Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво беше това newsm78, за което се говореше в разговорките?
Как участниците във форума реагират на теми, свързани с бременността и раждането?
Как реагират участниците на новите майки и техните бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво беше това newsm78, за което се говореше в разговорките?
-
Как участниците във форума реагират на теми, свързани с бременността и раждането?
Участниците изразяват различни емоции и опит по отношение на бременността и раждането. Някои споделят своите притеснения и очаквания, докато други празнуват радостта си за новородените бебета и техните майки. Освен това има хумористични коментари, които отразяват разнообразието от емоции и преживявания на участниците.
-
Как реагират участниците на новите майки и техните бебета?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
-
Какви са признаците на предстоящо раждане?
) тя ни увери че няма смисъл да махаме котката, да наблюдаваме бебето дали няма да даде алергия, ама щом ние не сме били алергични вероятността била малка. Даде ни телефона си да и се обадим един ден преди изписването от болницата да се уговориме за посещение у дома. Та това е. Оставаме с котката!

- това вместо запис, че не видях новата тема 
Ако не от друго, сигурно от смях ще родя.
По-късно ще кача и снимки на нашата хубавица!
И не се стресна от историята на стефинка - като му кажа, че всичко е ок и той си ми има доверие - знае че не бих навредила с нищо на бебчо и е спокоен. Пък и аз не съм забелязала никакви последствия - нито имам болки, нито някакви неразположения, всичко си е ок, така че си действам спокойно.
Искаше да назначи дата за секцио но засега се отказахме, на 01 април ще решаваме, ако бебока не тръгне дотогава. Иначе разкритие няма, тъй че си чакаме