ДЕКЕМВРИйската дружина навъртя една година!

• 10 300
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Привет и от нас ... ние се губим като старите пари  Laughing

Добре сме , Филип расте с часове вече и става все по интересен. Вечер заспива в 10 след баня и сутрин в 7 ме събужда говорейки и ръкомахайки си нещо. Не знам дали сте обсъждали темата, но на него му излязоха едни лишейчета и ми изписаха Елоком за мазане 5 дни и Фенистил капки... не помага. Утре сме на консултация и 2-ри прием на Пентаксима. После ако ми остане време ще драсна да се отчета.
Професор Чернев идва в Русе тия дни , но нямаше каде да ме прегледа. Та тази или другата сряда ще се организираме с мъжо и Филип да дойдем в София на преглед... рзходката ще я направим в някой молл, че да разгледаме детските магазини и да му купим някой неща (в Русе всичко ми втръсна ... едни и същи стоки)

Целувки и  Hug на всички.  Вал  Heart Eyes

# 211
  • Бургас
Стела-Мария, относно оставянето на торби с боклук на площадката, ето какво направих. Нашите съседи преди време също си оставяха я чувала, я някоя торба с боклук. Те се бяха нанесли в кооперацията преди нас и тъй като нямаше и други съседи на етажа, явно бяха решили, че могат да го правят, дори жената, млада, на 30 и няколко си оставяше чехличките до нашата врата. Но в момента, който се нанесохме и аз просто я помолих да си прибере въпросните чехли. До тук добре, чудех се какво да правя с боклука и така един път просто взех, че го изхърлих. И имаше страхотен ефект, сега много, много рядко го правят. Явно са се усетили. Е, някой път, също много рядко, ако имат гости, пушат на площадката, но скоро и това не са правили. Пу-пу, да не ги урочасам, че току  виж утре видя боклук и аз пред нас. Mr. Green
Все забравям да ти кажа, че къщичките са страхотни, а и ареала наоколо е супер, доколкото мога да си представя. Дано всичко ви върви безпроблемно и скоро да се похвалиш, че вече си имате къща. Да си призная, всичките типове ми харесват, макар да са  различни, вътрешното разпределение не съм гледала, но на външен вид са много готини. Радвам се за вас, защото е супер да живееш в къща. Моят мъж преди да си построим апартамента, ме навиваше за къща извън града, ама нали съм градско чедо, не му се вързах, въпреки, че бъдещето е там, извънурбанизацията е най-доброто решение. Много дълго стана, сори. Hug

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 13:46 от bissera

# 212
За мойте комшии(свекъра и свекървата) или добро или нищо,затова аз нищо няма да кажа Mr. Green

Дари,добре си се завърнала,откога те чакахме!  bouquet

За запознанствата.Аз моя мъж без интернет го намерих,той ми е ученическата любов Laughing

# 213
Оф, изучих съ и да съ запиша. Главата ми бучииии, спи ми сеее, пълна програма.
Нещо за запознаване прочетох май?! Ми нас ни събра един фикус....дълга история. Аааа, малката дреме. Отивам да лягам с нея, защото съм като пребита. Хайде до после или до утре. Както дойде.

# 214
Ей, Дари, то човек по- лесно ще открие някоя стара пара, отколкото теб  Grinning
Като спомена преглед- всички ли минахте на преглед след раждането? Като родих Яна отидох чак след година. Сега мислех да отида, че ме притесняваха някакви дърпания, но докато се наканя и те отшумяха. Уж.
Яни, и ние сме така със съседите  Mr. Green.

# 215
Мами влизам да ви се похваля-имам си племенници(близнаци)Да са ни живи и здрави!

# 216
лелееееееееее  Hug Фифи, да са ви живи и здрави Heart Eyes какви са?

# 217
Фифелота да са ти живи и здрави племенниците!    bouquet

Стела-Мария и моя мъж е същия, по отношение на стоенето пред компютъра. За това влизам през деня, а той като се прибере от работа си обръщаме взаимно внимание!  Simple Smile

По въпроса с боклуците. На Панчарево на съседната улица има един тип, който сутрин си слага боклука в кашон върху багажника на колата. Като тръгне да слиза, преди да излезе на Самоковско шосе, има един по остър завой. Този завой го прави по-рязко и боклука му изхвърча в дерето. Наистина във вилната зона нямаме контейнери за боклук. Но на същата тази улица, която излиза на Самоковско, на края са сложили няколко голями контейнера. Нищо няма да му стане 100 м след "неговия" завой да слезе от колата и да си изхвърли боклука! Но това е, може да звучи банално, но простотията не ходи по гората!

