Птички пеят вън, а АВГУСТинчето се мръщи, че си седи вкъщи!

• 8 502
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
  • Видин
Благодаря за отговорите Heart Eyes Hug
Ние имаме комарници на всички прозорци, но не съм сигурна че ще пазят много.

# 61
  • София
Аз мислех дали да не дам на Плазмон? Thinking

# 62
Дезита,телефон4ето го разу4авам сега Hug много ми харесва Simple Smile Мъж ми се обади на негов приятел,той има сервиз за телефони и казал 4е телефон4ето е от 1 г.на пазара и при него нямал нито един Naughty било много добро телефон4е.Каза 4е единственият му недостатък е 4е бил скъп Laughing това е ще си го ползвам с кефффф newsm44

тук комари няма Mr. Green по не мен не са ме хапали миналото лято

# 63
  • Germany
Сиренето колко време го изкисвате? Мисля да дам утре с домашно зеленчуково пюре малко - но колко да сложа не знам?  Thinking

Ния, аз имам общо с Видин да си призная без бой - половинката е от там  Crazy Живяхме много за кратко там  Sunglasses, но това не ми попречи да се запозная с целия град, накрая се оказа, че имам повече познати от мъжа ми  Laughing Laughing Даже сега гостите ни за Велик ден са видинчани, но живеят в Лондон  Wink

Франи, супер значи. Телефона си е много хубав даже, ама на мен така или иначе ми идва време за смяна, сега като ми предлагат хората да ми дадат нов телефон няма да се дърпам я  Wink Аз ша кандисам май на Нокиа N95  Thinking

bouquet

# 64

Франи, супер значи. Телефона си е много хубав даже, ама на мен така или иначе ми идва време за смяна, сега като ми предлагат хората да ми дадат нов телефон няма да се дърпам я  Wink Аз ша кандисам май на Нокиа N95  Thinking

bouquet

newsm10

не съжелявам 4е дадох толкова пари,много ми е хубавв и аз като малките деца се радвам Blush

за сиренето на малки пар4ета го изкисвам,всеки ден му сменям водата.Една нощ е достатъ4на посред мен нека и другите мацки да кажат Peace

# 65
Благодаря на всички за палците! вече сме по-добре/да не чуе дявола/  Praynig, но трябва доста да го пазиме, че имунната му с-ма е отслабнала. Praynig
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИчКИ ПРАЗНУВАщИ![/b]   bouquet
ДЕЗИТА 24 часа / за сиренето/

# 66
Сиренето го слагам вечерта и на сутринта си е ок Peace
Аз телефон скоро няма да си купя ,защото това е една от любимите вещи на моят господин.Реве си и само като му го покажа и млъква Laughing Laughing
Имам  от 2 години една Нокия 6131 и съм много доволна.

# 67
ЕЕЕЕ забравих да дам от4ет днес Crazy
8100кг 67см  300г за един месец и 0см newsm78 нормално ли е Thinking

Нямаме белег на рамото,каза да и напомня като станем на 10м пак да погледне и ако не с епокажи нищо тогава ще ходим в туб диспансера при братята Роми Whistling

# 68
Здравейте!

Пиша за втори път и беснея, бях написала пост и какво натисах по невнимание и хоп няма го!

Ето и нашия отчет от консултацията-пораснали сме с 620гр. и 2 см., имайки се предвид, че сме почти само на кърма!  Интересен факт, е че откакто имаме зъбче, нашият господин е постоянно гладен!  Laughing

Дезита
-не се притеснявай за пиенето на вода, повечето бебета не са и фенки, в това число и моето. В момента, в който му подам чашка с вода започва да се дави и се хили, за това, колкото и опита да направя за безуспешни. Що се отнася до акането,  и ние сме така, затова през ден, два му давам пюре от сини сливи или круши, няма проблем!  Party
Франи-мерките са добри, има бебета, които наддават повече, други по -малко. Ето пример с Перси, беше едно от най-големите новородени, а сега вече е на опашката, но ни най-малко се притеснявам. Важното е да са здрави!
За млечните хранения-6, 7 пъти на ден, плюс малко пюре и каша. Захранени сме от 2 месеца, но немога да заместя хранене. Каквото и да му дам да хапне, след това иска да суче!

# 69
  • София
Сиренце,не съм давала но иначе една нощ е достатъчна и парченце колкото кибритена кутийка!
Кус-кус ако дам пак ли сварено количество да си е около 160/180 гр. заедно с сиренцето и да го намачкам ли ? newsm78
Франи,Пиванова с  екстра мерки сте! Hug

# 70
sladkish Калина е ... малко е да кажа мнооого сладка. И какви физиономии прави  Heart Eyes а прическата й е номер 1  Joy
Мерси  Hug Heart Eyes Heart Eyes
При4естката е дело на баба и...тип "пани4ка", не я харесах отначало, ама няма на4ин ве4е. Сега съм и забранила да я подстригва, защото на 20 април ще я кръщаваме и не искам на снимките да е като олигофрен.
Ния питаше за 1 мле4но хранене...ние сме на 1 без мле4но още.......и то с 300 зора.
А за киселото мляко аз давам от началото на  6-ти месец. Peace
А днес се пробивали ушите на моми4енцата, ама мъжо не даде въпреки,  имах записан час в месния фризьорски салон. Малка била. Тогава на другия Благовец.

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 19:48 от sladkish4e

# 71
  • Видин
Ния, аз имам общо с Видин......
Айде кога ще идвате насам. Mr. Green

# 72
Curlicue благодаря   bouquet

какво хлебче какви 5 лева  ooooh! ние сме едва на картоф, морков и ябълка, а го захранвам вече месец и нещо...не ще да яде и това е Tired кърмата явно му стига

Цитат
Машинки няма да купувам. У дома комари рядко влизат, а за навън ще им взема OFF на пастичка...
Кърли какво е това?
Това с ултразвука ми хареса  Hug А комарници се каня да купувам от 3 години и все не стигам до тях  Crossing Arms

Чудя се за предпазителите за ъгли  Thinking тези на Чико пишат, че лесно се отлепват. Някой да има опит с други?

Можете ли да споделите размерите на главичките, който ги знае Praynig

Сега да питам пак - нашия проблем с пиенето на вода си седи - никаква вода, чай и каквото и да било не пие Симон  Confused Аз го кърмя 3 пъти и 2 пъти яде съответно пюре и каша. Давам му веднъж на ден сокче от изцедена ябълка или круша по около 70-80мл. Дали си набавя необходимото количество течност от кърмата? Thinking
Боян от раждането си до 6 навършени месеца беше само на кърма. Сега с много мъка яде 30 гр ябълка. Не страда за вода, определено кърмата си има всичко нужно за бебето  Peace

Франческа теб че не те ядат не значи че няма  hahaha всяка година ставам на решето  Joy Минахте ни по килограми  Mr. Green Движи се младежа гори мазнини  Mr. Green

# 73
Ребус  ама ... другото май ще е женско  hahaha  hahaha
aма защо така? не разбрах newsm78

# 74
  • Видин
Иви, писах и по горе. Днес на консултацията беше 44см. Peace

Общи условия

Активация на акаунт