Нашите априлски бебета - 2008!!!

• 14 004
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде на път....
Честито на jul! Любина да е здрава и прекрасна!   bouquet   bouquet   bouquet

# 226
Честито на всички нови мами, няма да изброявам, че сигурно ще пропусна някоя! Да са им живи и здрави рожбите и много да ги радват!  newsm51  newsm30 1crib

Честито на дъщеричката на Ясмина!   bouquet

Танцен,  smile3525 . Лично аз с нетърпение ще чакам да разкажеш за раждането, защото и аз съм избрала Селена.

Термина ми е на 21-ви, но в понеделник бях там на преглед и лекарите са на мнение, че раждането ще е по-рано - плацентата ми е доста зряла, бебето вече е около 3 кг и т.н. Даже и може да се наложи да го предизвикват, зависи какво ще е състоянието на плацентата на следващия преглед и аз малко се стреснах като чух това, мислех си че имам почти цял месец, а то...

# 227
Добре дошла pisanka-sladuranka!  Hug

Нямам търпение да разгледам снимките.
А защо си била с пълна упойка? Като имаш възможност разкажи ни повече за раждането, ако е удобно разбира се.
Здравейте отново!
Честито на обебилите се мами!
А сега да отговоря на Bibobibo и didimora.В болницата в която родих Андреа практиката е секцио да се прави с пълна упойка.Анестезиолозите са страшно добри нали си полежах там да мътя известно време че имам наблюдения-благодарна съм на всички доктори участващи в операцията страхотен екип.
Почти седмица преди да родя имах предимно нощни контракции направо ужас неможех да спя но небяха съвсем регулярни и болки като при мензис през деня няма болки само контракции-корема на камък и то ако прекаля с разходките.Но на 17.03 се събуждам сутринта и в тоалетната видях че леко съм кръвнала мъжо тъкмо тръгваше за работа и тръгнахме за болницата.Док ме прегледа и каза че бебка е големичка- страшно много се притеснявах да не е някое малко мишле все пак имах почти месец до термин -тръгнала да излиза имах вече и разкритие.Отидох взех си багажа и на операционната маса.Събудих се още там.После таткото и Андреа и моята мила майчица ме чакаха в стаята-първо бях в интензивна стая в АГО после ни преместиха във ВИП.После ...се забравя болката и на другия ден бях вече пушка.Ставах и сама и приготвях храна-в нашата болница пускат и придружител на родилите секцио.Много е важно за майките които ще раждат секцио при първа възможност и постоянно да слагат бебоците на гърдата -дори и да няма коластра-те стимулират производството и.
Сега вече сучем и съм толкова неопитна все ме е страх да не е гладна-малката мишка все нанка.
Немога да намеря къде са и снимките в компа-но тия дни ще сложа.
Много целувки от нас!! Hug

# 228
Ясмина,ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА!!!! Hug  bouquetМноого,много да те радва!!!

# 229
  • варна

ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА МИМЧО! ДА СА Й ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ДА СЛУШКАТ И РАДВАТ МАМА И ТАТИ!
Честита дъщеричка  на jul!Да е здрава и щастлива малката принцеса!
Tanzen,честито прибиране у дома!Нацелувай бебо от мен и когато имаш време-пусни снимки,моля те! newsm51

# 230
Хей, голям бум днес   bouquet
Честито на jul!  Hug

Честита рожденичка на Ясмина  newsm59  bigdance2

# 231
Честито на Анилинда, Мимчо и Джул!!! Да са живи, здрави и много, много щастливи бебчовците им!!!  smile3525 smile3525 smile3525

Аз преди малко се върнах от преглед. Няма индикации за скорошно раждане, ама то знае ли се...бебо според ехографа вече бил около 3кг. Но както каза докито, то при такива хич неголеми родители като нас с мъжа ми, не може да очакваме слонче... Wink

Ясмина, честита рожденичка! Да е жива и здрава и много да помага за бебето!  bouquet
Аз утре съм на ЖК между 8:30 и 9:00. Може да се присъединя към групичката от ТК за кафето, ако пак ще сте в същото заведение... Peace

# 232
  • Някъде на път....
Е, Банджи, седя си и си чакам новини от теб!  Hug
Браво - радвам се, че всичко е ок! Аз след малко се запътвам за запис на тоновете и след това съм на преглед! Дано всичко е ок и при мен! Лек ден засега!  Peace

# 233

Аз утре съм на ЖК между 8:30 и 9:00. Може да се присъединя към групичката от ТК за кафето, ако пак ще сте в същото заведение... Peace

Не се знае дали ще е същото кафе ,но със сигурност ще сме там някъде ,ако се решиш да доидеш пиши или се обади да ти кажем къде сме  Hug

# 234
Честито на jul !!!  Да и е жива и здрава дъщеричката !!

# 235
Миленче как е Рая дебелее ли?

# 236
  • Временно
Честито на новите мами - Анилинда,Мимчо,Джул!!!Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват!!!!И бързо възстановяване!!

Ясмина, да ти е жива и здрава рожденичката!!!  bouquet

# 237
Миленче как е Рая дебелее ли?

Рая тежи вече 1600гр. Добре е.Сега трябва само търпение, докато стане 2500гр.
благодаря ти за загрижеността.

# 238
  • Popovo
Честито на Жул, Анилинда и Мимчо да са живи и здрави дечицата и бързо възстановяване.

# 239
t_ilieva, много мило, че ме мислиш... Hug  bouquet
След прегледа, да се отчетеш и ти с хубави новини!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт