Отговори
# 150
  • София
Аз пак да досадя, че никой не ми отговори. Пол а на бебчео в коя седмица най-рано се разбира?
ами около  12-13 на хубав ехограф...
иначе в 4-ти месец  Hug

# 151
shareez, ако майката е била с анемия по време на бременността след това и детето е анемично, за това съм сигурна  Peace

За първия бременнен мъж и аз четох вечр, но той е бил жена, сменил си е пола, но си е оставил някои от женските органи и затова е било възможно забременяване. Нормален мъж няма как да забременее.

sisilia, радвам се, че прегледа е минал добре. Аз пък съм на 01.04. на преглед и нямам търпение вече.

ina.gg, Добре дошла сред нас! Hug

Относно заведението, за вкъщи съвсем случайно намерих визитка на пицария "Джепето" и там има посочени телефони за резервации, ако кажете ще се обадя. Иначе се намира на ул. Граф Игнатиев 4

Ааа, и още нещо. Може да ме помислите за луда, но преди малко си купих първите бебешки дрешки  Blush Ританки и камизолка с връзки в бяло и комплектче жилетка с дълъг ръкав и ританки в зелено. Много са сладурски, ама са тоооолкова малки. Бълагрски са, 100 % памук и са на изключително изгодни цени, чак не можах да повярвам. Иии, така, много ми е кеф сега.
 Hug Hug Hug на всички!

# 152
sisilia   Благодаря ти! Въоражявам се с търпение, макар че си мисля, както по-горе беше писано, усещането ми е за момиченце, а и нали имаше някъде, не помня в коя тема точно... как според рожденната дата на мама и тати се изчислява пола на бебчо, та и според него ще е момиченце, ама живот и здраве нека и лекарите да кажат.

# 153
  • София
sisilia аз съмдо зала Фестивална -почти комшийки сме  Mr. Green

# 154
mylili,не е ли вредно сега това със смрадликата?Трябва да опитам иначеееееее,къде сме още а докато станем 7-8 месец когато най много дърпа бебо от нас не ми се мисли чак

# 155
Megche а като се има впредвид факта че губим толкова кръв всеки месец.... то и затова са ти я намерили, а баща ти не е разбрал Sad
sisilia ама аз нищо не съм получила... сега ще ти пратя каквото пратих на Енигма...

# 156
  • София
sisilia аз съмдо зала Фестивална -почти комшийки сме  Mr. Green
Супер  Hug
Значи напролет с Mylili и с трите колички - по парковете  Party

# 157
severinka точно ,че майка ми е била с анемия докато е била бременна с мен ,а аз нямам анемия нито брат ми.Още повече ,че тя  си е анемична по принцип,а тогава още повече ,но ето аз съм доказателството. PeaceМоже би е различно при всеки Hug smile3525

# 158
  • София
Ели,провери пак, да не би да нямаш място в пощата? май помни само 10 съобщения.

# 159
Здравейте и от мен.Много ви се радвам на всички че сте си видяли бебоците и колко са големи вече растат като гъбки.Май само аз не съм си видяла бебчето, но тук в Англия те викат 12г.с на първи ехограф.Нямам търпение в неделя си идвам и още в понеделник , вторник хуквам към доктора.Крисси при Муратев ли ще ходиш, във вторник гледам си писала, аз ще се постарая още в понеделник да ида, но първо ще си платя осигоровките.Какво му беше работното време знаеш ли.Мойта личната лекарка е първа така че трябва до обяд да съм в поликлиниката.Ти в кой район живееш.Аз съм до полиграфията.И мен още не са ме взели да ме сърбят гърдите и корема.Аз не пуша но кафе с мляко пиийвам.Но от както съм бременна не мога да си и помисля за кафе.Дано да се оправям вече та да си пия, защото наистина с кафе се чувствам по бодра.

Добре дошли на всички нови мамчета,  Hug

# 160
Здравейте момичета, много пишете, не мога да ви изчета Peace
Сами ли решихте да си запазите часове за ФМ или вашите лекари ви насочиха? Аз в понеделник ще ходя при моя освен да го питам newsm78Как ще ме посъветвате, късно ли е?

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 14:07 от ssissi

# 161
ssissi аз съм си решила
моя лекар ми каза, че ако съм любопитна да ходя.... той си ме следи по принцип Simple Smile
за първия преглед си закъсняла, 11-14 седмица... ама по-добре за втория Simple Smile
аз сега си записах час за първия възможен свободен час, 13-ти май... и точно ми се пада в началото на 20 седмица Simple Smile много съм доволна Simple Smile

# 162
ssissi аз понеже ходя и на частно и в поликлиниката на ЖК и двете лекарки ми казаха, че трябва отсега да се запиша за ФМ. Така че предполагам и твоя лекар ще ти каже, но не ти пречи и ти да попиташ.

Аз съм за 15-ти май, нямам търпение да идва)))

# 163
  • София
shareez, от докита знам че анемията на майката се бори за да не се предаде и на детето. Знам за много такива случаи. А таласемията със сигурност е наследствена. Мъжът на моята колежка е болен от най-тежката форма на таласемия и все пак си родиха живо и здраво детенце. Рискът съществуваше, но след генетични изследвания при Кременски им казаха, че не е задължително детето им да е болно. Смели хора.

И аз съм до зала Фестивална. Ей, супер, ще има с кого да си бутаме бебетата в парка Hug Голяма компания се заформяме.

# 164
Еличка от колко ти е часа за ФМ питам защото и аз съм за тогава  Laughing
И аз сама реших кога да отида  Grinning
А момичета понеже ви хвърлих в размишления за размера на бебето забравих да спомена най- важното  Embarassed всъщност вчера бях при друг доктор ,не този който ме следеше до сега - та досегашния си каза,че бебока е около 5,6- 6см.Вчера и аз се зачудих като другия каза 10 ама викам може да не е измерил правилно или ехографа да дава някакво отклонение  newsm78 Както и да е   - здраве да е! Аз повече си вярвам на първия така че  Grinning
Аз ще взема да си сменя ника - вместо Енигма ше се запиша Изкуфелица или Безакълна  Embarassed hahaha

Общи условия

Активация на акаунт