Птички пеят вън, а АВГУСТинчето се мръщи, че си седи вкъщи!

• 8 494
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви, мили момичета!  Two Hearts

Заповядайте! Диетите - от утре... Simple Smile

Честито и на Ния, Надежда, Георги и Александър !!! Живи, здрави, хубави и умни да растат - само за радост и гордост!   love001

Ей го на дяволето на седем месеца...Нямаме много косичка, нямаме и никак зъбки, но пък за сметка на това какъв глас....
http://img260.imageshack.us/img260/762/dsc02696vb9.jpg
http://images.curlicues.multiply.com/image/2/photos/1/600x600/43 … amp;nmid=82832345

/И - не, не е дошло лятото при нас!... Mr. GreenПросто купих едно рокле на NAF NAF с надеждата да й стане тогава, но както сме се надиплили, отсега ни теснее, та рекох поне да я снимам с нея, преди да я прибера за някое приятелско бебе... Smile/

Тиги, попитах за китарата. Малко по-късно ще се включа пак... Simple Smile

# 106
......
това от оная книга "Рецептите на Гита ОГ" ли е?  Joy  Joy  Joy  hahaha Ей опасна си shoshi  Joy
Нали така беше книгата? Скоро не съм я мяркала ... мъжо я наредил до поредицата
"Готварска книга на Леля Ог"

doh м, дааа - така беше
Тиги аз не мога да помогна за китара ... хич не разбирам, нооо мога да пратя една прегръдка за Явор  Hug
мимс то хубав деня ти - Райчо се е показал и У наше село, но какъв вятър има само  cold леденннннн
А Катерина ... няма нещо което да направи и да ме изненада. Да е жива и здрава и все такава щура /иначе сега явно маркира територия/ Да не забравиш да кажеш като проходи /да кажеш разбирай ИСКАМ КЛИПЧЕ/ да и се покефя  Heart Eyes  Hug И, я кажи за солетите! Аз съм изтървала  Blush
офф щях да забравя най-важнотоЧЕСТИТИ МЕСЕЧЕТА НА МАЛКИТЕ! МНОГО ДА СА ВЕСЕЛИ И ЩУРИ!  Hug

# 107
Добър ден и от мен.Simple Smile

Честити месечета на малките мушмороци.  bouquet
Тази Рошла ще я изям. Heart Eyes

Още незнаем какво е проходилката. Скачаме си и вървим най - често на една страна.
Като ви гледам...май само нашата прелесъ не може да си седи на крачетата здраво. Blush

# 108
Здравейте  Hug
Честити месечета на порасналите госпожици и младите господа
Ееееееех, това красивото Рошлееее   Heart Eyes Heart Eyes

Аз току-що си разбрах резултата от държавния  Shocked на лято пак ще се ходи  Sad  Аз съм позора на форума  Tired Поревах си малко - стана му супер кофти - толкова време хвърлих да уча и накрая за кво?  #Cussing out От цял поток само едно момче мина - тея смотаняци имат е баси критерия за оценяване  #2gunfire Ама айде стига.....

За главичката - на Яни преди месец беше 45см, а обиколката на главата и гърдичките си ги беше изравнил още на 5 месеца  Rolling Eyes Утре сме на консултация и ще видим какво е положението Laughing

Айде аз отивам да се самосъжалявам, бива ли да съм толкова тъпа патка, не знам  newsm78

# 109
Я ГОРЕ ГЛАВАТА! Naughty  БИВА ЛИ ТАКОВА НЕЩО? Crossing Arms  ЗАРАДИ НЯКАКЪВ ИЗПИТ, ПЪК БИЛ ТОЙ И ДЪРЖАВЕН!
У С П О К О Й    СЕ! ДИШАЙ, ДИШАЙ ДЪЛБОКО ...
и не си тъпа ... просто те са даскали и незнаеш какво мислят, искат или как са станали
 Hug  Hug  Hug

# 110
Е БЕЙБИ, не си го слагай на сърцето.. Wink
И така те харесваме. Heart Eyes

Мога много да разказвам как беснях по държавните..Simple Smile

Главата и гърдите и на нас са ни се поизравнили /44-45/ и тъкмо се чудех, а то - нищо странно.

