Птички пеят вън, а АВГУСТинчето се мръщи, че си седи вкъщи!

• 8 501
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
Тиги, момичето, което попитах преди няколко месеца купи точно за съпруга си класическа китара. Взели са я от Технополис...Имат отлични китари, лиценз на Фендер и са на прилични цени - около 250-300 лв. Simple Smile

# 121
  • В светлината на слънцето
Тиги, мъжа ми се обади току-що така че го поразпитах. Каза, че ако мъжа ти е свирил на китара най-вероятно знае какво да гледа, когато избира инструмент - тоест прав гриф, да не е твърде издаден над корпуса, гладък корпус, добро слепване на частите и т.н. Читави китари в момента има в Малкия ЦУМ, за който ти писах вече, в музикалния магазин до Музикалната академия - намира се на ул."Русалка", а самата академия е на бул. "Евлоги Георгиев" (изборът там бил много голям), както и в музикалния магазин до у-ще "Людмила Живкова" или както сега му е името в Зона Б 5. Китара от Технополис да не купува за нищо на света! Каза, че са големи боклуци и било по-добре да си купи играчка-китара, имало повече звук в играчката. Негов ученик си купи оттам инструмент и дори лютиер не е в състояние да оправи китарата. Естествено, става дума за ученик, който свири добре и се занимава професионално с музика. В магазините, които мъжа ми препоръча имало сносни китари до 200 лева. Но подчерта, че е много важно да се купи от човек, който разбира, за да не му пробутат боклук. Ако мъжа ти не е сигурен в себе си, мога да агитирам мъж ми за малко помощ. Но ще е малко трудно, тъй като той има няколко концерта в началото на април тук и отделно концерти същия месец из Европа. Дано съм ти била полезна.  Peace

# 122
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро и от мен.

Честито на днешните ни месечинки  Hug

Ментина и Кърли- бонбони са ви госпожиците, само за цункане са  Heart Eyes

Аз пак ще питам: Знаете за нашата одисея с акото и за съмненията за АБКМ. Та при това положение кашите с АМ вътре подходящи ли са или по- добре да не купувам от тях. В голяма чуденка бях вчера, реших да и въведа глутена. Ама то всички каши са с АМ или мляко вътре. Забравих да спомена, че тук имаме само НЕстле и Хип. Накрая и взех една на Хип в бурканче с много плодове. Яде, реакция нямаше и даже дълго я издържа до следващо ядене.
Накратко: Бихте ли дали на мое място каша с АМ при съмнение за АБКМ ?

мЕРСИ   bouquet

# 123
Лулумба мерси  Heart Eyes

Бобче взимай безмлечни и добавяй кърма ако кърмиш или АМ което е специализирано за вашия случай  Hug

# 124
Здравейте и от нас!!!
Тиги---Аз не мога да ти помогна но другите момичета са направо страшни!!Информацията е пълна!!!Много сте готини!!Човек найстина може да разчита на вас!!!! Peace Peace Peace
НИЯ--Болничка си --ЛЕКУВАЙ СЕ БЪРЗО !! Hug HugПрегръдка от нас!!!
 Сurlie, mentinа--Много сте сладки!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
baby_illy--Няма да се притесняваш!!Изпита все ще го вземеш!!Имаш прекрасно детенце и това е най -важното!! Hug Hug Hug Hug
Бобче взимай безмлечни и добавяй кърма ако кърмиш или АМ което е специализирано за вашия случай  Hug

И аз така мисля! Peace Peace
Ако съм забравила някого да ме извини!!!
Отивам да видя малката /че е зарязах да си седи сама Embarassed Embarassed/После ще сготвя нещо и пак ще пиша!!!

