ДЕКЕМВРИйската дружина навъртя една година!

• 10 204
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Муниека, я кажи на какви адреси ги пращаш тези снимки. Аз днес се скъсах да правя снимки на нарушителите около дружбенското езеро. Скоро мисля и Господари на ефира да викна - уж е парк, пък колите като на състезание карат по алеите. Да не говорим, че има разни супер мързеливи божии поклонници - ако има как в църквата с кола ще влезнат. Много ме е яд - не смееш детето си да пуснеш по алеите. Давай тук адреса и да пращам.

# 226
Фифи, да са ви живи и здрави и много да ви радват  bouquet

# 227
Аничка, що верно не пишеш до Господари на ефира? С пращане на номерата няма да има такъв голям ефект, колкото тях. А и това са си алей за пешеходци...

# 228
Айде въдволихме бебкатаааа. Вече пиии.
Льонка, Цвети, настроих се да мисля на български, щото от тоя английски ми писна...та..още когато и двамата бяхме бедни учители в едно и също у-ще и не се познавахме, абе аз го гледах лошо, щото танцьор - хореограф, около него дечица, игрално облекло, акордеони..А той пък бил заинтригуван от мен убавицата. И аз бягам, той гони, щото клюката донесе, че колегата бил запленен, разбираш ли, та така си бягахме известно време... Един ден излизам аз от учителската стая, а той върви по коридорчето и се кани да влиза. Мисля си аз хей сегичка ще кривна в тоалетната, за да отмине и се засили да завивам и един тъп, голяяяям фикус като ме перна през главата и като ми бръкна в очите...и той ме заклещи човека между саксията и клонките и ми вика "Ми... аз днес имам рожден ден, та защо не дойдеш да почерпя..."И аз като се гмурнах в тия сини очиии... Резултата беше една лека сватбичка миналата година и бебе Ая.
P.S. Мъж ми вече не е учител, издигна се, а аз още си кеся там и онзи фикус и той така. Та сме си аз и фикуса...

Малко дългичко, ама поне опитах да съм кратка.

Фифи, да са ти живи и здрави племенничетата и само да ви радват.

# 229
фифи, много здраве на малчовците

какво да ви кажа, понякога ме е яд, че на румънчетата им е толкова чисто и подредено. ние до парка ходим 30 минути. е един боклук не съм видяла. за поддържането на парковете също нямат грешка. а сега за посещението на нато също много са се организирали. мъчно ми е, защото преди 10 години бяха по-мизерни от нас, а сега са дръпнали. а ние....пфу

а никола последните 2 дни заспива в 6 и спи до 10.30 вечерта, хапва и пак заспива. даже се сърди като му сменям памперса. не знам какво му става. и от 2 дни не сме го къпали. аз също успявам да поспя час два, което никога преди това не ми се е случвало. ще видим как ще се развием през седмицата

мунлайт, стискам палци. поне е доброкачествено

цвети, поналяла си се в сравнение със старите ти снимки, но аничка е права, че възрастта има значение, на твоите години къде по-лесно ще свалиш

дари, никола има по крачетата едни като лишейчета и кинезитерапевтката ги забеляза и "предписа" нидофлор. мазах малко за проба, че е с антибиотик. и помогна. но се чудя дали да продължа. дали пък тоя нахткерцен няма да помогне

иве, целувки на малката бубка

исках да ви питам, какво правите с ръцете в устата. аз все още се боря и ги махам, а тпй понякога се сърди, понякога се смее. ама има ли смисъл сега да се тормозим или после да го отучавам

аз нали след малко повече от месец ще захранвам и си търся тук откъде да се снабдявам с пюрета и не, в нито един голям магазин няма избор. все някакви смесени Sad ще мъкна бурканяка май от бг Simple Smile

мами, кажете идеи за играчки, които да купя за никола освен дрънкалки. тук има изложения, а и от англия могат да ми донесат, ако не са много обемни. все ми се вижда, че си има, но искам да му взема нещо интересно. маркирала съм някои, но бих искала да чуя идеите ви

# 230
chiges, ще ме прощаваш, ама по стила на писане направо те "разконспирирах". После за по сигурно погледнах лентичката и като прочетох за кака Яна и бебе Калина...
Поздрави и целувки от мен и бебе Ая   Thinking

# 231
Фифи,честити ти племенници baby_neutral baby_neutral!

# 232
Нели, много сладка история с фикус си имаш Simple Smile))

Маце, ходи на лекар. Нямам представа защо може да сълзи, но сигурно ще ти изпишат някое мазило и ще ти мине. Отиди, да не стане някое възпаление. Аз самата още не съм ходила да ме прегледат, но трябва. Аз пък имам някакво гадно течение, не знам хормонално ли е, или какво. А иначе още не ми е дошъл цикълът. Не помня при предните кърмения кога ми идваше, май към 6 месец.

