Отговори
# 165
Благодаря ви момичета за бързите отговори, ще взема и аз да се запиша тогаз да не изоставам с матриала както се казва Peace Иначе и аз съм в Слатина живот и здраве бройте ме в групата Hug

Дайте препоръка за лекар във Фемина за ФМ - ако има мами които са се интересували?

# 166
Момичета, дайте направо отпред в темичката, кой къде живее))) Аз засега не си намирам компания за парка Заимов))))

# 167
Здравейте и от мен Hug
Аз днес се чувствам ужасно остави настинката ами и това гадене ме побърква.Сутринта като оставихме детето пихме кафе с другите майки и като си тръгвахме не изтраях до нас и  Sick на улицата.Умрях от срам Embarassed Embarassed Embarassed
На всичкото отгоре от 3-4 дена нямаме асансьор а живея на последния етаж #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Вчера докато замъкна детето с количката до 8-мия етаж малее зор видях Tired
manana ще ти пиша на лични да се разберем а за заведението какво решихте
Здрасти на новите мами Heart Eyes
А мойта свекърва живее в Дружба така че често ходим на там може да се виждаме в Слатина или около залата Simple Smile

# 168
Енигма вече забравих hahaha , добре че веднага си записвам  Embarassed в 16.20 казах Simple Smile най-късния който предложи жената Simple Smile и ти ли си при Марков?
ssissi аз при д-р Марков се записах не съм във Фемина, но там май е Димитрова, тя също е от много добрите Simple Smile
е аз съм малко далеч, но съм с колата и лесно ще отскачам до парковете... как ще се разберем с таткото, не знам  Embarassed май ще купуваме някоя малка трошка само за мен да си я тормозя Simple Smile
gery_roz недей да дигаш тежко, оставяш количката при някой съсед на първия етаж (таткото да я прибере като се върне от работа) а ти лека полека с малкия нагоре

# 169
Ели няма начин няма на кой а таткото се прибира към 12 вечерта няма начин търкалям я на задни гуми не я вдигам и така Confused

# 170
ssissi пробвай за втората ФМ при Димитрова във Фемина, аз вчера се записах за 22.05., първата ми е при Марков на 17.04.
Предния път ходих само при В.Димитрова, страхотен специалист е според мен.

# 171
Забравих да питам мамите, които са в същото положение като мен, демек несемейни...
вчера говорих с една приятелка, която ме постресна... обясни ми, че когато сме нямали брак, бащата трябвало да осинови детето, демек не го признава просто, а трябва да го осиновява... бил се променил наскоро закона... знаете ли нещо по въпроса? тази държава ще взмеме да ми извие ръцете само и само да сложа един подпис Sad

# 172
  • София
Elichka_mama - аз съм в същото положение..моята приятелка , която роди януари и тя е така, но не си спомням чак да имаше осиновяване - само го припознава...  newsm78
Сега ще я питам и ще кажа, но не ми се вярва....

# 173
Еличка при Марков съм само че от 15:00 .
искам и аз за разходки бройте ме - аз съм до Окръжна болница,но обичам да ходя пеша и мога да идвам при вас  Grinning
gery да внимаваш с тежкото ей  Naughty

# 174
  • София
като се роди детето, приятелят отива при нотариус и подписва декларация, че едикое си дете от едиокоя си майка е негово и идва с това в болницата, за да му напишат акт за раждане - до 3 дни!

# 175
Maria D ако е само това, супер....
а дали има същите права? хммм.... взех да се замислям... искам да знам, че бебето ми е осигурено

# 176
Привет на всички,
и ние нямаме брак и ще ми интересно да разбера как стоят нещата....

# 177
  • София
Здравейте мацки!

Аз не съм сигурна дали е правилно да пиша тук, защото ми обявяват термин 30.09, но аз съм сигурна, че ще е октомври, та за това си пиша тук.
Днес бях на биохимичен скрининг, за който се снимахме и се мерихме. Мерките са ни хубави, сега остава и резултатите от изследването да са добри.

Не знам какво друго да напиша, все пак и е първият пост въобще и имам сценична треска..  Embarassed

Желая ви много радост и прекрасни бебоци!   bouquet

# 178
Maria D това наистина е интересно и не е сложно за изпълнение....благодаря Simple Smile

# 179
  • София
Maria D ако е само това, супер....
а дали има същите права? хммм.... взех да се замислям... искам да знам, че бебето ми е осигурено
В какъв смисъл "същите права "- нещо не те разбрах?

Общи условия

Активация на акаунт