# 111
Я ГОРЕ ГЛАВАТА! Naughty  БИВА ЛИ ТАКОВА НЕЩО? Crossing Arms  ЗАРАДИ НЯКАКЪВ ИЗПИТ, ПЪК БИЛ ТОЙ И ДЪРЖАВЕН!
У С П О К О Й    СЕ! ДИШАЙ, ДИШАЙ ДЪЛБОКО ...
и не си тъпа ... просто те са даскали и незнаеш какво мислят, искат или как са станали
 Hug  Hug  Hug
Благодаря за успокоението, ама ако не се дипломирам на лято си губя студентските права и всичко отива на вятъра  #Cussing out Кой ме би по главата да я записвам тая математика  #Crazy 
Айде стига вече , че само се ядосвам  #Cussing out #Cussing out

# 112
  • ГОре на черешата...
Здравейте и честити месечинки   bouquet !
Позагубих се, но Калоян е болен, а и компютъра беше на ремонт, та съм много назад...като ми остане време ще се опитам да прочета.
Хубав ден ви желая Hug!

# 113
  • София
Бейби  Heart Eyes Hug

# 114
  • В светлината на слънцето
Здравейте и честити месечинки!
Тиги, мъжа ми е най-добрия класически китарист в България (не е мое мнението, а на разни критици). Като се прибере довечера ще ти пиша на лични, че да не оспамваме темата. Знам само, че на своите ученици и студенти той избира китарите от т.нар. Малък ЦУМ - големия магазин на ул. "Пиротска", щандът за музикални инструменти е на втория етаж. Но ще питам за подробности и ще ти пиша.
Иви, ето нашите размери по месеци:
при раждането - 36 см (казаха, че бил главчо, тоест с голяма глава)
на 1 месец - 36 см
на 2 месеца - 38 см
на 3 месеца - 39 см
на 4 месеца - 40,5 см
на 5 месеца - 41 см
на 6 месеца - 42 см
на 7 месеца - хм, не съм записала нищо, което означава, че не са я мерили.  Thinking
Премерих я току-що и излиза 45 см.

# 115
Бейби нормално е да ти е криво, но я горе главата. Я какъв хубав държавен изпит си си взела - с големи, хубави и умни очи  Hug
Много прегръдки и кураж. Следващият път ще го вземеш непременно  newsm10

# 116
Бейби  Hug Hug Hug душичка, я не се притеснявай толкова много. Всички сме имали и успехи и не толкова добри моменти.(аз съм завършила ФМИ и имаше доооста зор) Щом са скъсали толкова много хора (предполагам че не всчики твои колеги имат бебнце вкъщи и са можели да учат много по-дълго и по-спокойно от теб) означава че самите преподаватели са решили да са строги и не знам колко справедливи. Спокойни другия път че минеш без проблем.  Hug Hug Hug Гушни бебчо и си помисли за нещо хубаво както ти пише sheherazada и горе главата. Heart Eyes

# 117
  • В светлината на слънцето
Бейби, горе главата! Ще успееш!  Peace

# 118
Добър ден!
Сurlie, mentina, много сладинки госпой'ците!!! Пу-пу-пу
Тиги-Мигъл, китари има в малкия ЦУМ, магазин ФАКТОР, при "Лиляна Димитрова" - накрая на парка Заимов, при Английската гимназия и в Технополис  Peace
baby_illy,  e бива ли така  Heart Eyes
Спомняте ли си един списък с пюрета правихме... май го позабравихме. Кажете събраната информация къде да я изтипосаме?
фава,  Hug

# 119
  • Ланкър, планините Овнерог
Ха, добро утро!

Честито на месечинките ни!

Бейби, я и аз като другите да ти се накарам. Щом само едно момче е минало, значи не си ти тъпата. Я, споко!

Жоре, Емма вече месец и от горе е в проходилка, но от няколко дена успява да се мести с нея-естествено на страни. Ама ако я държа за ръцете, е турпила. Дай й цел и ще хвръкне-като пиян моряк замята крака.

Моят дзвер започна да става злояд за мой ужас. Зеленчуковото/месното пюре го яде по 40-45мин.  ooooh! Нямам нерви с това хранене и то при положение, че до миналата седмица беше като змей  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт