ДЕКЕМВРИйската дружина навъртя една година!

• 10 300
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Тони, няма ли да е догодина  newsm78
Клер, прати ми тоя твоя мъж за някой ден  Mr. Green

# 91
  • София
Цветка, веднага ти го пращам следващия път като изпръскате с мазнина къщата! Joy

# 92
  • София
 FlutterИ в нас е така - кухнята е окупирана от мъжт ми. Миналият път ( гат бях женена  newsm08 ), аз бях поне по 2-3 пъти на ден зад печката ( когато не бях на работа или на лекции ) и май съм си изготвила манджите за тоз живот. Сега вилнея по един - два пъти ( само за удоволствие )  cook . И тъй като той я цапа ( и то как ), той си я и чисти  Laughing .

Днес съм с такова главоболие, добре че детенце е слънчице днес и е една кротка и поспалива  Hug , та малко ме поотпусна и поседнах да по прочета ( че иначе нямате наваксване ).

Поздрав от Нинката  Party

# 93
katiousha , ама Нинка е одрала на тати кожата пу-пу, да ти е жива и здрава!

# 94
  • София
Калинуча, на нас педито ни каза да давам по 2 капки вигантол. Ти направо ме разби. А сега какво да правя??? newsm78
По въпроса с пишките съм много притеснена. Изобщо не знам какво да го правя. На няколко пъти се опитвах да го забеля, обаче нищо не става, а и ме шубе. Все забравям да я питам лекарката как точно да го правя. Надявам се на следващата консултация да бъда поне малко по "не разсеяна" и да разбера най-накрая какво да го правя. Уролога в Пирогов ми вметна нещо от типа: "Като дойдете след 6-тия месец ще оправим и пишката" ама аз така се бях шашанала с това Хидроцеле, че изобщо не  обърнах внимание на думите му. Чак после ми дойдоха в главата сума въпроси ама след дъжд качулка. Голяма съм паника  #Crazy
Тая Нинка ще я изпапкам с тия пухкави бузки

# 95
По въпроса за фурните - Meglio. Продава се в бутилки със спрей. Стъклото на фурната е готово за 5 мунити без особени усилия. Чистенето на самата фурна обаче е малко по-сложно. Напръсква се фурната и се загрява до 50 градуса за няколко минути и след това се търка. Всичко става много лесно. Пръскаш и бършеш. С него почиствам и аспиратора (отстрани на филтъра, а самия филтър го чистя в съдомиялката). Някъде към 6лв е, но бавно свършва. Ползвам го за какво ли не в кухнята.

# 96
Аз като мъжка мама да кажа относно пишлето : като ходихме при хирург заради хернията реших да го питам какво аджеба се прави с тая пиша и въобще прави ли се нещо вече? и докато си задам въпроса пишлето на Марти беше забелено от раз  Laughing даже не го заболя ами му хареса  Crazy.

# 97
  • София
Айде и аз да се запиша в новата тема, че току виж вие сте я изписали без мен  Mr. Green.
Днес много хубава работа свършихме с моята мома. Като излезнахме в 11 и се прибрахме в 4.30. Ходихме на фризьор на козметик и детето си се държеше много прилично. При фризьорката един час е седяла по боди (че там беше много жега) и през цялото време си говореше нещо без никой да й обръща внимание  Heart Eyes. На козмитека порева ама й беше вече време за спане. И после по пътя за вкъщи си спа като заклана (а аз се движа с градския транспорт, разбирайте трамвай и това дете не се и събуди от лудницата). Та даже като се прибрахме пак дремна час, та да може мама да си изгледа една серия на Бягство от затвора. Абе въобще днес съм много доволна от щерката.
Иве много се радвам за твойто майче  Hug.
Какво ли става със Скорпи? Сега гледам Муниека е тук, дано да пише и да разправя за рождения ден!

# 98
  • Sofia
Аз на меглиото му викам обезмаслител.
Уж се изчисти, търках, търках , но има още какво да се желае  1dishes  Успокоявам се, че така или иначе ще е чиста до първото ползване  Mr. Green
А каква Фкусна тортичка си спретнах с бишкоти , ммммм  eat

# 99
Шантал, да обменим опит?!?! И аз спретнах една бишкотена работа днес.

# 100
Мразя печки #Cussing out
Вчера чистих и то с обезмаслителя, е мускулна треска имам сериозно ви говоря!!!
Тези печки оклепат ли се няма чистене!
Днес ни биха първия Пентаксим- пича дори не рева на мама златото Simple Smile
Резултата с килата и ръста 62см. и 6500кг. Дано не ми вдигне температура и да е спокоен Praynig
А за пишката- ей голям зор е значи...оказа се че допреди няколко дни ни6то не съм правила.Сега уж се появи нещо си там от дълбините на кожата, нооооо има още мнооого да се желае.

# 101
  • Sofia
За тортата да кажа:
Продукти:
1. Захар - 1/2 ч.ч.
2. Какао
3. Маскарпоне - 250 гр.
4. Течна сметана - 200 гр. (малко по - малко)
5. Бишкоти
6. Пр. мляко

Разбива се захарта със сметаната , докато стане на крем; прибавя се маскарпонето и пак се разбива.
В някакъв съд около 20х20 см. се слага един ред от получения крем, после се редят бишкоти, които преди това се потапят в пр. мляко + какао (не се оставят да киснат, само се топват и се вадят) , после пак крем и пак бишкоти и пак крем и най - накрая се поръсва с какао.

# 102
Шантал, мерси. Постарала си се повече от мен. Аз правих два вида кремче. Едното от течна подсладена сметана и нес кафе, а другото - сметана и ванилия. Натопих бишкотките в шоколадово мляко и редих като теб, но по средата сложих и банани, а отгоре настъргах шоколад.
Льонка, що първи пентаксим? На нас на 19 ни биха втория. Нямахме нито температура, нито други проблеми. На размери си приличаме. 6.200 кг. и 61 см.

# 103
Шанталче, пазаруваш ли оттук? http://www.laredoute.fr/StaticPage/premierevisite/cree_compte.aspx

Днес изгубих цял следобед да се регистрирам, че е на френски и не го разбирам този език. Иначе има интересни неща. Подробно описание как да се регистрираш има в "НА ПАЗАР" във форума. Успех на мераклийките Simple Smile))

# 104
  • Бургас
Честит рожден ден на Rorina 37  hbday baloni happy bd

Топчица, какво стана на изпита? За British Studies ли става въпрос?

Нашата фурна я чистим с Cif или обезмаслител, но честно казано на мен не ми се случва често. Mr. Green

Момичета, на вас ядат ли ви се бисквити или изобщо сладки неща? Аз през бременността почти не ядях сладко, карах повече на плодове или зеленчуци, а сега като кърмя съм по-зле от бременна.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт