Тук сме се събрали бърборани, за СЕПТЕМВРИ бъдещите мами!

• 16 539
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Шейли, цените са в американски долари, нали? Защото имам разни съмнения, че и австралийската валута е долари... ама различни... Thinking Поправи ме, ако бременната ми кратуна се лъже.. или то просто по знака отпред се познава,ч е са си стандартните долари Embarassed Много съм загубенка ooooh!
Иначе си харесах и тези, които са ол инклузив (така да се каже) пампи. Ама ще ги обсъдим ценово, че много лягат Wink
А обувчиците са връх Peace Обаче за доставка няма изброени страни... Ако носят до БГ и шипингът не излезе солен може директно да си ги поръчам, без да те занимавам Grinning
Ама страхотни са нещата просто Hug

# 91
Добро утро сладурки. Лек и спокоен ден от мен. Hug

# 92
Добро утро сладурки. Лек и спокоен ден от мен. Hug

и от мен

снимах си корема за албумчето, ма не мога да се справя с качването на снимката Sad

добре дошла, Ромолета, и моя термин е на 03.09. Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 09:36 от софи1914

# 93
И от мен добро утро успешен ден
 welcome Ромолета

# 94
За тези, които питаха, ето това е въпросния панталон, и тук, и тук. Нямам представа къде имат магазини Миро стил (предполагам питате за София) - аз знам само магазина им в халите в Пловдив, а тази пък точно панталон си го купих от Хасково.

Понеже много от вас срещат трудности при работа с мултиплай, ще се опитам да обясня простичко как става качването на снимки:
1. влизате в сайта с парола и юзърнейм
2. влизате в съотвения албум
3. под снимките, качени до момента има бутони "edit", "add photos" и "delete" - кликвате на "add photos", в никакъв случай на "delete", питайте Дидка защо  Wink
4. трябва да ви се отвори приложението за качване на снимки
5. със "choose photos" избирате снимките, качването е лесно с копи/пейст и като свършите с добавянето на снимки, натискате "upload" и чакате
6. после натискате "save changes" и това е

# 95
bora, миличка с тене съм и те подкрепям, надявам се всичко с татко ти да е наред.

За цветовете, не ми харесва да  обличат момичетата и момчетата само в розово и синьо. Аз не бих го направила. Количката, която съм харесала например е червена, но ако имам момче пак бих си го возила в нея, а ако леглото е синьо и мома да е пак ще си я слагам да спинка там. А  има  и толкова неутрални цветове които стават и за двата пола. Допадат ми оранжево,  зелено и жълто.

# 96
Привет момичета!
Добре дошли на новите попълнения Hug
Много  интересни теми сте обсъждали. За пелените - не мога да коментирам. Доволна съм от памперсите, но съм отворена за нови по-добри варианти. Нашият принос за екологията е, че имаме слънчеви  батерии и през повечето време ползваме тях заотопление на водата.
За дрехите - ако има нещо, което непонасям, това са гащеризоните  Confused Харесвам панталони с ниска талия - тесни- комбинирани с туники и широки- комбинирани с тесни потничета...
Асе, къде в квартала е този магазин Мама Дона?
Стейси резултатът от цитонамазката наистина е много тревожен, но е напълно възможно да е погрешен. Затова преди скъпите изследвания се пуска още едно цито. Микробиологията как е? Понякога, когато има разни гъби и други неща за лечение също дава лъжлив резултат. Моля те дръж ни в течение. Какъв беше последният ти резултат от цито?
За цветове - не обичам деленето на мъжки- женски цветове. Синът ми няма само розови дрехи.
Пол- тайно се надявам на момиче, но не ми се вярва... Веч, какви сапреимуществата при отглеждането на моми, в сравнение с момчета?

Има ли момичета, които още да не усещат бебетата си? Нещо се притесних ...

# 97

аз още не го усещам. д-рката ми обясни защо ще го усетя чак след месец, но не мога да ти повторя причините  Grinning

пожелавам ти една прекрасна принцеса Simple Smile

# 98
И аз не го усещам  бебока още. Лекарката ми каза, че чак след средата на април мога да очаквам да го усетя даже към края.

Аз като най зле с технологиите да питам как да влезна в сайта за снимките  Joy оле хич ме няма.
А после трябва ли да се регистрирам newsm78 би трябвало нали?

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 10:24 от беба28

# 99
Асе, да, това са все американски сайтове. Тука валутата е австралийски долар.
Дадох ги тези линкове за да покажа за какво говоря, но по принцип и купувам повечето неща от Щатите, защото са по евтини и имат по-голям избор. Има и австралийски сайтове, което може да ти излезе по евтино, ако го пратят до мен и аз ги донеса (зависи колко са тежки) или ги пратя.
Ето намерих две:
http://www.mumslittleoutlet.com.au/c/21135/1/nappies-accessories.html
http://www.darlingsdownunder.com.au/index.php

els мерси за обяснението, може би трябва да го сложим някъде под ръка, за да може да си види от тези които имат проблеми.

irinii не се притеснявай, още е рано. Къде ти е плацентата?

