ДЕКЕМВРИйската дружина навъртя една година!

• 10 179
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета Grinning.И аз да се запиша.Не знаех,че има такава тема EmbarassedМоята сладурана   ylinfantе родена на 12.12. в 11:35ч с мерки 4.100кг и 52 см. hahaha                                                                               

# 271
Ще успея да пиша в тая тема и аз, май!  Laughing

Значи за лапането на ръчичките не се притеснявайте, ако тикат в устата цялото юмруче. Научат ли се обаче един пръст да смучат, е тогава вече си е проблем отказването. Максим съм го засичала да смуче биберон и показалец едновременно. Максималист е човека.  Laughing

За захранването - аз от месец вече му давам сок от ябълка и морков. На каката и от по-рано съм давала навремето, проблеми няма. Опитах го миналата седмица с пюре, не пожела и ще опитам по-нататък пак. Зор за захранване нямам, когато иска той - тогава. Педиатърката ни пък нищо не казва по този въпрос - нито да захранвам, нито да не захранвам. Та съм решила да действам според детето.

Мама Яни, Мира, стискам палци родителите ви да се стабилизират и да бъдат до вас още дълги години. За рака знам, че хване ли се навреме - има шанс за лечение. Едната ми баба преди 12 години беше в болница за операция - рак на гърдата, там й казах, че ще става прабаба. И сега си е жива и здрава, вече за втори път е прабаба. Много си я обичам и нека още дълго да е с нас. Така че гонете отчаянието далече и вярвайте, че всичко ще се нареди добре за вас и вашите близки.  Hug

# 272
Честити племеници на Фифелота! newsm30 newsm30Стискам и аз палци за родителите на Мама Яни и Мира! fingerscrossedДано всичко бъде наред! Praynig

# 273
  • София
Ей, ама ужасно ми е гаднооооооооооооо бееееееееееееееее! То бива да съм карък, бива, ама чак пък толкова.
Тръгваме днес към 13 часа на разходка. Докато сглобявах количката и като се разфуча един вятър и съответно прахоляк. Ама нали съм тъпа и упорита, сложих дъждобрана и тръгнахме. Е след 100 метра почна да вали. Стигнах до градинката, видях че няма други луди и кръгом обратно. Дойдохме си пак пред блока и дъжда спря. Чудих се 5 минути коя гора да хващам и предвид облаците се прибрахме. След 10 минути пекна слънце. Е какво се нарича това  #Crazy Бясна съм! Вече няма излизаме навън та да не разваляме времето на другите хора. То е ясно, че на мен при всички случаи си ми е гадно.
Айде оплаках се  ooooh!

Сега кажете, че сте си направили чудно дълги разходки и ще се изям  Crossing Arms

Шанталче евала за отношенията ти с педито. Мен ме е страх като че ли съм някоя ученичка  Embarassed

# 274
Здравейте, мами!

По повод захранването. Аз днес дадох пюре от морковчета. На младежа му хареса и даже примляскваше сладко.  eat Нашата педиатърка ни разсясни още от самото начало как може да се започне със сок, после с пюре. Но каза, че не ни го препоръчва. Така, че днес беше първата хапка нещо различно, освен цицата на мама  Grinning Това, че съм дала, незначи, че ще спра да кърмя. То и на самото бурканче си пише, че не е заместител на кърмама!

А за люлката на Fisher-Price мисля да не я пускам за продаване. Живот и здраве, ИСКАМ ОЩЕ БЕБЕТА!  Grinning Така, че ще я запазя!

Мама Яни, Мира  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Мама Яни, какво стана с темата за злоядото дете в Часът на мама?

# 275
Иве когато имаш време моля те смени ми снимката на 1-ва страничка с тази    bouquet
http://www.mybabyavatar.com/include/avatar-anim2.php?uid=1088&id=6438

# 276

Мама Яни, какво стана с темата за злоядото дете в Часът на мама?

Абсолютно нищо,поне някой мами с опит споделиха какво правят с техните злояди деца.Не държа мен да изтипосат там,но искам да чуя мнение на повече хора,включително и специалисти,да знам как да се справя,защото всяко ядене при Ралица е въпрос на нерви!

