатини само...
раковинка тоз комплект с готвача страхотно оригинален  bouquet
gudzy-това шише с пеперудите вече 3 вид ей опасна си #Crazy и аз съм се навила да пробвам с тази техника.а за подложките си знаеш,аз съм фен на тия със силикона newsm03 ама то ибутилки със силикон!!! newsm20
mimes айде на хорото с новите чехълчета -страОтни smile3501
kkaatt къде се загуби бе жена?ама не си стояла със скръстени ръце тези чинии с лодките и мидите ми взеха акъла #Shocked
миражче страхотна си,розите -много стилни, а тия пиленца дето се излюпват много ме радват newsm10
дано не съм изпуснала някого-всички сте супееер newsm74

аз нямам какво да покажа днес нямям време ама ви хвърлям по едно око,но трябва да направя дарителницата за църквата, това е една кутия от картон.кажете ми моляяя като принтирам снимките ,както със салфетка ли да лепя newsm20

# 200
Kris,ако не си принтирала снимките,помоли там където ще ти ги принтират
да настроят опциите на принтера относно наситеността на цветовете на дабест/не мога да го напища на англ. ез./ и да го принтират на най-тънките листи.Правиш трансвер/използвай медиум за трансвера/ и ако се наложи дорисуване ,не ползвай/като мен/ фулмастри и акварел/,а само акрилни бои.Дано съм ти била полезна.

# 201
  • Бургас
Крис, щом кутията е картонена можеш направо разпечатките да залепиш. Разпечатваш на най-тънката възможна хартия, но не паус, че той се гърчи. И на лазерен принтер Naughty После в съд с вода мокриш хартията докато се навие на тръбичка и я слагаш върху кухненска хартия и попиваш и отгоре с кухненска хартия. После лепиш както със салфетка.
И си изчисти кутията за ЛС.
За всички останали мацки   bouquet Мног красота видях, но е абсурд да ви изброя Embarassed

# 202
И кого да похваля сега?   #Crazy #Crazy #Crazy    Няма да ми стигне мастилото на компа. АПЛОДИСМЕНТИ ЗА ВСИЧКИ!!!!!!!!!!!!!

P.S. Катюшооооооо, ти знаеш... Crossing Arms     

Гудзи, тези секси крака на снимките твоите ли са?  Joy Joy Joy

# 203
  • Русе
И кого да похваля сега?   #Crazy #Crazy #Crazy    Няма да ми стигне мастилото на компа. АПЛОДИСМЕНТИ ЗА ВСИЧКИ!!!!!!!!!!!!!

И специални  smile3501 за огромния труд на Миражчето.........Страхотна е масичката newsm51
gudzy .евала бе мацка!!!! newsm20 Направо ми взе ума...откъде толкова вдъхновение,време,усилия...БРАВО!!!
И аз последните седмици понаправих това -онова за базарите,ама бях принудена да закача с белезници мъжо и малката беля hahahaЧе да ме оставят на мира..

# 204
  • София
Ето и яйчицата ми са готови,и чакат да бъдат подарени на празника.
На края на албума са. Grinning

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139480

# 205
Me4o PUch
Цитат
Момичета искам съвет от вас.. преди известно време направих ето тази купичка с обратен декупаж: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=214557&photo=16
лакирах я .. изчаках .. 1 може би 2 седмици преди да я мия.. и днес я севтосах и .. резултата след миенете бе 4асти4но отлепване от средата на салфетката през релефната паста Sick  офф ам и аз как обясних дано сте ме разбрали и кажете къде може да ми е грешката ..  Hug

Момичетаа.. защо нямате отговор на мойто питане  Cry дано някои да може да ми помогне .. че наближава РД за който искам да направя подобен но по скопосан подарък Whistling

# 206
 Отдавна следя тази тема,но все не се захващам нещо да направя...Сега довърших тази чиния, много сложно се оказа - набръчква се доста  Sad

Утре ще кача и второто си произведение, имам още малко работа по него.

