ДЕКЕМВРИйската дружина навъртя една година!

• 10 192
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Ето ни и нас!

Нели, мерси за кафенцето! Много сте ранобудни. Ние с Калоян от два дни поспиваме до към 11,00, като междувременно той си хапва спейки до мама  Grinning. Само сменяме посоката на въртене  Wink

# 76
Мацата, аз съм го смятала това с вит.д, на детето му трябват дневно около 400 единици, в една капка Вигантол има около 700, това е с презастраховка, затова докато кърмех доктора ми каза да не го давам всеки ден, 2 дни да пропускам в седмица. В 100 мл. готово АМ има 40 единици. Пише го на кутията. Бебето пие малко под литър дневно, т.е. точно колкото му трябва. Освен това е достатъчно 15-тина мин. на слънце за да си го произведе човек сам. Тъй че няма нужда от кански дози вит. Д.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 12:50 от kalinuccia

# 77
  • Sofia
Това за вит. Д-то и АМ и аз за първи път го чувам  newsm78

Аз като добра , грижовна майка , еЙ така го изведох детето днес  Mr. Green Blush

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5470056

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 12:53 от Shantal

# 78
Добър ден!!
Адашче, мерси за кафенцето. То мойто обедно стана, ама какво да правиш. Свеки се тръшна да боледува, та днес съм отговорник по деца, по тенджери, по перални, по ютии...
Мойта мискинка ако има как да лапне двата юмрука, най-добре.
А за ви запитам аз пищят ли ваще бебовчета. Ая като се е научилаааа...направо ми пробива ушите.

# 79
Добър ден и от мен!
Нели75 за пищенето. Не само пищим, ама и то силно на всичко отгоре. А след това се хили на реакцията на мама и тате  Joy

# 80
Брей добрах се до компа най-после,а вие голямо писане сте направили.
Нашите ръчички също са непрекъснато в устата,но не мисля,че скоро ще изникне зъбче.
Тук витамин Д дават само ако се налага,но да чукна на дърво за сега сме си добре.
И моя хубавец не яде много,но щом е доволен значи се енахранил.Започна да се заиграва на цицата-уж я захапва после я пуска изведнъж и ми се усмихва широоооко,после пак уж захапва и започва да гука.Много ми е сладък,направо ще го изям.
Ох,много ми е трудно с пишока,наколко пъти го забелих,но той се разплака и не знам за него или за мен е по-голям стрес. Тук,в Англия не ги пипат,че можело да се инфектира и аз май предпочитам да се ядосвам,че нищо не съм направила,отколкото да съжалявам,че съм му направила нещо.
Днес съм на изпит за живота във Великобритания-без него няма да ми дадат гражданство,а бива ли сина ми да е англичанин ,а майка му да не е.
Спорен ден на всички.

# 81
Топчица, успех на изпита. Пък като го вземеш, вече ще викаме, че и англичанка си имаме сред нашите редици  Mr. Green
Това за вит. Д и аз не го знаех. Първо бяхме по 1 капка на ден, сега сме по 2, и доки каза да не пропускам (макар, че последната седмица, нещо все забравям, явно мн ми се спи и само я взимам, давам цица и заспивам).
А къде го видяхте това хубавото време? То май само сутринта беше хубаво, сега е едно мрачно...а ние нямаме парно и топла вода. Дали сменят нещо в абонатната  newsm78
Ние не пищим още, ама пък като ревем се чуваме и то мн добре. Иначе и тя напоследък мнооооого се смее и гука. Снощи по тел баба ми чак се стресна, щото не очакваше  hahaha И все иска внимание, ако може или да гледа рибите, или аз да съм й над главата. Играчките се мъчим в устата да ги слагаме. Ще взема да й давам гумените вече.

# 82
  • Sofia
  helpuu  Кажете някой читав препарат за почистване на фурна , моляяяяя.
Търках с К2Р , с Циф, с обезмаслител, с веро ... и пак има нЕкви гадориики по стъклото. От снощи я чистя тая скапана фурна  #Cussing out

# 83
Шантал, да не е двойно стъклото и да е отвътре? Най-добрия начин е, сваляш стъклото накисваш го във вряла вода с някакъв препарат, и после пак търкаш. Освен ако самото стъкло не е изгоряло на точици, това май няма как да се оправи (ама дали е възможно да стане на фурната  newsm78)

# 84
За фурната - от К2 съм доволна, но трябва да оставиш поне една нощ да престои,  ако е много упорито. Нели, радвам се, че ще сме съседки. Simple Smile)

За Косето бяхме на доктор сутринта (и тримата - с Теодор и мен - вече пътека сме направили до УНГ-то в Токуда). Лекардката каза, че е вирусно (нали ходим на градината) и даде само виброцил, витаминн С, цитросепт и панадолче за температурата.

Дано само не заразим бебето.

Уф, до вторник ако не съм започнела да чувам по-добре с това моето ухо, щели да ми правят някаква "процедура" през носа да го отпушат. "Почти не боли", каза докторката... На някой от вас правили ли са му такова чудо? Сигурно боли, нали?

Шанталче и на мен ми дойдоха от Касида, наистина са много хубави дрешките.  Simple Smile))  Обаче куриерът беше един сърдит младеж. Малко се забавихме, докато му отворя и само където не ме наби. Защо хората работят професии, които мразят? Като не му харесва да е куриер, да си намери нещо друго, а не да се сърди на клиентите.

Топчице, и нашите ръчички са в устата и нещо ми се белее на долното венче, но не съм сигурна дали е зъбче, защото той само се плези и не мога да видя добре/ Но може и да е зъб, защото на Косето на 4 месеца вече му бяха избили два зъба, не един. Simple Smile))

# 85
Аз пък не забелвам пишлето на Калоян. Тук май вече не го препоръчват това.

# 86
  • Пловдив
здравейте !

първо : Честито на днешните мисечковци !!!  Да растат здрави, щастливи и с много късмет !

Ние също днес имаме "рожден ден", та по този повод е толкова кисел и в момента спи в/у мен, а аз кълва по клавиатурата само с едната ръка. Мъка,мъка... И кафето си люснах в/у бюрото, абе изобщо....

# 87
Ние направихме дълга разходка с майките от квартала, но доста студено си беше. Сега даже у нас пуснах духалката, че ние вече си спряхме парното, а се намръзнах направо.

Shantal , и аз съм много доволна от К2, но наистина по-дълго да стои, ако трябва и повтори процедурата още веднъж. Иначе скоро си купих на Сано един препарат за фурни - добър е, но е по течен, не прави такава плътна пяна.

Честита месечинка на всички бебоци, празнуващи днес!   bouquet

А за пишлето или пацата, както се нарича в нашата къща, сме стигнали до някъде, но още трябва, а нещо не става. В събота сме в Токуда на профилактичен преглед и ще питам, да видя какво ще кажат по въпроса - да продължаваме ли или така да го оставим. Че личната ако я слушам...  #Crazy

# 88
  • София
Абе ние имаме някакъв професионален препарат за печки, ама трябва да питам мъжа ми, че вкъщи той чисти с тия пущини. Аз не се занимавам с такива работи. Crazy

# 89
  • Варна
Привет!

Направихме си една страхотна разходка и сега ми остана да огладя и наготвя, но първо да погледна форумчето.

Момичета, да ви питам знаете ли кога ще се подават документите за ясла  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт