Отговори
# 135
Аааааааааааааа това с бебетата беше много яко.
Забравих да питам тия дето са минали изследванията нали се правят нагладно или греша?
И още нещо как са ви зъбките напоследък или по-точно венците?Моите май почват да кървят  #Cussing out

# 136
  • София
Привет иот мен-не  ви смогваммного много на писането, но се старая  Hug
Имам доста работа ,много ми е лощо и често  Mr. Green ...а сегамемъчи една хрема...не е истина просто....
Както и да е, трябваше да ви се оплача, че само вие ме разбирате  Flutter

# 137
Леле колко бързо пишете)))...shareez Пия магнерот, доколкото разбрах за стягане на матката, превантивно и за всеки случай, както каза доки. При мен за зъбките все още не наблюдавам никаква промяна, не са ме боляли или кървяли, но за всеки случай, като бебчо стане на 3 месеца ще отида да ми хвърлят един поглед дали всичко е наред.
Elichka_mama ооо записах си за 15-ти май във "Фемини" при д-р Иванова час. То нали от дет се вика преди да си заченал още записват часове..., но ти благодаря за подсещането Hug

# 138
renni по сметки на доктора аз вече съм в 13-та седмица - може би заради това ,знам ли  newsm78 а и може да не е  измерил много точно защото казваше ,че се мести и не може да го хване добре та затова аз си казвам,че е около 10см. Grinning
mylili може и да си права за кръвната захар - още утре ще разбера - ама дано съм наред  Praynig
shareez на мен изследванията вчера ми ги направиха към 11:30  - бях и закусвала  - доктора каза,че за тези изследвания тези неща нямат значение.
Maria  и аз обичам тук да се оплаквам  Grinning
ina щях и аз да ти казвам какво знам ама те момичетата са ти отговорили  Hug
дано не пропуснах някой  newsm78 ако съм да ме извини  Hug

# 139
На мен лаборантката, която ми взе кръвта ми каза, че урината трябва да е първата сутринта... Иначе за кръв на гладно не ми каза, но аз не бях закусвала...

Иначе да ви се оплача, гинеколожката ми изписа желязо, заради ниския хемоглобин (102), а при моята анемия (таласамия минор) не се приема желязо, защото не е желязодефицитна анемията и сега май ще трябва пак да ходя да ми изследват допълнително и желязото... Довечера мисля да ида до GP-то и да ме прати при хематолог най-добре.....

# 140
Megche ми аз си дадох и урина заедно с кръвчицата  -не ми беше сутрешна  Confused офффф то да е наред всичко  Praynig
Забравих да ви питам - разбрахте ли,че вече има забременял мъж  Crazy понеже не зная как да пратя линк ,ако искате ,който може ще кажа къде го видях да цъкне линкче  Wink

# 141
  • София
Мегче, тази работа с анемията ти....дано се оправиш скоро. И наистина може да се консултираш и с хематолог, защото таласемията е особено състояние и според мен трябва да се има предвид и от специлист. За хемоглобина както казах и по-рано - елда и червено цвекло вършат страшна работа.

Енигма, да не би гестационния сак да е с тези размери? Пък знам ли те растат като гъби newsm78. А изследването на кръвната ми захар излезе в норма, но на мен ми прилоша час след това. Може би е било рязък спад и после усетих че се нормализира. Със сигурност това изследване се прави на гладно. Изрично ме предупредиха и затова щях да се гътна. Може би ако ви пускат само васерман, сифилис и австралийския незнам какъв ген беше, тогава няма значение дали си ял, защото се изследват други показатели. Урината и тя трябва да е първата сутрешна, след тоалет, без бърсане с кърпа за да не замърсите пробата и да трябва да пускате стерилна урина.
Много интересно как са го забременили този мъж.  Laughing Я кажи къде да го прочета че мъжо да се готви за второто Laughing
Ина, магнерод е против контракции на матката.
Мария, намирай време за малко почивка, за да не ти става лошо.
shareez , много гадно от сега да имаш проблем с венците. За да не се задълбочи проблема си прави вода от смрадлика (другото му име е тетра) и плакни устата когато можеш. Знам, че много помага.

# 142
ina.gg аз да си изпея песничката  Embarassed че това май е единственото нещо което знам  Embarassed аз съм безотговорната мама на форума, да знаеш  Embarassed
shareezаз нямам проблеми със зъбите засега, да чукам на дърво  Simple Smile
renni79  аз ходих на 24-ти, което ми беше 2 ден на 13-та седмица, наш бебок също не се спря на едно място и беше 6.1 см.... така че явно бързо дърпат.... аз като гледам съм 1-2 дена след Енигма, тя е била на излседване 2 дена след мен и за 4-5 дена едва ли ще ми порастне бебето до 10 см, ама сигурно е дръпнало малко, особено като напоследък мога да хапвам повече Simple Smile
Енигма е твоя доктор ме уби... когато има изследване за кръвна захар не трябва да си закусвал нищо и да си пил.... аз така 3 пъти се мъчих сутрин... че три пъти мислех че ще ми направят изследванията... първа урина се взима иначе
mylili ти защото не си яла нищо, затова си щяла да тупнеш... мен ми казаха и да не съм пила вода  newsm78 може би ако не съм дала първа урина от вкъщи, там да дам без да е повлияна от това че съм пила вода  newsm78 лелелеееееее само съм се мъчила жадна Sad аз затова в 7.45 бях на Плиска да ме боцкат.... ама пак беше пълно с баби  Crossing Arms нищо да си  Whistling и да не си слагам всичко на сърце

# 143
Да ви кажа -  може тези изследвания  - васерман, сифилис и австралийския кво там да са били - ма доктора ми даде сумати листчета и каза човека какви изследвания ми пуска ама аз тъпотията забравих  Embarassed утре ще разбера  Grinning  А за размерите  - за мен е важно, че казват че всичко е нормално  Grinning може пък да нося един голям човек  Laughing шегувам се
Ами първо за забременелия прочетох в дирбг , но сега видях,че в "Клюкарника" има такава тема - аз нали цъкам през форумите  - да не би да изпусна нещо  hahaha

# 144
# 145
Мегче, тази работа с анемията ти....дано се оправиш скоро. И наистина може да се консултираш и с хематолог, защото таласемията е особено състояние и според мен трябва да се има предвид и от специлист. За хемоглобина както казах и по-рано - елда и червено цвекло вършат страшна работа.

То оправяне няма от тази анемия, с първата бременност нищо не съм пила, само дето дъщеря ми и тя е с нисък хемоглобин, така че най-вероятно и тя я има анемията. Сама по себе си е по-леката форма, така че не е толкова сериозно. Но ще искам една консултация с хематолог със сигурност. Лек ден на всички   bouquet

# 146
Aз пак на всяка манджа мерудия ама да си кажа.Мисля ,че анемията не се предава по наследство,освен това при момиченцата е нормално да имат по-нисък хемоглобин

# 147
  • София
Ето ме и мен  Flutter
тъкмо се връщам от доки и сядам да докладвам  Hug
Бебчо е 5 см вече и махаше с лапички олеее умрях си от кеф  Crazy и сърчицето му чух.

Mylilli , живея до зала универсиада,комшийки ли сме? Ще бъде супер ако сме  Hug
уффф,още на някой щях да пиша , ама и аз я имам тая болест със забравянето  ooooh!

мацки да ви кажа. днес ходих в уго на славейков и нещо....
не говоря за кухнята,тя там винаги си е била добра,просто обстановката беше подтискаща нещо.
не бяяха пуснали никаква музика,беше все едно си в столова от едно време.
сервитьорката беше супер намръщена и блъскаше столовете,докато ги подреждаше...егати шумотевицата,не можахме да си чуем приказката...
незнам де,айде да го решим на място  Simple Smile
Еличка,ей сега ти пращам ЛС.

# 148
Тази анемия специално е наследствена - характерна е за Средиземноморските страни... Когато ми я откриха на мен се изследваха и родителите ми и се оказа, че и баща ми я има.... но не е знаел до тогава. Но със сигурност е наследствена... Hug

# 149
Аз пак да досадя, че никой не ми отговори. Пол а на бебчео в коя седмица най-рано се разбира?

Общи условия

Активация на акаунт