Отговори
# 135
  • София
Имах предвид сперматозоид, не мъж ... не знам ти к'во си помисли Simple Smile

# 136
Днес цял ден съм в добро настроение  Laughing, защото довечера ще имаме срещичка.

По този повод, айде тези дето не са се вясвали, да не споменавам имена, да се отмързят и да вземат да дойдат най-накрая. Не че на нас ни е скучно, ама им забравихме красивите физиономийки Hug.

# 137
  • Sofia
даже и фризьора посетих днес Wink
кажете ми с две думи къде се намира тази пицария

# 138
  • София
В частта м/у Раковска и Витошка, като е по-близо до Витошка.

# 139
Laughing Аааааа, ами ден, какво друго? newsm78 Laughing Кой /ден/ точно е успял, тъй го разбрах, то пък било кой сперматозоид, глей каква работа. Thinking Laughing
Пинче, каква излагация, бе! Беше невинно и забавно! Hug 
Сигурно няма да се включа повече и без това прекалих днес. Mr. Green Така че - от мен едно пожелание да се наприказвате и да се нащуреете довечера! И заради мен, ако може. Blush И някой да се сети да вземе фото, че ние, чуждоземните, съвсем пък не можем да ви видим "красивите физиономийки"! Heart Eyes

# 140
Видях Мая.......мамина сладка червенокоска
Бижу е Heart Eyes
айде напийте се с кеф Heart Eyes

# 141
Laughing Аааааа, ами ден, какво друго? newsm78 Laughing Кой /ден/ точно е успял, тъй го разбрах, то пък било кой сперматозоид, глей каква работа. Thinking Laughing
[
Люска,аз бях сигурна,че си решила,че Янче не е 100% сигурна от кой МЪЖ е забременяла!!00% бях сигурна,че си го помислила! hahaha
Искам да ви кажа,че напразно хвалите толкова Румен на Нелата.Че е майстор специалист,доцент,доктор и кандидат на нАуките,НО
1. първото дете е момиче
2.Прилича на жена му.
А при моя мъж как е-
1.Първото дете е момче.
2.Копие е на баща си и като външност и като поведение.
3.Второто дете пак ще е момче.
4.Пак ще бъде копие на баща си.Ще видите.
ЯНЧЕ,видях Бояна!Ама то е толкова скоростно,че не бих я познала,и аз очаквах да е 3см разстояние и поне 10 секунди,за да могат разни руси и синеоки да вдЕнат за ко ста`а въпрос.  bouquet
А апартаментчето е готово,даже сме спали там вече.До нас се намира един детски център "Ментов носорог" и преди съм го писала.Май това е Бъкстон,а не Манастирски Ливади.

# 142
ебаси писах писах и се затри
1.Ванилийке ако си бременна и си треш прави му сметката
2. В софия ли ще се местите, ако Да - Суперррр
3. Отговори ми на номер 1 моляяяяяя
пияниците къде са брееееее

през бременоста качих 36 кг bowuu
Виктор е правен на 30 март 2004  bowuu
правен е за момче и е Виктор откакто беше точка на видеозона, за която се чудеха дали въобще е бременост bowuu

# 143
И аз видях Майчето, въпреки че бях разбрала, че една "бяла" се оплаква, пък тя се хвалела - нищо, дори и това не ми попречи - много телегенично детето, за хубаво - аз сто пъти съм го казвала, ама хайде и 101-ви - много е сладка, Янче! Heart Eyes

Люска,аз бях сигурна,че си решила,че Янче не е 100% сигурна от кой МЪЖ е забременяла!!00% бях сигурна,че си го помислила! hahaha
Ванилка, ама това го реши преди или след като "не го забелязах"? Щото ако си го разбрала преди... много съм ти ясна, чак ми е неудобно. Laughing
Някой /или Смайли/ ще каже ли какво стана при Френгов вчера? newsm78
Някой /може и пак Смайли да е/ ще каже ли как изкарахте снощи?  Wink

# 144
Аз пропуснах срещата снощи, поради някакви други мероприятия, които също бяха приятни, ама ме е яд все пак... дано е било весело!

Радвам се, че мкп е добре вече!

Криси, дано Виктор се държи мъжки и изтрае периода със счупената ключица! А той в градината ли е паднал?

Не проследих добре разговора с датите за бебеправене, но съм съгласна с Крис, че ако има някой бременен тук, е редно да си каже веднага!

Ванилке, онзи Ментов носорог, дето е точно на бул. Бъкстон, общо-взето срещу едно Фантастико, нали? Аз доста често ходя на гости в района, имам добри приятели там, и също, от таксиджийските фирми главно, вече научих, че това е точно на границата между Бъкстон и Ман. ливади, но по-скоро си е Бъкстон още.

А около нашата нова къща взеха да се сипят разни проблеми, които засега за щастие са главно в регистъра "майстори, които уж се държат нормално и коректно, но се дънят за някакви простотии накрая", ама се надявам все пак от един момент нататък да ни стане уютно там!

Някакви планове за утре? Въпреки дъжда?

Целувки на всички!!!

# 145
Френгов каза СЪЩОТО. Прегледа носа, ушите, гърлото. Трета сливица - II-ра степен, запушва евстахиевите тръби, всичко се пълни с течност и детето не чува. Тимпанограмата е права линия. Каза, че 40 дни ще пробваме медикаментозно - капки, сиропи, имуномодулатор, противоалергични капки и т.н. Ако няма подобрение - операция, макарички...
Просто няма какво да повтарям Чоча и Криси. Положението е 1към1.
Ще замоля Чоча да ми даде координати на доктора, който ги оперира в МВР болница. Утре ще ходя при джипката за направление.
Във вторник сме при Чамурлето да видим тя какво ще измисли.
Не съм купила лекарствата. Ще изчакам. Самият доктор дори каза:"Госпожо, изписвам ви 5 лекарства, защото нито едно не действа като хората"  Mr. Green Е мерси!
Искам Чами да ни направи някое вълшебство пак и като идем другия път тимпанограмата да е триъгълна  Praynig Обаче този път аз самата май нямам много вяра.
Ели, някакви линкове беше напускала в миналата тема. Може ли пак?  Praynig

Юле, най-после да се появи нова кандидатура за супер-татко, че ми писнА  Laughing

Хайде! Успешна седмица от мен.

# 146
хубава работа
Нелка и на мен същото за 5-те хапчета, ама подействаха мамка им
аз ще пропусна чамурле този път, нямам сили, искам да махна сливиците и всичко да мине, но Вики чува по - добре, определно откакто пие лекарствата
аз все пак мисля да го оперирам при френгов, но ще помисля още малко
мен пък днес полицаи ме ковнаха с 91 км при ограничение 50  Mr. Green
шибнаха ми красив акт и книжката искаха д ами вземат, спаси ме факта, че нямаше знак за скорост наблизко иначе ....ама така е, за първи път да карам бързо и ме ковнаха
Значи кво - 3-ка станахме в отбора със сливиците
искам да ви кажа, че от както Вики боледува, всички баби лелли и тн около мен твърдят, че е 3-та сливица, ама нали един УНГ каза че ен е - до сега можех да съм го излекувала, успокои ме факта, че френгов каза - дошли сте на време и по - скоро е на мнение, че ще инем без макари
Дано, Дано и Дара и Вики минат без тях
само тая пълна упойка ме притеснява.........доста Rolling Eyes

# 147
  • София
Бояна се пусна. Обикаля хола като пингвин и се хили налудничаво...

За сливиците нема к'во да коментирам... То е ясно, че ви стискам палци и се надявам дечицата да се оправят по-бързо и леко.

# 148
Хахаааааааа
да ти е жива и здрава, нали знаеш - все напред да я водят крачетата
браво Heart Eyes
пусни едно клипче да я видиме деееееее Crazy

# 149
Здравейте,мацки!
1.КРИС,споко,не съм бременна. Hug И не мисля още поне година.Мисля,че тогава ще има втора вълна..... Crazy да не почвам по азбучен ред....  bouquet
2.В София няма да се местим,но вече има къде да спя,ако съм там.Не че нямаше преди,лелята на мъжо живеят там,чичо ми също,но аз съм свикнала да се ширя,да не е заета нон-стоп банята,да не се съобразяват с мен 100 маймуни  Joy Но като имаш жилище и в друг град винаги има опция да се преместиш /някога/,нали?
КРИС,преди седмица ме спряха за нарушение,от сто години не са ме спирали и очаквах с основание да ме избабанят яко,но ме пуснаха,после чичко полицай попита Дани,дали той слуша мама,на което Дани отговори /ама с един тон,все едно че се заяжда/ "Аз слушкам мама,но ти не слушкаш и аз ще те счупя"  Embarassed Човекът се хвана за главата,това ли,вика,е младото поколение?  Mr. Green
Неви,да,точно там е,срещу Фантастико,и аз разбрах откъде идва моята заблуда относно кварталите,защото е на границата между единия и другия.Иначе вече се запознах горе-долу с инфраструктурата,има хубаво кафене,поне така изглежда отвън,а и името ВИП дано не е без покритие.Наблизо има хубав месарски магазин,пазар и по-големи магазини.Иначе грам не се ориентирам в София.
Крис,те са те харесАли,госпожо,щом са ти лепнали акт,значи са могли и да ти вземат книжката,колкото и далеч да е бил знакът.Но да не вземеш да се излъжеш да го платиш,щом книжката е в теб?Тези дни тъкмо слушах за това,как само 2-4 % си плащат глобите..... NaughtyКак е ключицата?Милото детенце.За това,че си станала суеверна-грам не се притеснявай.След като разбрахме да болестта на свекър ми ,после като ни изгоря фабриката,всичко беше ужасно,но разбирах,че щом имаш дете,нещата могат да станат още по-ужасни и аз,заклета атеистка,напръсках със светена вода в апартамента,а след панихидата ни дадоха някакво специално нещо като хлебче с някаква църква и кръст отгоре /като изпечено/ ,то колкото кибритена кутийка голямо,и го хапнахме на следващата сутрин на гладно с някакво почти свещено чувство.

Ванилка, ама това го реши преди или след като "не го забелязах"? Щото ако си го разбрала преди... много съм ти ясна, чак ми е неудобно. Laughing

Люска,не се чувствай неудобно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт