Отговори
# 210
  • София
а ти слушаш ли, че ще ходиш на концерти разни ам?
ам? Twisted Evil

Е ако аз не слушам то кой слуша? Толкова съм примерна! Особено напоследък Simple Smile

# 211
  • у дома
Деси, много сладичка Габичка-калинка!  Hug  Heart Eyes

Поразително прилича на татко си, на снимката двамцата са като 2 капки вода   Peace

Ние си прекарахме съботно-неделно в къщи. Катето направи отит и постоянно беше с Т.
Голям зор видяхме с капането на капките в уште. Tired
Тази седмица ще си седим в къщи.  ooooh!

За Мечо Пух и ние сме за  Peace , ще видим Тео какви билети ще ни отпусне за послушание  Laughing

# 212
Янче, благодаря ти  Hug  знаех си аз , че мога да разчитам на вас   Heart Eyes

аз да ви почерпя днеска - моят Мартин има имен ден. ще го празнуваме камерно в кьщи , защото в това валящо време.....
да е честит и на отбора татковци ( ако празнуват днес )  Laughing - Янче , Ели и МКП - за вашите ЛС. ства вьпрос.
ако сьм пропуснала някой друг именник - да му е честито името и на него   bouquet

ще ви пусна по-кьсно  снимки на мартин - да го видите какьв се накьдри напоследьк  Mr. Green  ето снимките  :  http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2273&AlbumId=115121
днес в градината им идва на посещение зам. министьрьт на образованието ( пловдивчанин бил ) , та в негова чест сутринта от градината се носеха едни музики - все едно 24.05. беше.  ooooh!

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 19:22 от minimo

# 213
  • София
Ей да бе! Simple Smile Как можах да  забравя! Поздави на малкия Марто. А иначе големия си празнува днеска с мен у дома Simple Smile

# 214
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРТО на патерици!!!
minimo жив и здрав да ви е. Много е готин с тези къдрици, отдавна не го бях виждала на снимки. Laughing
Габи също е много сладичка като калинка.  Heart Eyes
На нас в събота Деси ни даде диск от тържеството на Ана Мария и от тогава нищо друго не се гледа. Снощи даже рева че искала в детската на Ана Мария да ходи а не в нейната вече. Sad Те имаха само 1 тържество за Нова година, на което Вики не можа да отиде защото беше болничка и толкова, сега ми каза че ще пита госпожите си кога и те ще имат такъв празник. Laughing

# 215
  • Sofia
Честито на всички Мартиновци на патерици Hug
Монка,Марто ти е одрал кожата Laughing

# 216
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРТО на патерици и от мен!!!  Hug Hug Hug Hug
Монка
много му тича новия имидж  Wink Flutter Hug

И въпрос
детето 2х ме пита как ще излезе бебето от корема  ooooh! аз й викам като пиленце от яйчице - понеже има серия с Кртечко дето гледа редовно и има показно... тя се радва като чуе ама няколко пъти трябваше да обяснявам... но след седмица примерно пак ме попита  newsm78
Дайте идеи и предложения по темата плийз Mr. Green

# 217
Ели, вземи една кукла и покажи както си е. Обясни, че между краката има една малка дупчица /Дара си мислеше, че е същата през която излиза пишкото/ и когато бебето порастне достатъчно то ще си пожелае да излезе вече. Тогава мама ще отиде в болницата, защото докторите трябва да помогнат да излеза бебето, да му подадат ръчичка, да го изкъпят
... И тогава Емка ще дойде първа да го види колко ще е мъничко и т.н. размекваници  Laughing
Много пъти ще трябва да го повтаряш до края  Mr. Green

# 218
  • София
Аз също обяснявах както си е. Нищо, че ме рязаха.

# 219
Ами аз точно че малко се шашкам че тя ще реши че от там където е пикото  Blush
Тя нали все вика че има къртек в коремчето, да не вземе да репи че аз като родя бебето, тя да трябва да роди кртечкото  Thinking Grinning
Да й кажа че като порасне като мама, и има бебе ще порасне още една дупчица от където да излезе бебето ли newsm78 Mr. Green
Ама че тема  ooooh! Mr. Green

# 220
  • София
ъъъъ к'во е къртек?

# 221
# 222
  • София
ааа това детско май са го давали някога и тук защото ми е познат...

# 223
да , давали са го - аз сьм го гледала. много беше готино....
Ели, дали може да се дрьпне отнякьде... newsm78

# 224
Дара доста време твърдеше, че има бебе в коремчето. Сега редовно си "ражда" куклите, увива ги в парцали, кърми... Няма лошо. Нека си го роди този къртек  Laughing
И дори и да си мисли, че излиза от пикото, пак няма значение ... за тях Simple Smile Ако не настоява за подробности, това инфо ще й е достатъчно  Grinning

Мони, много къдрав този Марто Simple Smile Готин!

Общи условия

Активация на акаунт