Птички пеят вън, а АВГУСТинчето се мръщи, че си седи вкъщи!

• 8 733
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Ние днес и на консултация бяхме - не сме качили нито  грам, порастнал е с 1 см. Ужас!
На нас са ни мерили главата само веднъж, а гърдичките не са. Нашето педи май не е много  добре  Thinking
Шоши аз нещо пак не съм дочела- за какви пюрета?
Бини ог честито да ви е.
Пюрета взимам само Хип ама то и тях не ги яде.
Някой може ли да ми прати паролата, че да се възползвам от предложението на Гита   bouquet
Вода ние не пием, а пък гладя по принцип всичко.

# 181
ДА се разпиша и аз.
За главичката нашата я мерих преди  малко 45,5,но гръдната ни обиколка е доста май 53 см,незнам така дали е нормално  newsm78,сега се шашнах като видях вашите мерки.На последната консултация тъпата педи не му мери тези неща,само см. и кг.
Колко трябва да е главата на 8 месеца,в нета не намирам никакви таблици за това?

# 182
 Здравейте и от нас,
Доня Прасита е вече 9.200 и 69см., главата не и я мериха и аз не настоях, колкото по-малко знам толкова по-малко се шашкам за глупости.
Захранването при нас е голяма мъка, това лъжицата не го уважава хич, хапва малко и почва да се лигави, язък, че Тони всеки ден намира все по-изгодни оферти за пюрета, като не ще да ги яде. Педи пък каза щом имаш кърма и ти се кърми кърми, ако искаш пък захранвай, а то аз и двете правя и май нищо не правя.

# 183
МЕРСИ ЗА ОТГОВОРИТЕ!   bouquet
БИНИ ОГ честито ви обички, ех мадами сте вече.  Heart Eyes
Иремче, не се притеснявай за наддаването. нашето педи ми каза, че в тези месеци има деца които даже свалят кг. покрай зъбите.
А, за д-ра ми смени го! При нас сестарата ги извършва тези процедури, теглене, мерене.

Хайде наздраве! Пласмасовите бутилки са ни слабост
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174193&photo=54

# 184
  • София
За гладенето гадя все още и не мисля и да спирам!
За водата давам чешмяна но превварена  Peaceрядко Девин розов етикет забелязвам, че повръща от нея!
Още и стерелизирам но не знам до кога Crazy

Бини,честито Heart Eyes Hug
И аз съм за ранното продупчване на ушичките  Party Heart Eyes

Марсисиди,на булеварда е да на спирката на тролея 7 ца почти а зад тях е 12 поликлиника Peace Там са няколко магзинчета/дрехи,колички,играчки и храни / Peace
Иремче,добре сте си бе  Hug

Сетих се,в това магазинче имаше и сокове на Сънвал и на Кинела както и на Нестле Алете Simple Smile Взех  Mr. Green
Кашите на Блевит ги има всички дори и сините кутии които са безглутенови Simple Smile
Каши има и на Нестле Алете,не бях взимала Peace

# 185
  • Видин
Иремче, пратих Peace
Ира, да не е облечен много и за това да е толкова. А иначе не знам, сигурно не е роблем. Не се шашкай Hug
Наведи, аз не стерилизирам много отдавна. Само като купя нещо ново, само тогава Whistling

# 186
отчет от консултацията - глава - 45, гърди - 44,5, наддал е 320гр само и е 8970, ръст - 72

честито на днешните месечинки.   bouquet

# 187
Heart Eyes
Не пиша, ама поне чета! bowuu
Simple Smile е, все е нещо
за пюретата съм пас. Не съм купувала, а бъркам тук няк'ви .... /да не кажа какво/. Най-интересното е, че по принцип се папкат  Mr. Green Иначе съм ЗА списъка за който говори shoshi
водата продължавам да я преварявам ... ам то ми стана навик
за гладенето гладя всичко в къщи /с изкл. на чорапи и хавлии де/, а на малката дрехите даже и от двете страни
стерилизирам все по-рядко, да не кажа че не го правя
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора

# 188
Много добре наддавам бебоците, стига шаш. Сега се движат повече, лазят, пипат, стават, падат, зъби растат, всичко е по план  Mr. Green
За списъка питането ми е: какво да го правя, аз хубаво събирах всички отговори, ама поне да стане достояние информацията и да се ползва

# 189

аааааааааааа Joy ок Peace

# 190
  • Златна Добруджа
Да се разпиша и аз  Flutter

Пюрета давам такива, за които знам, че ги яде  Wink Експериментирам отвреме-навреме с нови, но не всичко се приема  Crossing Arms
Вода не преварявам /ползвам розовата на девин/, шишета не стерилизирам, дрешки гладя само от опа/ъ/ката страна  Mr. Green

Марсиди, а така - след чистенето, момъка си е заслужил биричката  Mr. Green  Heart Eyes

# 191
  • София
Шоши,не знам на 1 ва страница ли ..... какво Crazy Mr. Green
Гита,качих нова снимчица,по прясна Party

# 192
Димяни  Peace значи е същото, просто на времето беше в блока. После се сетих, че видях мацката преди няколко години когато хал хабер си нямах за 2-ро  Mr. Green та ми се похвали, че са  се разширили.
Ментина аха, аха  bowuu, заслужи си биричката  Joy
И аз качих снимчица за колажа
И аз съм за 1-ва страничка, като инфо/за пюретата/

# 193
Гита ка4их нова снимка,оба4е нее в близък план,ако можеш да я приближиш ако не здраве да е Peace

# 194
Много сладка малката госпожица с обичките.Честито!!!

Марсиди,а така биричка!!!!А аз като пийвам винце вечер и като надигна чашката към устата,така ме гледа малкия Mr. Greenше кажеш че и той иска.Ама няма да се учудя,аз винце си пийвах през цялата бременност Peace

За водата аз ползвам девин розовия.
Ако ви кажа,че след като преваря от чешмата и я пресипя в бутилка се шашкам.Тя една мътна ,ама ужас.Една тенджера си захабих,цялата във варовик.Тук във Варна е така! Sick

За гладенето,гладя.Дрехите не ми харесват на вид като изсъхнат и за това.

Аз от много време спрях да стерилизирам.Постоянно си хвърля играчките на земята и после в устата.МИХ,мих,ама то край няма.

Общи условия

Активация на акаунт