Много съжалявам за тъжните събития

Реших малко да разведря темичката и качих няколко актуални снимки (от преди 1 месец)

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=3871&AlbumId=119255

Относно гърдите това е най-хубавата деформация на жената когато е бременна.. а и докато кърми 

Лошото е че най се харесвам на 48-49 кг ... а сега доста качих и съм 52.500( като днес ми е 2 ден на диета ) ... Да не казвам че като си дойдох в събота от морето и като видях 54 кг и ми стана лошо
За моите кг 5кг отгоре са доста , но съм решена да ги сваля дано не се проваля ... а ти колко имаш да сваляш
даже мога да кажа , че яде много то му пролича и на кантара + 2 кг. за една седмица ...въпреки, че хич не му личат
Колко сте високи, момичета, че можете да сте толкова слабички? 
Пепи вчера беше за последен ден на ДГ за това лято. Сега ще има разнообразни мероприятия за месец юли, а август така или иначе градината е затворена за ремонт. Ще му мислим тогава.
Аз отслабнах
Без да се усетя, спрях диетата, започнах да хапвам по- начесто, вечер само салата със повечко сирене и то си стана...Шкебмето почти отлетя, а сега съм си взела един повдигащ сутиен и с тази тънка талия ловя окото
До август има време и да се постегна - за целта Гого ми оправя колелото.
Жалко за дечицата 

И аз бих искала да имам и 1 момиченце 

(което ми напомня , че така и така миналия път мероприятието не ни хареса, ама поне на бар можем да идем
)
Созопол към13??? М????