# 277
  • София
Момичета, моля ви препоръчайте ми прахосмукачка с воден филтър, които имате такива и сте доволни  Rolling Eyes

# 278
Хелоу девойки и бебета  Laughing

Да се влюча и аз по повод цикъла... на мен ми дойде на 9 март и беше с продължителност около 4-5 дни и обилен. Притесних се доста защото и ние сме само на кърма ,ама се надявам да не е проблем.

Днес сложихме 2-та ваксина Пентаксим, добре беше ... килцата са ни вече 7100 /63см. Доволно си наддава детето и се развива по план  Mr. Green
Венчо , днес ми казаха да продължа да давам капките Фенистил и да майа с Елоком-а ... дано минат тия лишейчета. Спирам за една седмица шампоаните и кремове и олио след баня... ще видим ефекта какъв ще е.

Това е от нас  Grinning лека вечер.

# 279
  • София
Здравейте  Grinning
Докато сколасам да прочета и да се разпиша, то темичката свършила.
Дари, недей да мажеш с Елоком-а. И на нас ни го изписаха, защото от първия месец имахме точно някакви лишеи-видни образувания по лицето, та го купих аз и се изприщих като му прочетох листовката. Определено е като "мощен кортикостероид" и такова нещо изписват на бебета  Shocked  #Cussing out Нещата по лицето на Теди се оправиха с Нахткерцен, а ако имаме по-сериозен проблем смятам да се обърна към дерматолог-хомеопат, защото ме ужасява възможността от малък да го блъскат с  кортикостероиди под каквато и да е форма.
Ох, надявам се да не звуча твърде агресивно, но съм чела много за последиците от кортикостероидите и ако има други начини определено са за препоръчване.
Щях и други неща да пиша, ама докато изчета всичко и забравих  Embarassed
Да кажа добре дошли на новите мами  welcome
green apple, защо не се присъединиш някой ден към нашата група в парка "Света Троица". Знам, че ти е малко далече, но градинката до Билла е страшна отврат, а и компанията си заслужава  Sunglasses

# 280
  • Sofia
Маце , мен Педито ме дразни по принцип, а и ми се вижда малко ... как да го кажа да не прозвучи грубо ... неограмотена и с остаряли разбирания, а е на не повече от 40.
За прахосмукачката , мама има такава: 
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09005291
А защо искаш с воден филтър? Нашата е такава :  http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09024359    и аз съм много доволна

# 281
  • Sofia
ха добър вечер! и аз да кажа за нашата лекарка, мен ме кефи, уважава чуждо мнение, дава напътствия,но не настоява... Още в началото ме пита: Ти от кои си? ранно или късно захранване, аз препоръчвам вариантите ако сте на : кърма до 6ти и нищо друго, кърма и АМ до 5ти и почваш по 1 лъжичка пюре на ден. Бавно и славно захранване, не агресивно и с 1/2 буркан на ден! Пентаксим,но и по ЗК също може. Има много инфо чети, обаждай се първо и тогава го прилагай, все пак и аз чета,но имам тапия,а ти не! " та така... за сега сме на една вълна!

# 282
Нашия педиатър каза твърдо към шестия месец и аз мисля така.
Абе момичета да ви питам,ползвате ли сериозно тоя крем Аура Слим?? newsm78 newsm78
Аз през вечер,през 3....знам,че няма така ефект,ама се чудя дали пък наистина би имало от сериозно мазане??
честно много гадно ми смърди,незнам мъж ми как ме търпи,аз ако той се мажеше щях да мрънкам.....направо е страстоубиец.
От хапчетата се отказах,не мисля,че са съвсем безвредни.

# 283
  • Sofia
Аз почти всеки ден се мажа, но не виждам да има ефект , само смърди  Sick

# 284
  • София
И аз не виждам ефект от Аура слим засега.
А за прахосмукачката, Шанталче, и ние си имаме обикновена и аз съм доволна от нея. Ама мама си е наумила, че иска такава с воден филтър, и ме караше да й търся в сайта на Техномаркет. Но като не знам плюсовете и минусите на различните модели как да й кажа коя да си купи. Та затова питам, ако имате такива с воден филтър и сте доволни да ме ориентирате.

Общи условия

Активация на акаунт