Птички пеят вън, а АВГУСТинчето се мръщи, че си седи вкъщи!

• 8 727
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
  • Видин
Марти, ходя почти всеки ден. То Видин е малък, така че не ми е далеч Peace
Иремче, дано да не се окаже робеола, защото е опасно за теб. Стискаме палци да се оправиш бързо

# 166
  • София
Марти, ходя почти всеки ден. То Видин е малък, така че не ми е далеч Peace

Ние имаме апартамент в "Калето" и като малка много често си играех там. Ех, спомени Laughing.

# 167
  • Видин
Ние имаме апартамент в "Калето" и като малка много често си играех там. Ех, спомени Laughing.
Точно преди 2-3 дни се чудих, кой казваше че е израстнал във Видин, а то си била ти Hug Няма ли да исваш насам?

# 168
здравейте момичета!искам да ви питам само според вас коя марка пюрета е добра?ние ядем на ганчев,но от месните-пиле с ориз-ориза не беше сварен,да не говорим че не беше пасиран!искам да го сменя но незнам кои пюрета са мляко и кои не!бихте ли ми казали?  bouquetа утре сме на консултация!дано само всичко е наред,че му взимаха кръв и урина и незнам резултатите!! Praynig Praynig

# 169
  • София
poison mother,Гербер,Хип,Нестле,Бебевита,Сънвал,Семпер и Нестле Алете Peace
Ние ядем тези Mr. Green

# 170
  • Видин
Пойзън, ние също сме на ганчев, но досега не ми се е случвало, това което описваш. Аз лично съм много доволна. Е сега щя ги ядем само в неделя, когато няма кухня, но не мисля да ги сменям Peace. А ако си решила тези, които ти е написала Димяни са супер Mr. Green

# 171
Димяни, а на булеварда ли е? Където минава тролея? Или по лесно е да ми кажеш къде в Люлин 9-та част, а съм живяла в 910 блок, ама от тогава толкова неща се промениха ехеееее.....
Иначе цените са като при нашия гараж/на Герена/ само че вече там се дразня да пазарувам, защото все няма това което ядем. Но при наас на Хип за 1,70-1,75 малките 125гр.
Poison mother стискам палци да са ви наред изследванията  Praynig, а за пюретата на Ганчев, взимам от месните само пиле май с моркови беше, едно такова като фрикасе и много го харесва, общо взето аз взимам от всички марки, но само тези които съм установила, че харесва.Взимам на Хип - пуйка с тиква и картоф/любимо ядене - пу-пу/ Гербер /пиле с картофи и копър/, /заешко с моркови/, "Сънвал" - крехки зеленчуци. На "ОВКО" само плодовите с йогурт и то от няколко дни иначе зеленчуковите на "Овко" въобще не ги харесва. На "Семпер" съм взела риба, а ама още не съм я давал.Ядем и "Бебевита", ама по-рядко. На "сънвал" десертите - банан с елда и ябълка и овесени ядки. Много дълго стана, с една дума от всички марки си имаме любими пюрета, тиквата на Хип, с никоя друга не я заменяме!/във вс. й варианти/
Искам да попитам и все забравям вие преварявате ли още водата? - аз - ДА. Но тук в квартала някой майчита вече не преваряват, а дават чешмяната не преварена.
Гладите ли още всички дрешки? - Аз и това - ДА. но се чудя дали вече да не гладя само долните дрешки.
ЗА млякото в пюретета, то си пише в съдържанието, но повечето са без, ние тези които ги ядем вс. са без.

# 172
Здравейте и от мен! Hug
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧЕТА НА НИЯ,НАДЕТО И ЖОРКО,КАКТО И АЛЕКС И КАЛИНА!!!

ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ!

Да ви се похваля с новата придобивка.
Ето ТУК e!Само не ме убивайте,плийз!Аз харесвам бебе с обеци!А кака Нати толкова се радва на своите,че не го смятам за нещо толкова лошо.
Пойзън,Нати не ядеше зеленчуковите на Ганчев,та и готвех,но плодовите и бяха вкусни.
Иначе за марки няма какво повече от Димяни да добавя.
Иремче,дано всичко да е наред при теб! Praynig
Бейби,не се ядосвай,вярвам лятото ще се справиш с изпита! Hug Ще стискаме палците повече!
marsidi ,гладя всичко,защото ми харесва.
Целувки на бебчетата от нас.Гледах снимките,всички са много сладки! Grinning

