Пролет вече е дошла,усмихват ни се нашите ЦВЕТЯ .

• 50 010
  • 544
  •   1
Отговори
# 240

Деси много е красиво  Hug

Стрелицията на Lenyto също ми харесва. Много бих искала да си взема  Peace
Lenyto цъфтяла ли ти е

# 241
Таш,
Много ми се иска да го пресадя в нова саксия,но Ася каза че не бива и ще я послушам.
Ади,
аз имам фитония ,но не смятам,че е толкова капризна.Иска много вода,влажен въздух,да я пулверизираш и да не е на пряка слънчева светлина.

# 242
Ето я .
Но сега е по - голяма.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=167407&photo=13

# 243
  • Русе
Мерси, Деси. Ето я моята :

# 244
Твоята е по кичеста и с понаситени цветове.
Моята докато намеря инструкции как да я гледам леко "оплешивя".
Виж по напред в темата имаше линк към форум как се гледа и какви видове има.

# 245
  • Виена
Много е готин  Heart Eyes!И колко много клончета има...Гледай си го с много любов  Heart Eyes.
Ето ми и сансевиерата  Sunglasses http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199201&photo=91.За сега ще я държа леко скрита между другите цветя  Blush,че на милото много ще му стане за днес.А пък ми е и чудно,кога ли ще я забележи... Whistling

Хаха, Тедито. И моя мъж постоянно мрънка, че са много цветята. Оня ден си купих шефлера-бебе и я сложих точно до кафемашината. Всеки ден си прави кафе (понякога по 2) и още не я е забелязал  Party

кУпих си и Фитония. Някой има ли. От прочетеното в нета разбрах, че е много капризна и рядко оцелява
  Joy ....мъже!Ама аз няма да пробвам дали ще я забележи,ако я цопна под носът му  Blush

# 246
Tasha,
както писах и по-горе - стрелицията до сега не е цъфтяла, но мисля, че тази година ще цъфти, защото много порасна.
Между другото и аз имах такъв бенджамин от една моя леля, в началото го оформях като бонсай, защото много добре изглеждаше, обаче от многото грижи бързо дръпна в растежа. За съжаление като го занесох в работа и поради последвалите ремонти и местения накрая се затри някъде, иначе страшно лесно се гледаше и издържаше дори на сериозни засушавания Wink

# 247
Вижте колко е пораснало каменното ми цвете http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163176&photo=39

# 248
Таш,
Нали каменното цвете,не трябва да му се пръскат листата?
Наистина много е пораснало и е красиво.

# 249
Ами не ги пръскам поливам внимателно без да ги мокря.
Деси нямаш ли каменни цветя

# 250
Не такова си нямам.
И сега чета от първа страница какви видове има и как се гледат.

# 251
Деси май месец ще бъдем с приятели за няколко дена в Трявна и със сигурност ще отскочим до Габрово мога да ти донеса ако искаш

# 252
Много ще ти бъда благодарна   bouquet .
Сега намерих нещо за него - че се казва глоксиния.
Кога се очаква да бъдете в Трявна?

# 253
Деси ще бъдем на 3,4,5 и 6 май

# 254
Ще се радвам да се запознаем.
Дано само не ме помъкнат по Стара Загора.
Че чадото тогава има рожден ден и може да бъдем там.
Но времето е пред нас...

Общи условия

Активация на акаунт