Нашите априлски бебета - 2008!!!

• 13 768
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Какво става тук???Колко много нови майки от вчера до днес Grinning

Честито на koalkata,polinita,zhiki,cayman i Maya II!!! Да са им живи и здрави малките съкровища,бързо възтановяване им желая!!!

Аз днес бях на преглед при АГ и при лекаря,който ще ме изражда Peace Плацентата ми е доста остаряла ,има много калцирани образувания,но водите и сърдечните тонове са ОК! Главата на Дани е много ниско вече (така е от няколко дни)ще излиза скоро.....но аз нямам регулярни контракции Whistling Ако тези дни не родя на 2 април съм пак на преглед да ме гледат за разкритие Peace

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 20:20 от sisee

# 91
 Аз с риск да съм нагла ще повторя въпросчето на Ясминка какво точно е "плосък мехур"?

А искам да попитам и нещо друго. sisee ме подсети за това. Казаха ми, че бебето може да падне и отведнъж, а не постепенно, т.е. днес е високо, а утре вече може да бъде съвсем ниско и готово да излезе. Възможно ли е това или - не?

# 92
  • Русе
Леле момичетаааааааааа ...Ние ако я караме все така то няма да останат мами за края на АПРИЛ  Joy

Честито на мама МАЯ   bouquet !!!Нека малката принцеса да и носи само щастие   bouquet

# 93
Може ли мамите, на които са им казали, че бебчето е слязло по-надолу - да кажат как точно го усещат? Къде ви подпира, рита?  newsm78

# 94
  • Временно
... Казаха ми, че бебето може да падне и отведнъж, а не постепенно, т.е. днес е високо, а утре вече може да бъде съвсем ниско и готово да излезе. Възможно ли е това или - не?

Според моята лекарка  е възможно.Обясни ми,че бебето може да тръгне да слиза в самия процес на раждане.

# 95
  • Русе
Може ли мамите, на които са им казали, че бебчето е слязло по-надолу - да кажат как точно го усещат? Къде ви подпира, рита?  newsm78

Ами аз да ти кажа,когато ми казаха,че вече бебка е слязла ниско аз усещах болка в срамната кост.Рита ме от дясно малко под ребрата.Болката в коста е като прожиниране,най-вече като се движа.Дано съм ти била полезна  Peace

# 96
Сиси, толкова отдавна чакам с трепет и с телефон в ръка да получа твоето известие за Дани, че вече се изнервих! Като получа твоя смс, ще черпя, обещавам! Hug Същото се отнася и за jul, и нея все я дебна да не изчезне от форума... ВаняМ, много ти благодаря за хубавото ЛС! Много мило от твоя страна! Hug

Всяка вест, получена от която и да е от вас, момичета, неимоверно ме радва!

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 21:17 от asja

# 97

Ами аз да ти кажа,когато ми казаха,че вече бебка е слязла ниско аз усещах болка в срамната кост.Рита ме от дясно малко под ребрата.Болката в коста е като прожиниране,най-вече като се движа.Дано съм ти била полезна  Peace

Мила, аз пък имам същите симтоми като теб, а док ми каза, че е високо. Оффф, не знам. А в същото време и си имам и силното изтръпване и непоносима болка под лявата гърда, което е признак, че бебо е още високо.

# 98

Ще ти кажа как е при мен Peace
От няколко дни,предимно като си легна вечер(по гръб) усещам главата на бебето как ми натиска срамната кост,а във влагалището си усещам нещо като гаделичкане,придружено понякога с остра кратка болка!Веднъж така ме сряза,че инстинктивно сложих ръка на ръба на срамната ми кост и познай Shocked побутнах нещо изпъкнало(овално) като го понатиснах се "прибра"......е това му беше главата Shocked Може на някой смешно да му звучи как описвам цялата ситуация,но си е така PeaceДано си ме разбрала.....как чувствам нещата Mr. Green

Ася ако знаеш и на мен как ми се иска всеки момент да ти пратя смс,но малкия човек май е на друго мнение Peace

# 99
От няколко дни,предимно като си легна вечер(по гръб) усещам главата на бебето как ми натиска срамната кост,а във влагалището си усещам нещо като гаделичкане,придружено понякога с остра кратка болка!Веднъж така ме сряза,че инстинктивно сложих ръка на ръба на срамната ми кост и познай Shocked побутнах нещо изпъкнало(овално) като го понатиснах се "прибра"......е това му беше главата Shocked Може на някой смешно да му звучи как описвам цялата ситуация,но си е така PeaceДано си ме разбрала.....как чувствам нещата Mr. Green
И аз снощи си сложих ръката на срамната кост, където започва окосмяването, и усетих обла изпъкналост да се движи - явно главичката на бебка. Не знаех, че вече е толкова ниско, малко се уплаших чак! Рано е за раждане!

# 100
Леле момичетаааааааааа ...Ние ако я караме все така то няма да останат мами за края на АПРИЛ  Joy
smile3521 smile3521 smile3521
Честита дъщеричка на мама Мая!!!Да им е жива и здрава и много да ги радва!!!
Сисее,това което разказваш малко ме стресна #Shocked #Shocked #Shocked,но явно е нормално!!!

# 101
Момичета, благодаря за отговорите ви! smile3525

Сисее, как си му напипала главицата на малкия Дани само! Simple Smile

При мен има от време на време движения около срамната кост, но и моят доктор ми каза, че бебка е високо! Да видим тази работа Laughing

# 102
  • Пловдив
asja, недей ме дебна, аз ще си призная и сама hahaha hahaha hahaha
А и на теб не ти е рано, вече си крайно бременна, все пак Joy Joy Joy

# 103
  • София
ЧЕСТИТА БЕБКА НА МАМА Maya_II!!!  bouquet
Аз го написах това за плоския мехур..
Ами не съм много наясно, но така ми го каза майка ми и на нея така лекарите съответно. Обясни ми че това е когато той неможе сам да се спука и се налага да го пукат лекарите за да изтекът водите, но повече незнам...То пък и аз къде го изтърсих това сега и аз се зачудих, но един път съм го споменавал и пред док и тя нищо не каза нито ме поправи нито нищо....знам ли утре ще разпитам майка ми и ако нещо разбера повече ще ви пиша. Ама нали знаете как е било едно време, и те колко са разбирали пък и знам ли може да е някакво остаряло название на нещо... newsm78

Аз утре съм при док и се надявам този път да нямам премеждия Simple Smile После ще се отчитам Simple Smile

# 104
ЧЕСТИТО НА МАМА ZHIKI И МАМА МАЯ!!!!

Аз почти си събрах багажа за болницата, че с този бебевалеж знае ли човек, кога ще му дойде реда???

Мама Маринела Фло - много позитивно ми подейства твоя разказ - искрено се надявам и за мен раждането да протече толкова приятно, което се отнася и за другите мамчета! Благодаря ти, че го сподели с нас. Очакваме още новини за малкия Митко,който, ако не съм го писала преди, сега искам да отбележа, че е голям сладур Laughing

Общи условия

Активация на акаунт