Птички пеят вън, а АВГУСТинчето се мръщи, че си седи вкъщи!

• 8 722
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
  • Ланкър, планините Овнерог
За да не пускам нова тема, да питам и аз нещо. Сега се говори за смяната на ЛК-тата, но от новините на БТВ разбрах, че това ще става след изтичането на старите. Това значи ли, че ако сега си я сменя заради промяна на адреса, ще трябва чак след 10г да правя нова с чип?

Гита, прегледах уж измененият правилник за издаване на документи за самоличност, но той не дава яснота за такива конкретни случаи...

http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/C8CD992B-92AC-4DF0-81BA-4036A3916 … 84/0/PIBDS_BG.pdf

Допускам, че само в някое РПУ биха могли да знаят. Логично и да стане така, както предполагаш ти, но най-вероятно е да ти откажат смяна сега, та след 31 октомври направо с новото заявление...Знам, ли... Rolling Eyes
Баси, как ги мислят тези 50 евро за документ Close Че чак и данни за ДНК-то ми ще съдържат... Shocked

Няма да откажат, свекърва ми си я смени миналата седмица. Нищо не са й казали по въпроса.

# 136
Момичета не съм я чела книгата, ама като си дойда ще я потърся Simple Smile

Относно папането и ние от седмица - две някъде малко по-трудно се храним. Преди си сядаше и докато не свършеше пюрето (или кашата) почти не мърдаше. Сега се върти, разсейва се оглежда се, затваря устичка, не гълта бързо ами малко задържа храната в устичката преди да глътне... и т.н. вероятно си има обяснение и сигурно е период, който ще отмине Thinking че иначе мама ще стане луда калинка да и целя устичката и да се чудя как да я нахраня Crazy
А, и яде по-малко от преди, може би 2/3 от предишното количество
по-вещите да кажат, че аз много под диагонал съм я разглеждала/ ама книгата наистина е "готварска" т.е. книга с рецепти /не точно каквито ползваме де/  Mr. Green
shoshi видя ли к'ви ги забърка само с един коментар?  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Гита аз незнам нищо за паспортите/л.к? ще чета ...
Сега четох инфото на БТВ. Според него става ясно УЖ, че като изтече срока на сегашните тогава ще сменяме с нови. Притеснявам се обаче, че като всичко останало след известно време ще е ясно, че има и срок на изпълнение на поръчката по подмяната. И няма как да няма, просто никой не го казва .. или не е ясен. Щом ще се възлага поръчка по закона, тя ще е обвързана със срок ... така, че по добре изчакай със смяната заради адреса и направо си направи новата. Гадове ...  #Cussing out

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 14:37 от ptigra

# 137
Няма да откажат, свекърва ми си я смени миналата седмица. Нищо не са й казали по въпроса.

Хитро е това! Трябва да помисля за основание за смяна...Така или иначе не предвиждам пътуване в чужбина, за да ми трябва нов паспорт...Пък след 10 години - нова...Дотогава могат да се сетят и любимите ми храни да съдържа Close

# 138
  • В светлината на слънцето
От няколко дни и ние сме в отбора на злоядите. Сашко така хубаво си хапваше преди това, а сега какво му стана. ooooh! Ако не го хранят двама души няма нищо да стане. Единият го занимава и опитва да го накара да се усмихне или нещо подобно, водещо до минимално отваряне на устата, а в това време другият със светлинна скорост пъхва лъжичката вътре. Понякога устата хлопва по средата на лъжичката, друг път се заключва пред самата вратичка, но понякога храна попада вътре. Ужас някакъв. Всичко това е съпроводено с въртене, плюене, мрънкане и каквото още се сетите.  ooooh! Оф, да излизат най-сетне тези зъби, че направо е ад. Twisted Evil

# 139
  • ГОре на черешата...
Така...баткото е по-добре /разбира се по това, че взе да ми лази по нервите Twisted Evil.../, а малкия заспа.
Вчера бяхме на консултация - качил е 500гр/1 см. и вече е 9 800/76 см bowuu.
Обиколка на глава - 44 см, на гърди - 45.
Сега отивам да се ровя за някакви гимнастики, че не седи стабилно самичък - има ли други като него, да се притеснявам ли newsm78?
Калоян беше живак и на 7 мес. вече се изправяше и пристъпваше, ама тоя е Пухчо явно Laughing.
а, и обезчестен е вече  Mr. Green, ама с Калоян се бях напатила - до хирург стигнахме, той пък ни лепна бактерии, дето половин година ги лекувахме, та с малкия реших да действам смело...

# 140
  • Видин
Аз не знам какво е това злоядо бебе пу-пу-пу. До сега каквото се добере до устата на Марти и се яде, а ако е храна - всичко или е едно пищене.
Ние пак излизахме, а на мен си ми е зле. Вчерашния вятър ми разказа играта #Cussing out. Ама аз съм си виновна де ooooh!
Мариета, и Марти не е стабилен. Може да седи само ако се подпира на възглавница или в количката.
Наведи, мерси за пожеланието Hug
Бейби, я се стегни. За каъв позор говориш. Ние все пак сме с деца и нямаме много време за четене. Пък и детето е на 1-во място. Спокойно лятото ще си вземеш държавния.
Абе тия да не са луди 50 евро за лична карта. Ако ни дигнат заплатите, майчинства и т.н. 5 пъти може и да ги даваме. Защото ако не го направят ромите са го загазили. Или сигурно за тях ще има намаление. Не че съм против хората, ама много привилегии, много нещо. Оххх ядосах се Crossing Arms

# 141
Мариета, и Марти не е стабилен. Може да седи само ако се подпира на възглавница или в количката.
Абе тия да не са луди 50 евро за лична карта. Ако ни дигнат заплатите, майчинства и т.н. 5 пъти може и да ги даваме. Защото ако не го направят ромите са го загазили. Или сигурно за тях ще има намаление. Не че съм против хората, ама много привилегии, много нещо. Оххх ядосах се Crossing Arms

И ние сме така - не стоим стабилно, в смисъл само в количката седи като хората, на земята - 20-30 сек. и хоп по коремче Mr. Green

А цените за ЛК са европейски, че и по-скъпи бих казала Crossing Arms

# 142
Здравейте мацки!
Днеска много духа!!!Аз направих опит за разходка,но много бързо се прибрахме в къщи.
Честити месечинки!!!!  bouquet
Много хубаво госпожици гледкам.Направо за папкане са!!!
Днес ходих до кухнята и си закупих купони за тази седмица.Манджичките как хубаво миришеха!!!ММММ,вкусно!!!Утре ще видим какво мисли по въпроса и моят Сашун Laughing Laughing
А ето днеска с какво се сдобихме ние:
Лятото трябва да сваляме мацките,няма как Laughing Sunglasses

http://images24.snimka.bg/005463778.jpg

http://images24.snimka.bg/005463766.jpg
http://images24.snimka.bg/005463769.jpg и тука вече падаме Laughing

# 143
  • Germany
Мариета, Мони изобщо не седи стабилно, той си е дундьо, мързеливичък, обича спокойствието  Flutter аз не се притеснявам, защото има различни деца, а и аз не го насилвам.  Батко му беше същия, но тогава като млада майка  Wink се притеснявах много. Но всичко си дойде на мястото.  Peace

# 144
Гледам "Часът на мама", дават една мама много тъжно  Sad

# 145
  • София
 Cry
Ние до сега бяхме навън!Времето е супер! Peace
Хапнахме най-накрая овес с сливи каша Mr. Green
Намерих страхотен магазин в Люлин 9 -Цар Лъв  Party
Има толкова много видове пюрета Crazy
Цените са им супер PeaceНапазарувах за 15 дни напред Нестле Алете,Хип,Сънвал,Бебевита но има на всички фирми и огромен асортимент bowuu

# 146
Здравейте,
аз да се оплача  Crossing Arms Керем от  вчера е обринат целия - корема, гърба му и главата са целите в ситни червени точки. А вчера вечерта имаше темп 35,6. Както три дни беше 38,5 изведнъж като падна тая температура  ooooh! И педито каза, че може да е алергия, може да е някакъв вирус с обрив, можело и рубеола да е  Shocked Обаче нямало как да разберем със сигурност какво е  Thinking
Давайте идеи и мнение  Praynig Според вас нормално ли е лекар да незнае какво му е? Утре ще ходим при друг лекар да видим.

Сега се връщам да чета назад  Hug

# 147
  • ГОре на черешата...
Иремче, от това, което съм чела в нет-а, е розеола.
Ако е рубеола - внимавай, опасно е за теб!
Стискам палци всичко да е наред Praynig!

# 148
  • София
Иремче,дано разберете какво е и малчо бързо да се оправя Praynig Hug
На моя приятелка дъщеря и беше 3 дни с висока температура и на 4 ия ден се обрина цялата а температура не е вдигала повече,обрива мина за 2 дни и и казаха,че е вирус!  

# 149
Д и м я н и, в ЛяоЛин цените са друга вселена  Party
За ЛК и аз се интересувам, каква е хавата. От 2г сме си вкъщи, а още сме със старите адреси.
За неяденето на ситните не се тревожете. Ако стане тъпчене на сила - по-лошо. Дали зъби, дали стачка, светът е интересен сигурно си имат причина мъниците. До 2-3 седмици ще си дойде апетитът  Hug
 irem4e, тук  Ивая беше така. Нека майка й,  ooooh! батко й да се изкаже  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт