Птички пеят вън, а АВГУСТинчето се мръщи, че си седи вкъщи!

• 8 723
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Какви жени сте вие! Прекрасни! Не ми трябва Гугъл и съседки - вие чувате и отговаряте на всяка дума на объркания таралеж. Лулу, Шоши, Кърли - благодаря ви. Надъхах да купя точно това.
Лулу, аз знаех, че мъжът ти е музикант, но си мислех, че цигулката е неговият инструмент. И все ме беше срам да питам, защото явно не съм чела всичко. Много благодаря за предложението за помощ при избора, но си мисля, че Венелин ще се справи и абсолютно не обичам да занимавам никого. Природа
Дезита, нали ти питаше за водичката. явор може да пие от чаша, но просто не иска. Сега му давам сокче от чашката, но пак не му се пие. явно няма нужда.
Кой питаше за акитата като овчи барабонки, или пластелинени такива. Явор беше така вчера и се мъчеше здраво. Пи сок от круша и полека-лека се върнахме към обичайното рядко състояние.  Hug
Мариета, мързеланкото живее у нас щастливо и лениво. Аз не го и насилвах да седи на възглавници, защото той се изхлузваше. Преди седмица просто сам си показа, че седи. Ако пък е подпряно гръбчето изобщо не пада. Явно е до време. За стоене на крачета и дума не може да става:)))
Какви прекрасни деца сте ни показали днес! Страхотни красавици и красавец  bouquet

# 151
Иремче,нямам идея.То от пъпки до пъпки има голяма разлика.При нас се беше получило това,но аз причината я разбрах.Ние сме алечгични от бадемовото масло,което се съдържа в бебешката козметика на някои фирми.Точно след една такава употреба на един лосион,който се слага във водата се обрина на ситни червени пъпчици.
Хубаво е и да потърсиш помощта на дерматолог,да го види тези обриви.

# 152
  • София
Ох малко да си почина, това малкото не иска да спи...
 Thinking За ЛК... Мъжът ми вчера си подаде документи за смяна, тъй като вече живеем постоянно в София, а вечерта слушам за тази промяна... Първо те не са избрали фирма, която да прави новите карти => никой няма да знае в РПУ-то нищо, и сега като си я вземе др. месец ще е стар модел... и кой знае кога ще я сменяме пак и пак пари за глупости...
Иремче гати болестта... а м/у другото нямаме ли имунизации  newsm78

# 153
# 154
Иремче, каквото и да е опасна за теб е рубеолата, но само ако ти се разболееш. Ако си я карала не се притеснявай. Определено щом не знае се консултирайте с друг лекар  Peace Дано бързо му мине  Praynig
За ЛК съм абсолютно сигурна, че ще сложат някакъв срок...а за данните просто няма по-голяма простотия  #Cussing out

# 155
# 156
И ние скоро си сменихме личните карти  Peace Тея хора луди ли са с тези такси  #Crazy Вярно, че пари като вестници, ама не сме абонирани  Rolling Eyes

Славчето как го завърши тва ФМИ. Аз лесно влязох, ама явно трудно ще изляза  Close Няма такива гадове като ФМИ-то  Twisted Evil Те от тая година смениха и ръководството  Rolling Eyes  Веднъж да завърша самооооо  #2gunfire

Димяни добре сте си вие по кварталите - имате си всякакви магазинчета. Пък ние тука в скапания център - нищо няма Naughty Айде още една година да дочакам и ще се местим вече от тука  Peace

Иремче дано всичко се оправи скоро   Praynig

Христинчето Малкия ти е одрал кожата  Crazy

# 157
  • Ланкър, планините Овнерог

Що  Shocked? Аз го написах, та да сменяте, ако искате други снимки. Тези дни може да ми дойде музата  Crazy

# 158
Irem4e дано да не е нещо сериозно  Praynig
Димяни кажи цени на Сънвал за да сравниме тук с "нашето евтино", а може и на дригите да кажеш например на ХИП. Как ми липсва "Люлин", понеже каката както беше бебе там живеехме.
А, между другото магазинчето да не е в блок? или отпред на булеварда имам някакъв спомен, че на кафето където си отгледахме децата, мацката направи магазинче, то преди и кафето си беше магазинче, имаше всичко пампрси, дрехи и вс. за бебето + кафене. Та мацката където го държеше май разшири дейността.

# 159
  • София
Здравейте Hug.
Първо да кажа, бебоците са страхотни Heart Eyes.
Мариета, Ани също не може стабилно да седи. В количката и кошницата обаче може по цял ден да седи, ако я оставя Laughing.
Иремче, дано тези пъпки да не се окажат нещо сериозно Praynig.
Мимсат, много се смях с бебка hahaha. Страхотна е тя.
Бейби, споко, миличка. Всички сме късани и после сме си ги взимали. Лятото ще го вземеш Peace.
Ния, да оздравяваш, че времето се оправя и градската градина те зове (ако там ходиш де Wink)
За яденето, яде всичко пу, пу, но мнооого бавно. Едно пюре от 125 гр  го яде за поне 30 мин Whistling, а за 190 гр няма да ви обяснявам за колко време се изяжда ooooh!.
Млечните хранения, вече съм им изгубила бройката Mr. Green. Само през ноща са две три ooooh!.

Честита месечинка на малките бонбони!

# 160
Гита Ог ще се възползваме от офертата Wink

# 161
Може ли някой да ми прати паролата за албумчето и да ми каже с две думи как да сложа снимка там... досега не съм качвала  Rolling Eyes
Благодаря  Hug

# 162
  • София
 Heart Eyes
Не пиша, ама поне чета! bowuu

# 163
  • ГОре на черешата...
Благодаря за успокоението Hug. Явно мързеланковците сме повечко...

# 164
  • София
Марсиди не е в блок!
Единственно на ХИП са по така цените 1,95 малките
Сънвал-1,65/1,85
Бебевита-1,65/1,85
Нестле Алете-от 2,60 до 3,10
Гербер- 1,30 1,80
Има на всички фирми но аз взех само на тези а и една слива на Семпер за 1,30 другите не запомних защото са толкова много Crazy
Каши също има на всички фирми Peace
Шоши,не е толкова евтино колкото беше bowuu
Понеже не мога да прочета сега всичко назад но видях,че си говорите за смяна на ЛК .....та мога ли да я сменя сега или?  

Общи условия

Активация на акаунт