Извинявайте, стана малко дълго. Но като се започне такава тема и се сещам за този!

# 218
  • София
Фифелота, честито! Да са живи и здрави бебоците!

Като стана въпрос за прегледи след раждането и аз още не съм отишла  Embarassed

Може ли мамите дето имаха оплаквания от операциите да ми помогнат?  Thinking От вчера от едната страна нещо ми тече, ох всъщност все едно сълзи. Хваща коричка, пада и пак така. Не помня кой се беше оплаквал от подобно нещо. Какво да правя? Може и на лични да ми пишете.

# 219
Фифи, живи и здрави да са дечковците Hug
Мацата споко и при мен беше така ще мине. Около месец ту спираше , ту започваше да сълзи.
Нелка раздуй за фикуса де!
За мръсотията не ми се говири изобщо #Cussing out
А за колите спрени по тротоарите и дупкитеееее.....гадост.
Измислила съм нещо в пристрп на ярост. Да продават стикери дето да нямат отлепване като ги сложиш.Та като е спрял някой където ми пречи да мина с количката, да му го залепя на  предното стъкло точно пред погледа му.
Само за дупките не съм измислила Joy Joy Joy
Лека вечер мацки!

# 220
На мен също ми течеше нещо от разреза, по различно време, от две различни места. На едното беше се появила дупчица като от игла и от там течеше, а на другото започна да набира и да се надува, докато си проби от някъде да изтече и това беше. При първото секцио нямаше такива неща.
Фифелота, да са ти живи и здрави племенничетата!

# 221
Фифелота,  да са ти живи и здрави племенниците.  Hug
Нелка, друг път, като ти писне от учене, бебока спи, и нямаш друга работа, хвани се да ни разкажеш за този фикус, че интересно ни стана. Ми така де, от вътре ни гложди  Mr. Green
Льонка, и тия дето се продават сега, смятам, че биха свършили някаква работа, ако се лепне там. Особенно, ако е в горещите летни дни и се залепи...по-трудно се отлепя мисля. Аз по повод това с колите, ми се иска да ни направят грамотен паркинг пред блока. Щото правено е нещо, ама като нищо, и се паркират колите в една кал до колене  ooooh! или като нас на тротоара, което никак не е хубаво (че даже в "градинките" влизат, та май и тях ще ги оправяме, че поне в тях да няма коли).
Ние видяхме малко животинки в зоопарка, ама духаше си студеничко. Като цяло съм доволна, че малко се разходихме и ние и бебка, че не бяхме излизали не знам от кога. Но голямо размотаване беше, почти не е спала (май основно в колата), и тя заспи, ние стигнем някъде, взимаме я....беше се поизнервило детето и плачка повечко. Сега спи на спалнята, не искам да я местя, за да не я събудя.

# 222
  • Бургас
Fifelota, да са ви живи и здрави племенниците!  Hug

# 223
  • Sofia
Fifelota, да са  живи и здрави  и двойно да ви радват! ах как обичам близнаци, имат странна и силна връзка по между си!

Лионка кви са тия лепенки да си купя 100 бройки ако трябва с кануколит ще ги лепя!  #Cussing out аз вече като има идиот паркирал на тротоара снимам с телефона и пращам на КАТ и до общината, не че има голям резултат ама като е шофьора вътре и се приближавам с тела да му снимам и отблизо номера, ме гледа странно и почти винаги потегля незабавно!

За дупките със сигурност има доста спечелени дела за нанесени щети, та може и ние едно колективно дело да заведем! на мене болката сега ми е за детс.площадки зад блоковете, не знам къде и на кой да се оплача, какво да се направи ....

Нелка айде тоя фикус цял ден го чакам! малеее ква клюкарка съм станала....

# 224
Момичета много ви благодаря за хубавите пожелания!Две момченца-Александър и Димитър-2.200 и 2.400 кг.,но не ги видяхме,защото са в кувиоз.

Общи условия

Активация на акаунт