Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са хомеопатичните капки за гадене по време на бременност?
Какви са ползите от посещението на „Ден на отворените врати“ в болница?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са хомеопатичните капки за гадене по време на бременност?
-
Какви са ползите от посещението на „Ден на отворените врати“ в болница?
-
Какви са препоръките за избор на детегледачка за бебе?
-
Какви са ползите от училищата за бременни?

Урината май само се изследва всеки месец.
Аз си мислех, че е много рано за това. Аз ще съм 12 г.с. когато ми е часът във Фемина и не мислех, че и пола ще видим. Толкова е вълнуващо. Моя мъж се надява на щерка
Аз преди няколко години пушех много (лягах си и ставах с мисълта за цигара
) и един ден си направих равносметка, че от този навик нищо положително не извличам за себе си и само си вредя и ще е много късно за равносметка ако чакам да се проявят последиците от неразумното ми поведение. Това си го мислех пушейки последната си цигара. Загасиях я и повече не запалих. Установих, че когато човек наистина иска нещо не е трудно. Но ако цигарите се спират само защото трябва а не защото човек сам го е пожелал, много е трудно и ефекта обикновено е временен. Иначе никой няма право да съди другите за избора, който правят. 
, защото до колкото разбрах се ходело между определени седмици, а може и аз да съм в грешка, изведнъж много нови неща накуп ми се струпаха и съм объркана 
дано всичко е ОК, много ли време имаше да излезнат резултатите? защото тази от центъра ми каза че щяла направо на лекаря да прати резултатите, нямало съм да ги видя.... а ми е много любопитно, а и се притеснявам да не ги забута... да знам кога да почна да ги тормозя да разбера дали всичко е получено 
и на мен ми взеха кръвчица и урина - също ми казаха,че резултатите ще станат утре и ще бъдат направо при доктора. Ааа записах си час за ФМ при д-р Марков за 13.05 - последния възможен беше 09.05. Днес пак ме цепи яко главата аз вчера все едно си знаех,че днес ще ме боли и питах доктора може ли да пия аналгин - каза можеш.Та сега се чудя да пия ли да не ли
Мен още не ме сърбят гърдите ама като гледам при вас как е ...