Пролет вече е дошла,усмихват ни се нашите ЦВЕТЯ .

• 49 526
  • 544
  •   1
Отговори
# 375
sasa,
така се вижда по-добре - http://www.foto.bg/data/500/DSCN2031.JPG, но не съм сигурна какво е - може би бенджамин или цитрус, или кафе, но качеството на снимката не е много добро и е трудно да се каже...
П.П. позволявам си да редактирам и линка към "твоята гордост " както беше писала по-рано - http://www.foto.bg/data/500/DSCN20331.JPG

# 376
  • София
И на мен на бе бенджамин ми прилича.

# 377
  • Пловдив
ЧЕСТИТИ ВИ НОВИ РАНГОВЕ МОМИЧЕТА. 
Аз също съм щурмовак цветарка ще ме приемете ли във вашите бойни редици.
Рапорт даден от- ЩУРМОВАК ЗИЧЕ!!!     

# 378
О, Зиче,
Добре ни дошла.  Hug
Давай сега китките да ги видим на снимка.
Веднага щурмовак zi4e!

# 379
  • Пловдив
Слушам фронтови изтребител !
Само че ще трябва да ги снимам и обещавам че ще ги покажа.
А това със сигурност е бенжамин момичета
http://www.foto.bg/data/500/DSCN2031.JPG

# 380
Девойки,
а знаете ли как се казва едно цвете, на което бабите казват "сухото цвете". Още докато растат цветовете изглеждат като изсушени, някак люспести. Моята баба ми поръча да и купя семе, че си го била затрила това цвете, обаче като незнам под какво име да го търся...

# 381
Алпийските ягодки ми цъфнаха вече.

Поникнаха и семената на грамофонче, които посях. Като заякнат още малко, ще ги засадя в сандъчета и ще ги пусна да ми завладяват балкона Grinning

# 382
Estellia,
Чудо са ти ягодите.
А къде си ги гледаш - на прозорец или на тераса.
Изглеждат ми като от раклама за детска храна.

# 383
Desi,това Е реклама.
нейните са цъфнали само Hug

# 384
Ей че съм глупава ooooh!
Чак сега видях,че наистина е рекламно пакетче.

# 385
  • На края на света !
момичета бързам да ви се похваля ,че моето семейно щастие скоро ще цъфти ,днес ми се наложи да го пресаждам и забелязах ,че е отрупано с малки розови пъпчици ,много им се зарадвах ,а мои познати като видяха пъпките ,започнаха всички да искат от него ,и сега е малко шутичко Joy ама съм на седмото небе от щастие ,за първи път ще цъфти а го имам отдавна и не полагам никакви грижи за него стои си в студ и пек все на дворо,но сега ще го гледам по добре Embarassed

# 386
Чаро,
На кое казваш семейно щастие?

# 387
  • София
 И аз досега търсех за семейното щастие и най- вероятно е това. newsm78 Чародейка ще каже дали е същото. Simple Smile

Като чета какви условия са му нужни за отглеждане, май идеално ще вирее при мен, ще трябва да си потърся. Simple Smile

# 388
# 389
Аз не знаех че на това му казват семейно щастие.
А аз имам в класната стая голямо.
Наистина не се нуждае от толкова големи грижи и си расте и размножава много бързо.
Между другото изпитвам страх как ще си намеря цветенцата в клас като се прибера след ваканцията. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт