Отговори
# 195
  • на езерото
   Чока, моите съболезнования.Понеже не ме бива с писането, много силно те прегръщам и ти желая много сили за да преодолееш болката!
  http://www.youtube.com/watch?v=sLaeYZDASaQ  Понеже напоследък ми е много минорно , Ви поздравявам с тази песен.Тук тя е тотален хит, но е много много тъжна.
  Смайли, дано нещата аколо Дара се наредят Hug много е лошо така детето да е болничко.
  Ванилийка, браво за апартаменчето Peace успешно да преборите сливицата и кашлицата Hug
  Следобед имам тест , стискаите ми палци PraynigЦелувки и лек ден Ви желая Heart Eyes

# 196
Пинка, на какъв тест си? Ако си писала вече, се извинявам за въпроса, не помня. При всички случаи ти желая успех, успех, успех! Peace Praynig Peace Стискам ти палци! Песента си я пуснах, "всичко френско ми е чуждо" /ако мога да ползвам наобратно подписа на  съфорумката Сhanel/, т.е. текстът ми е абсолютно непонимаем, но настроението на музиката ми приляга перфектно днес. Нещо тотален "депрес" навсякъде.... епидемия има явно. Mr. Green
Асе, честито десетилетие на големия ти мъж!   bouquet

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 12:50 от Lyusil

# 197
ЧочаHug

Пинке, стискам ти палци и аз!!! Люска - по френски именно би трябвало да е тестът  Wink

Аса, все повече да ви радва големият мъж! ЧРД!!! макар и с такова закъснение!

такаа - педиатърът ни каза, че не е зле и ние да направим принципно тимпанограма, каза, че е обективно изследване, оприличи го на мерене на кръвното. УНГ пък каза да не се прави. но ние така или иначе мислим за алтернативно мнение, ама реших да го питам директно за това. Ще мислим още.

за цирка - ами хубаво беше миналата година, но Савко сякаш не беше толкова възхитен, ама аз свързвам мероприятието с факта, че вечерта след представлението той се оказа болен, с първата си ангина, доколкото помня. Та тази година май мисля да пропуснем, но това за Мечо Пух ме заинтригува сериозно.

напоследък имаме следните сцени - разревава се истерично, защото не е доволен от нещо и когато реши да спира, започва да мрънка - "Никой не ми каза /т.е. попита/ защо плача" и почти механично отговаря: "Ударих се" и измисля бързо къде по-точно. Вече е наясно, че не му се много връзваме, но пък днес по друг повод ми каза: "Децата никога не лъжат", явно като реплика на моето: "Мама никога не лъже". Освен това започва да ми вика /т.е. не само така да ме посочва, но и като чисто обръщение/: "Майка ми"  Wink

Целувки на всички!

# 198
  • у дома
Привет и от мен!

Чоча, мила, голям шок сте изживели, не е истина!  Sad

И аз да не пропусна да добавя към минорното настроение.

Вчера се видяхме с педито - заради кашлицата основно. Имаме си и леко зачервено гърло.

И на нас ни препоръча тимпанометрията - направо ни праща в МВР болницата и каза че много я тревожи тази кашлица която веднага се активира с всяка вирусна инфекция. След тимпанометрията щели да кажат дали сме за Френгов или не. Но аз така или иначе вече съм почти 100% навита и за двата прегледа. Само не знам как ще ги вместя в работната седмица.

Днес за капак Катето е с Т ... 

Пинка как мина теста?
Дано да е отличен, че много ми трябва помощник за френския в редута.  Wink

# 199
пинка, как мина теста  Laughing . взе го , нали.  Peace

и ние миналата година ходихме на този цирк. мартин за пьрви пьт в живота си стоя мирно повече от два часа - беше силно впечатлен. а китайчетата , наистина бяха велики . криси, наистина си струва парите.
нели, много ме вчепатли и мене това представление на ДИСНИ с Мечо Пух. цените на билетите еднакви ли са и за деца и вьзрастни.  Thinking  ще говоря довечера с ЛС. . може и ние да дойдем.
какво става с концерта на Кайли...ще ходи ли някой и , ако да - ще ми купи ли и на мене билет.  Praynig

# 200
  • София
Да, Монка, аз ще ходя. Купила съм си билет от 50 лв за пред сцената. Ако искаш за там казвай и ще ти купя ама другата седмица, катос е върна, че утре отпрашваме за село.

