ДЕКЕМВРИйската дружина навъртя една година!

• 10 300
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Я имали сме и рожденничка днес  Party
Рорина да си живи и здрава и много късмет в живота на теб и на всички около теб   bouquet  bouquet  bouquet!!!
Ей нашия отбор днес във Форт Бояр ми напълни душата. Евала бяха готини, а как съм се смяла с Краси Ванков, добре че не се задави малкото, че точно тогава я хранех Joy hahaha Joy.
Бисера и аз съм така със сладкото, но вече почнах да се ограничавам и като ми се дояде сладко ям жито или бисквити с овесени ядки Sad!

# 106
Днес бяхме и ние на консултация. Малчо порева този път повече след ваксината. Сега спинка сладко. На ръст е 67см и тежи 8600. Малко дунди, ама това е.
Аз вече си имам оправена пералня - тиха като мушица и от 16ч насам вече 3 та партида врътка. Направо не си представям да пера на ръка - не съм го правила от 6-7 години (изключвам периодите на морето, когато се налага нещо належащо да се препере).

Напоследък и аз умирам за сладки и тестени работи. Утре мисля да сглобя тирамисуто на YOTIS. Предния път много ми хареса. Пък и да отпразнувам поправката на "домашната помощница" Simple Smile

Рорина, честит празник! Желая ти много щастие.

# 107
Рори, честит празник! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!

# 108
  • Sofia

Два пъти вече си поръчах оттам. А това с регистрацията ми е напълно познато - цял ден се мъчих докато се регистрирам  ooooh!
Освен мерси и бонжур на френски друго не знам  Mr. Green Dобре, че беше това "упътване".

Пазарувам си и от тук: http://jeans-online.pl/

# 109
Момичета, на вас ядат ли ви се бисквити или изобщо сладки неща? Аз през бременността почти не ядях сладко, карах повече на плодове или зеленчуци, а сега като кърмя съм по-зле от бременна.  Confused

Бисера, докато бях бременна сладкото не ме влечеше особено, ама сега наистина стана страшно  eat
Най-вече си падам по тортичкиииии  Heart Eyes
Мислех си, че като спра да кърмя, всичко ще се нормализира.
Да, ама НЕ!

Айде чао, че на последното парче торта в хладилника му е май самотно   Mr. Green

# 110
Я, имали сме рожденничка. Ами така е, като не ни черпят  Crossing Arms
Рорина, да си жива и здрава, и всичко което си пожелаеш да го имаш (най-хубавото го имаш, така, че...)
Пък аз и като пубер и като студентка и като бременна и като кърмеща си ям шоколад с кофите. По някога умитам 2 един след друг. Много обичам сладко. Е, има дни, дето хич не ми се яде, ама други дето... Да чукам на дърво нищо ми няма нито на мен, нито на бебка!
А и на мен ми хареса нашия отбор във Форд Боярд. И аз се смях с глас, много готини бяха всички!
Аничка, честита ти поправка  Grinning

# 111
  • София
Маленуш, душко пак те виждам и да ти кажа, че все още не мърдам за приказките от 1001 нощ от снощи. Ама няма нищо за сега  newsm78

Ааааааа сладурите наши във Форт-а и на мен ми напълниха душата  Peace

Честит празник, Рорина   bouquet  newsm59

# 112

Постоянно пазаря от този сайт и съм много доволна, има хубави и изгодни неща, особенно при разпродажбите януари и юли.

За пишките, братовчет ми е детски хурург и каза да не пипам. За големия ми син го послушах, когато го къпя дърпам съвсем леко без да напъвам само да измия и толкова. За малкия също няма да пипам.

bdbaloni Рорина желая ти много щастие и любов.

Стига с тези торти, че от понеделник съм на диета и вече съм много гладна  devil а когато съм гладна съм зла, заядлива и мърмореща (горкия ми мъж).
Хайде да лягам, че да не мисля за храна. Лека нощ smile3524

# 113
Понеже днес съм рожденничка, да ви почерпя  HugПърво по едно питие, за наздраве , за който не обича бяло вино има и червено .
Малко салатка (нали сте на диети...).
Сега нещо по-хранително, но не чак толкова, че да дебелеете  Mr. Green
И за десерт
Разбира се, няма да пропуснем и тортичката
А на себе си пожелавам да съм жива и здрава, да ви тормозя още дълги години  Mr. Green, имам си най-хубавия подарък в ръцете, остава да си направим още един след време, а защо не и 2 Simple Smile
Обичам ви момичета   love001 Благодаря ви за всичко!

# 114
  • Габрово
Ехааа, две рожденнички си имаме Party
Рорина, Цвети, да сте ни живи и здрави и да отгледате едни прекрсни деца с които да се гордеете след време!

Аз ще си сипя едно мохито(май това в каната е такова) newsm78

# 115
  • София
Честит рожден ден Цвети!  newsm59
Да си ни жива и здрава, много щастлива и обичана! Малката беба много да те радва, а тати много да ви слуша!!!

# 116
Цвети, ЧРД!
Желая ти много здраве и любов! Другото ще си го купиш. Благодаря за почерпката. От тортата не остана нищо - изядох я цялата без твоето парченце. Моля да я махнеш от менюто или да поднесеш друга торта (обещавам да не я пипам).

# 117
Благодаря ви момичета  Hug
Аничка, ето една по-голяма (да може да намажеш и от нея  Mr. Green)
сега забелязвам колко тази торта е точно за нас

# 118
Цвети, Рорина, честит рожден ден! Здрави, щастливи, обичани да сте! И на някои по- малко, гледам, им загарят вече тенджерите, докато приготвят почерпката  Mr. Green  Hug

# 119
Докато видя че Цветито има рожден ден на първа страница, влизам да я поздравя а тя вече и почерпка сложила.
 newsm59 Цвети пожелавам ти да си много щастлива и обичана.

От почерпката ще пробвам само салатата, защото badscale

Общи условия

Активация на акаунт