цвети, файловете са mpeg2, нещо май няма да се справя с качване, трябва или да ги намаля като качество или да ги накъсам. може да опитам уикенда да направя едно от двете
засега ще кажа накратко какво правим, ако мога да обясня въобще
започваме с крачето. масаж на стъпалцето, "чупене" на пръстчетата. долу, където е сгъвката на стъпалото се движи нагоре надолу около основата. после въртеливи движения пак там. после се масажира цялото краченце по дължината, после се допира стъпалцето до дупенцето, а крачето е сгънато в коляното (това всичко детето е по гръб). следва другото краче. после се допират и двете стъпалца към дупето едновременно и детето трябва да си повдигне дупето. тя леко го бучкаше отстрани и при никола се видя желание да го направи, ама с това шкембаче

следва сядане по турски, но крачетата са нагоре (дупето е на масата/леглото). накрая на крачетата е потупване на стъпалцата във въздуха
следва масаж на коремчето, въртеливи движения по часовниковата стрелка, леко натискане при ключицата и едно друго притискане на коремчето, дето не мога да обясня
после ръчичките, разтваряне на пръстите.в основата на дланта същото като на крачетата, после протяга ръката нагоре и я приближава към тялото успоредно, следващото движение е нагоре и приближава към тялото кръстосано, другата ръчичка и следва двете едновременно, нагоре и кръстосани пред тялото. следва докосване на едната ръчичка със срещуположния крак и после с другата. потупване на ръчичките една в друга
след това прави коремни преси, вдигам го за ръчичките, трябва да си държи вратлето. крачетата са застъпени. после се изправя до седнало положение, дърпайки за едната ръка (крачетата се държат с другата и дупето не мърда, тук изглежда все едно първо се подпира на лакът)
обръща се по корем и се масажира по гръбчето и дупето с всякакви движения, раменца и пр., по гръбначето, потупвания с пръсти и опакоъо на дланите. после застопорява крачетата и вдига предната част на тялото, вдигайки ръцете (все едно се кланя като мюсюлманин. после същото, но вдига ръка и с/уположен крак. следва от легнал по корем, го изправя до седнало положение и той сам си вади крачетата и застава на колене и после го издига до стоящ, държейки го (той е с гръб към масажиста)
след това по корем, но само краката са на масата, а тялото пада с главата надолу и мнава 180те градуса (т.е се пада под масата)
следват обръщания от гръб по корем и обратно
последно е, хваща го във въздуха по корем и го влачи по повърхността, като само ръчичките докосват повърхността. мисля, че цели да разтвори пръстчетата на ръчичките
ми горе долу това е. извинявам се, ако е малко объркано, ама някои ми е трудно да ги обясня
аз преди правех тия, които са в бг мама, а тези са малко повече просто
през цялото време никола е гол и го мажа с олио за масажи. и двата пъти се изпишка, бях сложила отдолу непромокаемия протектор за матрак.
а хляба пак не ми стана. след като вчера тоя на ивето само беше втасал и никак не се опече, седеше като тесто, днес по съвет на телемаркет правих една от рецептите и пак доста суров и не подпира никъде, иначе реотана си работи. не ми е това разбирането за хляб на мен. утре ще пусна снимка да видите. вашите фурни какви са
иве, радвам се за майка ти
ми айде да го пусна това, сигурно нещо съм пропуснала, но днес просто нямаше как да пиша, само четох