Днес получих писмото за прием в акушерската програма за раждане в къщи! Не мога да дочакам да ми се обади моята акушерка, за да се срещнем и запознаем. Тя ще ми е дружка до след раждането. Дано да я харесам.
Свърших формата за медицинско осигуряване за пътешествието, защото ме считат за като болна, диваците. Дано да не ме опраскат с много да плащам че ще ми притъмнее.

И това беше интересното днес.

# 100
 welcome на новите момичета!

иринии, и аз не го усещам, и на мен ми е втора бременност. И аз отвреме на време се паникьосвам, но все пак мисля, че е ощо рано.

елс, панталонът иглежда много хубав и комфортен с този ластик. Браво за покупката.

Аз съм си в къщи, защото малката се разболя и мисля да пообиколя за блузи, защото корем може и да нямам, но гърдииии Mr. Green Всичко ми е опънато или не мога да закопчая.

# 101
Привет на всички!
 welcome на новите мами  Grinning

Днес наистина не мога цяла сутрин да насмогна да изчета всичко.
И аз още не съм усетила бебо, макар, че вчера цял ден ме боля корема ниско долу. Даже понякога с по-остра болка.
Днес съм при док и тооолкова чакам да видим бебо. Таткото още не го е виждал  Laughing

Абре мами, от два дни много ме сърбят зърната и сякаш лекичко се нацепват на върха. А вчера като ги натисна по-отсрани и потича малко една такава прозрачна, лепкава течност. Това нормално ли е?  Thinking

Лек и слънчев ден от мен  Simple Smile

# 102
Шейли, точно органик имам предвид. При нас се води био. Аз напоследък съм полудяла на тази тема. Имам щастието в нашето градче да е най-добрия немски "Плод-зеленчук" и оттам купувам или от супермаркети, където зареждат био. Имам и фирма за доставка на замразени храни, които работят с екополета.
Ние и двамата сме луди на темата. Ако имаше начин и покрива ни позволяваше, щяхме и солар да имаме на покрива, ама не става.
Разгледах линка ти с пелените - подобни са на тези, които аз пуснах.Моя линк е австрийски. Гледах в Ибей при нас, че в момента имат много евтини предложения на цели пакети за начало или употребявани, та още се чудя. Ама то и време имам.

Ирини, питаш за предимството на момиченцата. Бих казала предимство няма, по-скоро повече харчлък.  Mr. Green
Кошмара на дългите коси, фибички, ластички, шнолички, диадеми, роклички, сандалки, обущета, чорапогащници.... Crazy За момчетата е далеч по-лесно. Whistling
Но шегата настрана - радостта да се порадваш на една малка палавница с рокличка е различна от младежа в дънки и спортна фанелка. Няма сравнение.
Има дори едно неудобство - при почистването на гениталиите на момиченцата. Иска се голямо старание особено во началото да се почистват добре между големите и малките устнички.
За усещането на бебето - моя доктор се учуди, че толкова рано го усещам, хем ми е трето бебе. Много зависи от разположението на плацентата наистина. При мен за щастие е със задно разположение.

Не знам американските сайтове за колко доставят до България, но оня ден ми дойде колета от Щатите с поръчка от дрешки за щерката. Шипинга им беше 60 евро. Възможно е да има и по-евтина доставка. Нямам идея дали заради кг беше толкова много. Отделно се плаща мито и ДДС. Поне при нас е така.

# 103
[/quote]

И аз още не го усещам. Даже веднъж пробвах със слушалката от апаратчето за кръвно да му чуя сърчицето - и това не стана Embarassed  Mr. Green
Може би защото е първо бебе - аз не се притеснявам, нали вчера ми махаше при лекаря  Wink но много се надявам в скоро време да го усещам вече.

# 104
Здравейте лудетини!
Добре дошли на новите мамита!  bouquet  bouquet  bouquet
Шейли, мерси за постинга беше ми много интересно да го изчета. Само дето ми се струва, че тук такива пеленки не се предлагат и ще трябва да си поръчвам по ebay  или нещо такова.
Асе, какво куче, каква котка бе моме? На мен пък си ми харесва, но кой ме пита Crossing Arms
И аз още не си усещам бебето в корема. Освен, че почнах да усещам твърда топка отпред и да ми става по-неудобно докато спя на една страна. Но мойта плацента е горна предна и това било нормално.
Adicted, жалко, че няма да можеш да ходиш на тази гимнастика. Ако искаш провери в Energy fitness до надлез Надежда - предлагаха йога преди, но незнам дали става за бременни. Аз там съм тренирала само фитнес.
Веч, умирам да купувам шнолички и диадемки, защото като малка ги обожавах, а нямаше достатъчно видове Crossing Arms Rolling Eyes.
Тези органик храни са вече много популярни в Европа и в Америка. При нас все още всички твърдят, че не са ни така стандартизирни храните и затова не сме се насочили към алтернативни магазини. Но сигурно и тук ще стане така скоро ooooh!
Хайде да отлитам, че съм на зъболекар, а нещо се отплеснах пак да пиша и чета Joy

Общи условия

Активация на акаунт