Пролетно слънце в Канада бързо ти ела, че във вкъщи ни доскуча! - 24

• 19 029
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • Vaudreuil Canada
Аз похлупвам цветята, не зайците.

Така де иначе щяхте заешко да ядете ....  Joy

А пак тази вечер навът ми ще прави език пане, нали е капризен готви сам , че и гости кани.

И на мен ми се е доял език пане ама ша почакаме - с малката вихрушка в къщи няма време за завъртяни манджи.

Г-жа Броненосец аз не че съм ги пробвала ама на Cedar има и пълнени патладжани, тиквички и чушки. Трябва да се жертвам някой път ...

# 196
TarikMom, аз най-после да ти отговоря за питката. Аз питка никога не съм правила, ама се специализирах с един тутманик, който става разкошен, и мисля тутманик да направя в тавата. Много важно, че не било питка Whistling
Я помагайте: купувала ли е някоя от вас подсладено кондензирано мляко и ако ДА, къде да го намеря това животно ooooh! Аз пак на торти се развихрих, ама за да пробвам по-различен крем ми трябва подсладено кондензирано мляко. Купих днес едно на Нестле, ама май не е подсладено, поне в съдържанието не пише да има захар Rolling Eyes Дано някоя от вас да може да помогне, че тортата ми трябва за четвъртък, т.е. утре трябва да я започна, а в сряда да я завърша.

# 197
  • Монреал
Хм, колко интересно - преди малко гледах една рецепта в готварския за кокосови бонбони и за тях се иска същото мляко - тъй че и мен ме интересува  Mr. Green Laughing

# 198
  • Vaudreuil Canada
Я помагайте: купувала ли е някоя от вас подсладено кондензирано мляко и ако ДА, къде да го намеря това животно ooooh!

Купувала съм Sweetened condensed milk - в Лоблоус или Макси или Провиго - на Президентс Чойс по принцип има и други марки, но това пише на кутията - намира се някъде около пудрата захар, стафидите, брашното. Ако ще го вариш неотворено търси такова без халкичка за отваряне отгоре - на Президентс Чойс е с халкичка за жалост. Аз имам още една опаковка но съм я купувала от онзи специализирания магазин в Pointe Claire - марката е Black & White и е без халка отгоре.

# 199
Мерси Шеметке, ама аз днес в Макси само това намерих. Имаше и на "без име", ама и то същата манджа. Ще видя утре в Лоблоус. Неотворено мислех да го варя, ама ако не намеря, ще го оставя за по-нататък, когато имаме път към Pointe-Claire Peace Това което пишеш за халкичката е интересно, добре че го спомена Crazy А сега май пак ще сътворя ганаш, че поне всички го харесват, а и му хванах цаката  chef
Чакам още мнения. Утре до обяд каквото събера като информация, ще разчитам на него Peace

# 200
  • Vaudreuil Canada
Ей така изглежда и това е същото

# 201
  • Pierrefonds, CA
П4ели4ке, има в Маkси, но трябва да го търсиш повече. На различно място са, поне в това Макси на Марсел Лорен. Не мога да ти кажа точно къде понеже мъжа ми го е купувал и не си спомня  ooooh!  Eagle Brand e марката .

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 06:47 от Eli===

# 202
И аз пробвах да правя бонбони Рафаело, ама накрая се оказах с торта с кокосов крем. Ползвах от кондензираното мляко на Нестле

# 203
  • Pierrefonds, CA
Честит Рожден Ден, MAMAMIA !  Здраве и сбъднати мечти !  bouquet

# 204
Честит рожден ден на Мамамия! Много здраве и безброй щастливи моменти! smile3525 smile3525 smile3525

# 205
Мерси за снимките Simple Smile Аз купих като това на втората снимка на Шеметката, ама не е подсладено. И аз на Марсел Лорен ходя, ама явно подсладеното е било някъде другаде по рафтовете, днес ще го потърся пак Peace Мерси за инфото на всички, които ми отговориха Hug

# 206
Момичета, Благодаря Ви за топлото посрещане Simple Smile
Опитвам се да подам документите за детски, но не мога да разбера във формата Direct Deposit Request-Individuals T1-DD(1)E(06) трябва ли да попълня всички неща-те са 3 и са с отметки?
Благодря предварително Simple Smile

# 207
здравейте, момичета!!!
бройте ме вече в канадския отбор Wink..от две седмици сме вече тук и малко по-малко свикваме с обстановката...
ако имам въпроси да знаете, че ще питам Crazy
благодаря на някои от вас, с които се запознахме за отделеното време...  bouquet

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 20:42 от nadin13

# 208
Момичета, Благодаря Ви за топлото посрещане Simple Smile
Опитвам се да подам документите за детски, но не мога да разбера във формата Direct Deposit Request-Individuals T1-DD(1)E(06) трябва ли да попълня всички неща-те са 3 и са с отметки?
Благодря предварително Simple Smile
Сега разгледах формата, зависи отметките къде точно са сложени /от някой служител, който ти е помагал, предполагам/?
Ако искаш и трите вида помощи- върнати данъци+детски+ допълнителни детски да отиват в една и съща сметка, то трябва да попълниш информация за банковата си сметка в клетки 460, 461,462.
Или да приложиш празен чек от банката/ където ти е сметката/, на който с големи букви да напишеш VОID
/ пише, че е показано на гърба/
После отметка на 463, 491 и 492 / чети, то е написано!/.
Ако не разбираш напълно, питай пак!

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 20:57 от Г-жа Броненосец

# 209
Г-жа Броненосец, Много благодря за бързият отговор. Аз сама си попълвам всички докумети, просто не можех да разбера това с върнатите данъци в смисъл че ние сме тук от 10 дена, иначе за сметката е ясно Simple Smile А това с чека доколкото разбрах е или, или т.е или попълвам банковата сметка (което смятам да направя) или изпращам въпорснитя чек, нали така?
А в кои случаи се връщат данъци? И още едно въпросче: Да си пазя ли всички касови бележки на нещата дето съм пазарувала? Наистина не знам какво да ги правя. Да ги хвърлям ли? Сигурно звучи смешно Simple Smile, но...
И ще се радвам да се запознаем когато имаш свободно време. Аз трябва да търся детска градина за детето. Имаме момиченце на 4г и 5м.

Общи условия

Активация на акаунт