# 125
  • Stavanger,Norway/ Varna
Уф и аз така си помислих, ама тук има безмлечни само ориз и царевица. Освен да търся отделно да купувам овес и пшеница и други такива, да меля и правя каши.
Уф писна ми от този комунизъм  smile3515 smile3511

# 126
Зравейте,и аз да се отчета от консултацията надали сме 170гр-6,720 и 64см,мен ми се струва малко но педи каза ,че има добър тонус,а това е по важно.При положение ,че си хапва всичко и по 160гр само толкова е пораснала.Още сме на 6 хранения -3млечни ,каша ,зеленч.или месно пюре ,попара и кисел ,като гледам да и правя домашни пюрета.Но иначе е много подвижна ,не се спира важното да е здрава.Честито на месечинките и хубав ден.  Simple Smile

# 127
  • Ланкър, планините Овнерог
Я и тук да си пусна въпросчето от една друга тема. Току виж, сте по-наясно:

За да не пускам нова тема, да питам и аз нещо. Сега се говори за смяната на ЛК-тата, но от новините на БТВ разбрах, че това ще става след изтичането на старите. Това значи ли, че ако сега си я сменя заради промяна на адреса, ще трябва чак след 10г да правя нова с чип?

# 128
Гита добре дошла в отбора на злоядите Laughing

аз нещо не разбрах за книгата Blush

# 129
Пак ви изтървах края... Hug
Гледам болни има, бързо да оздравявате. Peace
Днес тук е много студено, макар да пече и стоим в къщи.  Confused
И ние не се храним, мръщи се на пюрето, само кашите яде. ooooh! Rolling Eyes

# 130

аз нещо не разбрах за книгата Blush

# 131
Момичета не съм я чела книгата, ама като си дойда ще я потърся Simple Smile

Относно папането и ние от седмица - две някъде малко по-трудно се храним. Преди си сядаше и докато не свършеше пюрето (или кашата) почти не мърдаше. Сега се върти, разсейва се оглежда се, затваря устичка, не гълта бързо ами малко задържа храната в устичката преди да глътне... и т.н. вероятно си има обяснение и сигурно е период, който ще отмине Thinking че иначе мама ще стане луда калинка да и целя устичката и да се чудя как да я нахраня Crazy
А, и яде по-малко от преди, може би 2/3 от предишното количество

# 132
.....

Относно папането и ние от седмица - две някъде малко по-трудно се храним. Преди си сядаше и докато не свършеше пюрето (или кашата) почти не мърдаше. Сега се върти, разсейва се оглежда се, затваря устичка, не гълта бързо ами малко задържа храната в устичката преди да глътне... и т.н. вероятно си има обяснение и сигурно е период, който ще отмине Thinking че иначе мама ще стане луда калинка да и целя устичката и да се чудя как да я нахраня Crazy
А, и яде по-малко от преди, може би 2/3 от предишното количество

Все едно описваш Емма

# 133
Гита Ог и ние бяхме така с яденето, като бяхме болни 40 мин. беше рекорд, ако изяде нещо, правихме се на маймуни, един го занимава друг му бута лъжицата, защото той буквалнио се стопи за няколко дни. Но сега уж сме по-добре. така, че може да е от това, че сте болнички. На мен ми се ревеше като стане време за ядене, целия паркет беше в менюто му, и само изхвърлях пюрета, каши и т.н., дори спря да сучи.

# 134
За да не пускам нова тема, да питам и аз нещо. Сега се говори за смяната на ЛК-тата, но от новините на БТВ разбрах, че това ще става след изтичането на старите. Това значи ли, че ако сега си я сменя заради промяна на адреса, ще трябва чак след 10г да правя нова с чип?

Гита, прегледах уж измененият правилник за издаване на документи за самоличност, но той не дава яснота за такива конкретни случаи...

http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/C8CD992B-92AC-4DF0-81BA-4036A3916 … 84/0/PIBDS_BG.pdf

Допускам, че само в някое РПУ биха могли да знаят. Логично и да стане така, както предполагаш ти, но най-вероятно е да ти откажат смяна сега, та след 31 октомври направо с новото заявление...Знам, ли... Rolling Eyes
Баси, как ги мислят тези 50 евро за документ Close Че чак и данни за ДНК-то ми ще съдържат... Shocked

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 14:13 от Curlicue

Общи условия

Активация на акаунт