# 207
Иленката, добре дошла и в тази тема. Лепенето на салфетка на цяла чиния изисква малко повече усилие. Но си се справила чудесно, както винаги със собствен стил. Поздравления.

Мечо, наскоро и Джаста пита подобно нещо, май и тя остана без отговор, но може и да съм пропуснала. На нея казах, че не ми се е случвало и не мога да помогна. Вчера обаче се сетих, че съм излъгала. Имах такъв случай, цялата чиния стана на мехури. Тъй като тогава бях решила да тествам видовете лак, лакирах 2 чинии с различни  лакове и ги оставих така мокри, без да ги бърша. Тази, която беше с акрилен лак от Слънчпглед, стана на бабуни. Другата беше с витражен лак, нищо й нямаше. Бабуните загладих с пръст, като изсъхна добре се скриха и след това лакирах с другия лак. Лакирам и с нитроцелулозен (от миризливия), и с него нямам проблеми. Акрилен от Слънчоглед вече не ползвам. Тогава не го споменах, защото друг не се е оплаквал от акрилния, напротив, за предпочитане е,  и реших, че проблема е в този лак от Слънчоглед Mr. Green

P.S. Витражния съсипва четката и е от миризливите - т.е. не е за препоръчване с малки деца вкъщи.  Аз използвам ефтинджоски четки да не ме е яд. Моят лак е мат. Става страхотен фрост ефект!!!!! Ако не се разбърка преди употреба, не става матово, а нормално. Аз си го пазя само за случаите, когато искам да матирам. Другият проблем е, че е доста скъпичък. Но ми го препоръчаха като много издръжлив на миене и се убедих, че е така. 
Дано съм била  полезна поне мъничко.

# 208
Здравейте момичета!   bouquet
Ама съм голяма патка smile3538. Само аз не можах да зацепя, че на Мираж произведението със ситните цветчета и птичките е масичка. Помислих го за табла.  doh
Уна от къде ги купувате тези пластмасови яйца бе? Ами панделките? Чудни са! Кажете и аз да си купя.
Иленката грешка няма. Страхотна чиния.
Момичета и аз проучвам въпроса с лаковете. Ровя се и назад в темите, дано ми се прояснят нещата. Доколкото разбирам акрилния лак не е много устойчив на миене, и се ползва за неща които ще се мият по рядко. Така ли е? Аз например направих една бутилка. Лакирах я 1 ръка с акрилен, обаче се чудя ако си я ползвам, акрилния ще издържа ли на миене. Затова не смея да пипам докато не ми се изясни. Чудя се дали да не си взема нитроцеулозен и да я мина с него-чиста работа. Айде за чинии чаши и други в които се яде разбрах. С медиума за порцелан и се пекат във фурната. Ама на бутилка или нещо друго ,чиято декорация е отвън и да се мие без страх, с какъв лак?
И друго питане имам. Усетих, че акрила върху стъкло въобще не е здрав. Ай пипнеш с мокра ръка всичко отива на кино. А пък вие казвате, че с акрил или латекс ги боядисвате. Накрая с акрилен лак ли ги минавате? Само за украса ли ги ползвате?
В старите теми Мираж говори за някакъв глас-медиум. Какво е това? Чудя се дали да не ги давам бутилките на мъжа ми да ги мине на песъкоструй(във фирмата имат) да станат грапави и тогава да действам. Или пък, по погрешка си бях купила акрилен лак-бял първо с него да минавам няколко пъти. Извинете, че стана много дълго,но това са въпросите на които търся отговор и ще се радвам някой да ми внесе малко яснота.   bouquet

# 209
аз специално за бутилките ползвам яхтен лак, мирише ама много но след 2-3 дена милизвата изчезва . За чинии,които се ползват по предназначение на знам защото все още такива не съм правила.
сега да видим дали съм си научила урока:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225487&photo=22

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 09:57 от kkaatt

Общи условия

Активация на акаунт