# 173
  • Canada

МрсК, Ледената
удобно ли е да ви помоля за нарастването на главичката по месеци. На Боян е 47,3, т.е. беше на консултацията на 7мия месец. Казаха ли ви нещо, притеснения имат ли?
Ivy, не мога да ти дам цифри по месеци, защото нямам такива данни. Тук консултациите ориентировъчно са на 2, 4, 6, 9, 12 месеца, но когато ти дадат час, тогава. Все пак мога да ходя в нещо като поликлиника да ми мерят и теглят бебето, когато си поискам, но тъй като не е много близо до вкъщи, а и той си е видимо добре, не сме ходили.

Иначе във ваксинационната книжка са предвидили 2 странички за мерки и теглилки. Данните за главичката са:
1 ден - 36 см
2 м. 11 дни - 42 см
4 м. 13 дни - 44.5 см
6 м. 13 дни - 46.5 см
Със сигурност сега е повече, все пак последно е мерен преди почти месец и половина.
При всяка консултация педиатърът нанася данните в графики. Раян винаги е в горната им част.  Simple Smile Не е казвал нищо притеснително за главата. Последният път се усъмни, че сестрата /беше нова/ е сгрешила при меренето на ръста - беше изкарала Раян 70 см, - и лично той го премери - 74 см  Mr. Green, дойдохме си на мястото Simple Smile пак в горната част на графиката.  Mr. Green

# 174
bini_og, щом сте щастливи, радвайте им се  Grinning
Аз за списъка с любими пюрета питах, ама никой нищо не каза ...

# 175
много ви благодаря!аз съм давала на гербер само плодовите,ама нито едно не поиска.яде плодови само на хип,а на ганчев всички пюрета са си наред.само това пиле с ориз!беше страшна работа!иначе много го харесва!Сънвал и Семпер,за които димяни казва не съм ги чувала!не е зле да се поразтърся из магазините! Hug

# 176
Кой се косеше за изпит Naughty Никакви такива...гледай бебче и се радвай че сте здравички, другото минава и заминва  Hug
пюретата на Елито давах изредените от Димяни без Нестле Peace
марсиди не съм преварявала - ползвам Брита или чешмяна, спрях да гладя на 1 месец беше Боби, нямах и още нямам сили затова, а обичам безкрайно много да гладя  Rolling Eyes
Бини то си е личен избор защо да те убиваме, много е сладка  Hug
МрсК много благодаря  Heart Eyes

# 177
  • Видин
Славче, играех на една игра и ми се падна въпрос. Коя е столицата на Катар. Добре че си ти да си спечеля играта Hug
Марсиди, преварявам водата и гладя дрешките, които са за гладене, а зимата почти не съм гладила Blush
Шоши, аз малко не разбрах. искаш някъде на първа страница ли да напишем списъка, или пак да си пишем на кой кои са любимите?
Бини, много е сладка. Аз съм за ранното слагане на обеци.
По този повод да кажа, че и на племенницата вчера са й сложили обеци. Mr. Green

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 18:41 от Niya_Petrova

# 178
Здравейте!!
За водичката---Аз чешмяната я преварявам и редувам с Девинската!!
За гладенето--Спрях след първия месец!!По принцип не обичам да гладя Embarassed Embarassed
За пюретата --От всички марки съм взимала и съм давала,но вече почти не купувам само от време на време за разнообразие!По-вече й готвя!! Peace Peace
 shoshi84 --Четох ама незнам какво да ти кажа!! newsm78 newsm78Нека другите да кажат! Thinking
bini_og --ЧЕСТИТИ ОБИЧКИ!!Да си ги носите с здраве! Hug
Е това е засега от нас!!!!Целувки на всички! Heart Eyes

П.П.--Да попитам дали преварявате бутилките??Аз още го правя ама се чудя не е ли време вече да престана или ако не спирам рязко то поне да ги разреда 1 или 2 пъти на седмица например! newsm78 newsm78 newsm78

# 179
Ivy ,на менми каза педи,че дрешките се гладят до годинка и аз гладя ли гладя... 1ironingа водата  незнам до кога се преварява,ама аз давам розова девин и преварявам през ден! navedi1,здравей!аз бутилките ги мия само с топла вода и сапун.и като водата,стерилизирам през ден Peace

Общи условия

Активация на акаунт