ДЕКЕМВРИйската дружина навъртя една година!

• 10 323
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЦВЕТИ
Нека всичко за което мечтаеш го получиш

Ние пак закусвахме до сега, ама какво да правиш такъв ни е режима. А и обикновено вършим голямата работа сутрин рано, та михме и дупето. Как да не се разсъни човек. пък и сутрин сме толкова весели и бодри. Ей го сега лежи си в леглото, яде си ръцете и си говори с един охлюв (любимата му играчка от въртележката).Но пък за сметка на това вечер ми е много спокоен и си спинка без никакъв проблем.
Айде и тази сутрин кафето от мен, че рожденичката още спи, а ни е приготвила всичко друго без него  Wink

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 07:11 от nellyli

# 121
Честит рожден ден Цвети!   newsm59 Нека си винаги умихната и лъчезарна!

# 122
Честит празник, Рорина и Цвети! Да сте здрави, винаги щастливи и лъчезарни! Весел и усмихнат празник с приятни изненади!

# 123

мила ни Цвети,
от сърце ти желая да си жива, здрава и обичана, за да превръщаш всеки един миг от живота си и този на любимите хора в по-красив и пълноценен!
Бъди истински щастлива!

# 124
  • Sofia
ЦВЕТИ ДУШКО ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН![/size] исками се да ти пожелая само най-най хубави неща, при все ,че имаш вече най-хубовота на света, мога само да добавя да се обичате и радвате взаимно още дълги години!

и сега да БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВИТЕ, много мило, особено като не си го празнувал и влезнеш да прочетеш изпуснатото и видиш,че толкова хора ти честитят. Цвети благодаряти са хубавия подарак!

Рорина и на теб и на всички, които съм пропуснала ЧРД на патерици!
 сега отивам да се правям,че сме на лекар за ваксината и т.н като се върна ще ви чета и пиша....

# 125
  • Варна
Цвети, Рорина Честит роджен ден!   newsm59

И аз да ходя да се храним, че после ще ни боцкат за последно Пентаксима. Като се върнем ще се и отчетем колко сме пораснали.

# 126
Цвети, Рорина, честит рожден ден!!!
Пожелавам ви от всичко по много и още толкова!!!

Адашчето пак първа с кафето.

# 127
Цвети, честит рожден ден!

Да си жива и здрава преди всичко и ти, и семейството ти, а останалото да си го купите!!!

Момичета, днес ще идва кинезитерапевтката. Ще пиша как е минало после.

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 09:36 от Stella Maria

# 128
Честит рожден ден на Цвети и Рорина, бъдете най-щастливите и обичани жени   bouquet

# 129
Цвети,Рорина честит рожден ден!

# 130
  • София
Честит рожден ден на Цвети и Рорина!Бъдете най-щастливите и обичани жени   newsm51

# 131
Цвети, Рорина, честит рожден ден! Много здраве и късмет, да сте обградени от любов и щастие! newsm51

# 132
  • Sofia
Миличка Цвети , 
Желая най - вече здраве на теб , семейството ти и всички , които обичаш и те обичат!!!

# 133
ЦВЕТИ

Пожелаваме ти, упоритост за да преследваш целите си,
смелост за да ги устояваш, търпение за да ги постигнеш и много любов,
която да дава смисъл на всичко това !

[/url[url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/86/21296_849.GIF]

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 11:01 от milena29

# 134
цвети, честити рожден ден. пожелавам ти винаги да имаш избор в живота си и да се гордееш с изборите, които правиш

момичета, най-накрая качих филмчетата. оригинално бяха по 1 ГБ всяко и сега толкова компресирани, че качеството е голям компромис и са без звук. ама стават за гледане. ако някой ги иска да ми каже, ще ги пусна на лични. и ви моля да не ги разпространявате, само за вас да са, че тръгне ли.... от масажа липсват 3-4 минути, че не снимах

пак казвам, на никола страшно му харесва, но ако видите, че нещо не му харесва на детето, не го правете. по корем ние преди не обичахме да седим, но аз го научих, сега пък все по корем иска
вчера бяхме на изложението, това, заради което отидох, не си го купих, че чико ги нямаше, но доста други неща взех. след 2 седмици пак
иначе тия дни се храним на 2-3 часа, нещо е кисел моя дребосък, дано да е от сополите, че тях още ги борим

Общи условия

Активация на акаунт