Моят Калоян много се заглежда като се храним ние и чак примлясква като ни зяпа. Дали това не означава, че иска да се захранва и той? Много ми е ящен, миличкият.

Днес се вдигнахме и отидохме до Пловдив да видим нашите. Очаквах там да е по-слънчево, ама беше едно такова променливо. Нищо де, направихме си малка разходка, оставихме големия батко при любимата му баба да го поглези и се прибрахме с двамата малчугани. Сега спят и двамата, а и аз ще си лягам, че нещо се изморих.

Бисе, ами хайде де. И аз бях върл привърженик на апартаментите, и то защото къщата иска повече поддръжка (и за двора, и т.н.), но с възрастта започнах да си променям мнението и ми се иска да съм по-далеч от хората, някъде на природа. А и за дечицата е добре, нека растат на двор. Така ще можем да вземем и някакви животинчета. (Които много обичам, но пустата ми мания по хигиената...)

Толкова от мен за тази вечер. На всички лека нощ и сладки сънища без плач на бебчета Simple Smile))

# 233
  • Sofia
Розичкееее , виждам те !
Аз на лекар ходих в началото на март. Коментара беше: "Господ ли те ши или аз те създадох?"  hahaha Та съм О.К. , нищо ми няма.
Нели, много готино т'ва с фикуса.
Още имах да казвам, ама ...  newsm78  Не се лекува това - преди си мислех, че съм изкуфяла от бременността, но вече не съм бременна  Mr. Green

Аааа, сетих се (не съм чак толкова зле) , Фифи , честити племенници!!!

# 234
добро утро момичета Hug,
има ли дежурен по кафе newsm78, ако таковааааа........да туря на масата по едно Wink

и още нещичко, че това голо кафе Tired

сладко да ви е Peace

Stella Maria, нашата гладница издава същите звуци, когато ние сме на масата...за това напоследък я слагаме в столчето за колата и я слагаме на дивана до нас, за да ни гледа и тя е много щастлива...що се касае за ръцете - ми те са ни в устата нон стоп и то до китките и е едно лигавене, не е истина...отпред е мокра постоянно, та напоследък й слагам един лигавник, който е като блузчица отпред и така стои с него...
днес сме за последната ваксина и да си премерим бузите и дупето колко тежи Wink

# 235
Добро утро!!! Малеее, доживях да кажа утро, че все съм от тези с добър ден!
Иве, благодаря за кафенцето, пък и кексчето си го бива подчертано.
А по повод фикуса, обмислям вариант да закупя един за "годишнината", по-клонест, само после незнам де ще го дявам.

# 236
  • София
Привет, мацки Simple Smile
Искам и кафе, и кекс, и пари също искам Crazy
Край на поста Mr. Green

# 237

Още имах да казвам, ама ...  newsm78  Не се лекува това - преди си мислех, че съм изкуфяла от бременността, но вече не съм бременна  Mr. Green

Шанталче и аз от това съм болна!

Иве мерси за кафето!

С това новото време още ми се спи!Не че по старото нямаше да ми се спи де!

Поне децата още спят и аз ще си изпия кафето на спокойствие! kaffeetrmker_2

# 238
  • Варна
Добро утро и от нас с ранобудната Марта! Мерси за кафенцето и кексчето, Иве! Hug
За ръцете: ако може и двете да са в устата, щастието ще е пълно! Ако не - и едната върши работа, както и всеки подаден непредпазливо пръст на роднина! Laughing
Относно прегледа - аз ходих преди 2 седмици, пуснах си цито и всичко е ок. Беше ме страх, че ще боли повечко от обикновено, но не стана така! Peace
Мартинка-бузинка и тя мляска като ни гледа да ядем, особено ако хапваме нещо с лъжица... чак лиги точи и не мигва. Имаше един (слава богу кратък!) период, в който ревеше срещу гърдата и нещеше да суче и така докато не се умори от рев! Затова спрях да я слагам при нас като вечеряме. Но не съм сигурна, че това е била причината... newsm78
А Нели75, и аз съм бивш учителски кадър (по правописа може и да не ми личи, щото съм математик). И на всичко отгоре бях 2 години класна на хореографски клас! Но мъжа ми си го внесох отвън (не от училище имам предвид Joy).
Усмихнат и слънчев ден ви желаем! Hug

# 239
Dive, от опит знам, че то си е цяло приключение да си класен на хореографчета. Големи сладурчета, а?!

Общи условия

Активация на акаунт