ДЕКЕМВРИйската дружина навъртя една година!

• 10 170
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
ето ме и мен на линия, на опашка за чаша кафенце Wink...благодарско Нелко Hug
моята гургулица от известно време си направи режим 02:00ч., 07:00ч., 12:00ч., 16:30ч. и 21:00ч. и не пропуска ей, голямо магаре е...поне нощно време да се направи на заспала...не и не...ококорва се към 06:30ч. и почва да си се смее на играчките над леглото Shocked и аз ставам, правим си сутрешния тоалет, апваме и ей я на в люлката заспива Peace
в къщи ни е топло, дори през деня изключвам за малко климатика, а когато навън беше 20 градуса почти през целия ден сме без климатик, но апартамента е юг-запад и като ни огрее слънцето е много топло, та от известно време я обличам с боди с къс или без ръкав, памучни ританки и памучна блузка...това е
наистина днес май се очертава хубав ден и ще изденем на разходка...асансьора от седмица време не ни работи и от 3-ия етаж до долу ще трябва да се боря с количката Whistling
хайде лек ден от мен за сега Hug

# 61
Добро утро! И ние се събудихме рано тази сутрин, но съм ги оставила с баткото да си гукат, докато прочета. Анита вече много хубаво си държи дребни играчки и се занимава сама по-дълго. Само не се обръща още, но си мисля, че ортопедичните гащи са виновни. Зарекла съм се до 31 да ги носим, на трети на контролен преглед и край! Утре ще ни идват кумовете на гости, миналата година през май се видяхме, когато тяхната госпожица беше на 1 месец, а сега ще навършва годинка. За целта съм поръчала една торта от Лагуна да ги пробваме и ние най-сетне /а как ще отслабна до морето.../. Между другото, в един сайт я поръчах, защото сладкарниците им са ни далече, тук

# 62
  • София
Тиририрам в новата темичка. За Ивето и майчицата й  Hug

За Нели   bouquet че черпи с кафе поредната сутрин.

На всички нови мами добре дошли Grinning Аз нямам спомен кога съм се включила, но определено бях много бременна Joy

И аз щях да кажа, че и без витамини ще се оправи за 2-3 дни детенцето, както и повръщането без всякакви прахчета за 1-2 месеца!!!

# 63
О,Галчо ще ходиш у мамини на гости Laughing!

Цвети,Ралица също ми беше шишкаво бебе до 6-я месец,сега е фиданка/да не кажа хърба/.Всички бебета са дундести,кое повече,кое по-малко Flutter!

Иве,радвам се,че майка ти е добре,защото много боли когато имаш болен родител Cry!

Добре дошли на новите мами,престрашавайте се ние не хапем Mr. Green!

Стела Мария колко болести ви се струпаха,оздравявайте по-бързо!

# 64
Добро утро и от мен!Нели,благодаря за кафенцето HugМами,нормално ли е да ни никнат зъбчета вече?Постоянно си пъха ръцете в устата и само нервничи.

# 65
Фифи,рядко избива эъбче на три месеца,но е възможно.По-скоро ми се струва,че го сърби венеца,Ралица беше така от 3 мес. започна да се лигави да тика ръцете и да чеше зъбите,а първото й зъбче изби на 7 мес.

# 66
  • София
Оф, и наще ръце са все в устата. Преди я свиваше на юмруче, но от няколко дни си лапа по няколко пръста и ги  бута на вътре. Чак почва да се дави. Още малко и ще повърне.  Какви са тия мераци не знам   33uu .И аз се съмнявам за зъбчета. Гледах му венците, но не мога да разбера. Побелели са. Лигави се доста от скоро, а и като че ли има и повече секрет в носа.

# 67
Аз даже вчера ходих до аптеката за калгел,но нямаше и взех бейбидрийм.

# 68
Добро утро, за зъбките и аз си мислех, че ни никне зъбче обаче педиатърката ни каза, че е нормално да имат всички признаци на никнене, но това било от набъбването на зародишите, но ако 6те сме така кисели до 7-8 мес. когато тябва да ни изникнат зъбчетата, аз незнам как ще издържа #Crazy

# 69
  • София
На Ивета първото зъбче й израстна на 4 месеца, но засега Лили не дава признаци. Лапа си ръчичките, лигави се, но не виждам да й расте зъбче.

# 70
Добро утро Simple Smile

от около седмица не ми остава врее на надникна при вас - накъсахме се от пътешестване. с бебко разбира се Simple Smile

Ама какво заглавие само! Страшно е!

Не съм прочела всичко: стискам палци много много за здравето на майчетата на Мира и Ивето. Praynig

И ние си лапаме ръцете. И не искаме да ядем. За третия месец наддаването ще е доста по малко от предишните. Има няма 600 г. а първия месец беше 1.3 кг. Какво да правя? не сика да яде, доволен е , когато е мрънка и плаче, кърма имам (изцеждам преди дда изляза - така че знам че има) Човека яде не по вече от 5-10 мин. От една седмица не е мръднал и грам.А вчера повръща след всяко хранене. вече не зная на какво се дължи. Повръща малко след като се нахрани, но след 1 час пак повръща.

Във връзка с повръщането да попитам вие какви лигавници ползвате? Гледам едни като пуловер с ръкави - мисля си че биха били много удобни;

# 71
  • София
nivear, аз съм свикнала с малко наддаващи бебета и хич не се впрягам на тая работа. Хора Божи са и те - всяко е различно. Лично аз ползвам всякакви лигавчета, с найлон, без найлон, с презрамки, без - все едно, и без това непрекъснато са мокри! Но за повръщането не знам - защо не се обадиш на педиатъра си?

# 72
Нелче, мерси за кафенцето, имах нужда  Simple Smile. Вит. Д се дава на кърмените бебета, другите си го пият с адаптето, това е важно, иначи се предозира.
Клер е права, най-вероятно и повръщането ще се оправи като започне да сяда и да яде твърда храна, но ако започне отведнъж, а преди не го е правил по-добре се консултирай.

# 73
  • София
Калинуча много в размисли ме хвърляш. Ние сме на АМ, но давам витемин Д и то по предписание на лекаря.

Забравих,  Добро утро!

# 74
  • Габрово
Иве, радвам се, че майчицата ти е здрава Hug
Добре дошли и на новите мами Hug
Ох, Александра снощи като заспа още в 18.30 и днес се оцъкли в 6.00 сутринта, но аз си знаех, че така ще стане и затова снощи си легнах в 23.00 като никога та горе долу съм се наспала.

Нямам търпение вече да си ида на Бг, че тук изнемогвам сама Tired
Алекс така и не заобича разходките навън и направо не знам... Блесне ли й слънцето в очите и надава вой, а то все е слънчево и няма сенчести места защото почти няма дървета и тук таме някоя палма само. Е, то не може и слънцето да не пече заради нашта капризна принцеса Mr. Green Испания не е като по телевизора ще знаете... много е гадно за живеене тук, но за почивка става Peace
Сега мисля да й купим едно чадърче за количката , ама много скъпи бе ooooh!
За количката дадохме 500 евро пък сега ми свиди още 30-40 за чадър Blush

Иначе и тя се издължи много и сега е по-финна, та само едни бузи където има.
Цвети,Юлинка е позагладила косъма като гледам, а очичките й са супер Grinning
То и наште май ще са сини, но много рядко личи синьото на снимките, докато наживо са доста наситено син цвят.

Венчо, може да качиш файла в Youtube. Там се качват цели предавания, значи би трябвало да става с големи файлове.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 11:44 от valkata78

Общи условия

Активация на акаунт