Нашите априлски бебета - 2008!!!

• 13 647
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Добре дошла pisanka-sladuranka!  Hug

Нямам търпение да разгледам снимките.
А защо си била с пълна упойка? Като имаш възможност разкажи ни повече за раждането, ако е удобно разбира се.

# 31
  • варна
Момичета,още една мама от форума-Zhiki-
e родила.Малкия мъж Георги тежи 3.25кг.Да е жив и здрав,а на мама-бързо възстановяване!
pisanka-sladuranka,добре дошла с малката Андреа!
По темата за секса няма да пиша,за да не ви дразня,че още си го правим Wink

# 32
Честито на мама Zhiki  bouquet

# 33
  • Някъде на път....
Честито на мама Zhiki! Да е жив и здрав малкия Георги, роден в страхотен слънчев ден!   bouquet   bouquet   bouquet

# 34
Здравейте, мами!!!
Лелеее, един ден не съм влизала и какъв бебевалеж е имало!! Страхотни новини!

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ НА LARA, TANZEN, KOALKATA, POLINITA, ZHIKI! ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ, УСМИХНАТИ, ДОБРИЧКИ И ДА РАДВАТ МАМИТЕ И ТАТКОВЦИТЕ!!!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Ама и какъв хубав ден са си избрали да се родят! Хайде, чакаме още хубави новини от мамите, които са се запътили вече към родилното! Леко и безпроблемно раждане!

Само и аз да се включа набързо за лекцията в Мис Каприз вчера - на мене също ми беше доста полезна информацията, а и беше страхотна срещичката!!! Надявам се скоро да я повторим - или в петък след тоновете, или на 03/04 (за дишането - абе дали ще ни карат да пуфтим там или ще бъде само теория??? newsm78 hahaha)

Момичета, така като ви слушам, просто не мога да повярвам, че има такива доктори - да ти предизвикват, или "отлагат" раждането според графика си  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Goldie, и аз си умрях от смях с твойта история... Joy

# 35
Zhiki честито и на теб-само радост и щасте покрай малкото ти слънчице news
tedi ip и ние не сме спирали със секса-желанието ми се увеличи откакто съм бременна даже luvbed

# 36
Честит Георги на мама Zhiki
 абе момичета а новини от Вера няма ли newsm78

# 37
ЧЕСТИТО И НА МАМА ZHIKI!
ДА ИМ Е ЖИВ  ИЗДРАВ МАЛКИЯ ГЕОРГИ

# 38
  • Някъде на път....
Ivane, Банджи, hrisi-pisi, къде се загубихте?  Hug
Пишете как сте, как минаха прегледите? Как са бебоците? Хайде, нямам търпение да чуя добри новини!  Hug

# 39
  • варна
Момичета,четохте ли това?Да се чуди човек какво става вече

Статията за Томас Бийти
Сн.: The Advocate   
”Джуниър” е вече реалност*
26 март 2008 / News.dir.bg
Първият бременен мъж в света вече е факт. Това е американецът Томас Бийти от Орегон, съобщава списание The Advocatе. Той чака бебето си на 3 юли т.г.
"За нашите съседи, за мен и за съпругата ми Нанси, за обществеността в Орегон ние сме това, което сме - щастливи и дълбоко влюбени съпрузи", разказва Томас. Той и Нанси са женени от 10 години.
Невероятният на пръв поглед факт обаче има също толкова просто обяснение. Томас е транссексуален и е бил опериран, като премахва бюста си, но запазва репродуктивните си органи. След проведена тестостеронова терапия той придобил и всички вторични мъжки полови белези.
Запазването на матката и яйчниците на Томас му позволили да забременее, когато съпругата му била подложена на тежка операция и нейната матка била отстранена. Вторият опит за ин-витро оплождане със сперма от анонимен донор било успешно и Томас вече е бременен в края на шестия месец.
“Американските закони не изискват полът да се променя изцяло. Аз съм по закон мъж и законно съм женен за Нанси. За разлика от еднополовите бракове ние имаме всички права на една хетеросексуална брачна двойка. Няма законови пречки да й родя дете”, обяснява Томас. Той настоява, че желанието за дете не е нито мъжко, нито женско, а просто човешко.
*Във филма "Джуниър" се разказва за учен, който експериментира с метод за оплождане върху свой колега (в ролята Арнолд Шварценегер), в резултат на което той забременява. 

# 40
Леле какво става днеска във форума-никой нищо не пише,по-зле е от неделите! ей мами да не раждате,че нещо ми прилича на затишие пред буря smile3525

# 41
  • Някъде на път....
Леле какво става днеска във форума-никой нищо не пише,по-зле е от неделите! ей мами да не раждате,че нещо ми прилича на затишие пред буря smile3525
Хахахахахахаха!  hahaha

Времето е разкошно, мамите се разхождат вероятно, или пък раждат наистина......  newsm78

# 42
  • варна
Предлагам да заложим на това ,че раждат Simple Smile .Поне мама cayman(17.04) така е направила Simple Smile
Кристиян на cayman се роди с мерки 3550гр.,50см.И двамата са добре,мама поздравява всички.Раждането според нея не е страшно,така че освен и ние да раждаме,какво друго? Simple Smile
Да е жив и здрав малкия шишко,а на cayman-бързо възстановяване! newsm51 newsm51 newsm51

# 43
  • Някъде на път....
Честито на мама Cayman! Да е жив и здрав малкия Кристиян, роден в страхотен слънчев ден!    bouquet   bouquet   bouquet

# 44
Айдеееее, първите две бебета в новата ни темичка...Да са живи и здрави и те и родителите им!

Общи условия

Активация на акаунт