# 201
Чоча, моите съболезнования, искрено ти съчувствам  Cry 
Много е нелепо, горката жена Cry

# 202
И на нас ни препоръча тимпанометрията - направо ни праща в МВР болницата и каза че много я тревожи тази кашлица която веднага се активира с всяка вирусна инфекция. След тимпанометрията щели да кажат дали сме за Френгов или не. Но аз така или иначе вече съм почти 100% навита и за двата прегледа. Само не знам как ще ги вместя в работната седмица.
Нали и в МВР правят тимпанометрия? За д-р Найден Петров освен от Чоча и от други места чух добри отзиви.

Пинче, как мина теста? Давай резултати.

Радвам се, че мислите за купони и мероприятия въпреки болестите. Ние утре ще ходим на "Аладин"  в Кукления театър на Гурко. За неделя все още нямам програма. Казват, че е лошо времето - значи пак театър -  на Лидице играят "Бременските музиканти", а на Гурко - "За граховото зърно и една принцеса". И двете ми звучат интересно.

Само да предупредя, че в групата на Дара има варицела. Който иска да се среща с нас, да го има в предвид  ooooh! При нас още няма признаци - добре, че Румен я е карал, защото нито аз, нито децата сме и очаквам да се гътнем и тримката дружно по великденски, та поне да има кой да ни гледа  Tired

Мони, нямам още билет за Кайли. Ако ще си взимам ще е за пред сцената, от 50 лв. Нямам идея кога ще успея да си купя, покрай тия всевъзможни прегледи и изследвания останах без кинти.
По същата причина не съм се замислила още за Мечо Пух. Няма разлика в цената на билетите за деца и възрастни  Confused

Алекс, чакам си тия дни жирафска рокля като твойта  Laughing И разни други парцалетки за мен и Дара  Crazy До къде стигнаха идващите поръчки - аз имам две от 02.04. за поща. Сигурно днес, утре ще са тук, а?

# 203
  • на езерото
   Здравейте кокичета момичета Stop
 Не зная резултатите от теста ще ги разбера след ваканцията, мисля че поне за среден съм се справила!
 Асе , на големи патерици честит Рожден Ден на Калоян  bouquet

# 204
Янче, Нели, благодаря ви -  искам билет. Разберете се , коя ще го купи , за да и пратя парите.   Laughing  на коя дата точно е концерта  Thinking  Янче , а дали ще може пак да остана да спя у вас   Embarassed, за да не пьтувам после посред нощите обратно.....

# 205
  • 42.016399,23.101179
доро утро момичета,
Чоча, моите съболезнования, много съжалявам за майка ти. Sad
Аз снощи късно се прибрах от Турция, тепърва ще сядам да ви чета по подробно. Изкарахме много хубаво и видях впечатляващи неща които никога няма да забравя. Laughing

# 206
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ето малко снимки от първото тържество на Габи в детската градина - http://dezygg.multiply.com/photos/album/34

# 207
Цирка беше чудесен
идете, много ми хареса
и бяхме цяла дружина декемврийска чета Mr. Green

# 208
  • София
Мони, разбира се че няма проблеми за оставнето. Ще с еразбера с Нели за билета Simple Smile Концертът е на 18ти май.   има цял месец дотогава.

Може и аз да заведа Мая на цирк, ако слуша...

# 209
Мони, разбира се че няма проблеми за оставнето. Ще с еразбера с Нели за билета Simple Smile Концертът е на 18ти май.   има цял месец дотогава.

Може и аз да заведа Мая на цирк, ако слуша...
аааааааааа
не си права
а ти слушаш ли, че ще ходиш на концерти разни ам?
ам? Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт