Пролет вече е дошла,усмихват ни се нашите ЦВЕТЯ .

• 49 406
  • 544
  •   1
Отговори
# 495
sasa,
какво стана с онова твоето дето е с ядка в почвата.
Рабра ли какво е и кажи откъде го имаш.
Дали не е наистина този вид кестен,който го има Ася.

# 496
  • На края на света !
Момичета циганчетата не обичата пряката слънчева светлина най добре виреят на шарена сянка ,обичат водата и се хващат много лесно ако искате да си ги размножите просто си чупвате клонче и ги боцвате в направо в саксийка ,аз имам двечки ,които цяла зима цъфтят на прозореца и ме радват ,особенно едното е претрупано с цветове.

# 497
... но за съжеление горката е доста кривичка и изобщо не цъфти защо не знам.Така като я гледате трябва ли да я режа и как да я накарам да цъфне та нали това е красотата и.

За да цъфти, хибискусът иска рязане и торене.  Laughing

Нащраках набързо два от моите, съжалявам за лошото качество на снимките, ама толкова ми са възможностите в момента.  Rolling Eyes

- Цялото растение
- Тук се вижда един от срезовете и новите клонки, които излизат оттам
- Тук също
- Това е друга роза, която рязах за първи път, затова е толкова оголена. Но пък се виждат много събудени пъпки, които ще станат клончета.  Grinning

# 498
Момичета,
токущо се връщаме с мойте мъже от Кауфланд. За съжаление останах много разочарована от това, което предлагаха като семена и разсад - само бакопа имаше (бяла, синя, лилава) - разсад за 2 лева. Успях да си купя само семена gazania, нямаше ешолция и хелихризум... Но ще ви се похваля, как ми покълна трицветната поветица за 2 дни - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=232320&photo=5
Между другото за циганчето и аз знам, че обича светлина, за да цъфти, но трябва да се пази от пряко слънце. На вилата ми цъфти прекрасно в саксия под надспусницата (това е нещо като навес...)
Чародейка, имаш ли нужда от помощ, за да си оправиш подписа - нещо не излизат тикерите?

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 16:12 от Lenyto

# 499
  • София
Как' Сийка -мерси -ще докладвам.
А няма ли да дойде двоен стрес за цветето ако едновременно го пресадя/наторя/ и орежа?

# 500
# 501
аз си получих от стрелиция пратката и вече засадих хостите навън. Ако някой има нека даде някой съвет.Мерси предварително

# 502
tedd,
Страшно много ти благодаря.  bouquet  bouquet  bouquet
Като си отида в Стара Загора първото нещо ще бъде да замъкна мъжо в оранжерията и да питам дали там нямат нещо такова.
И цената в Стрелиция,не е много висока,15 лева е приемлива.

# 503
Да ви се похваля с цъфнали теменужки:

# 504
  • София
Ех, момичетаааа........... ooooh!
Днес обикалях из цветната борса на пазара Димитър Петков, пълно е с цветя... Боже, искам ги всичките!  smile3511

Купих си само една мини розичка, жълта и три разсада на петунии. До сега не съм имала мини розичка и много й се радвам, много е красива.

Момичета, кралското мушкато с какво е по-различно от обикновеното? Един чичко ми предлагаше кралско, страхотни цветове, страхотно нещо ooooh!

# 505
tedd,
Страшно много ти благодаря.  bouquet  bouquet  bouquet
Като си отида в Стара Загора първото нещо ще бъде да замъкна мъжо в оранжерията и да питам дали там нямат нещо такова.
И цената в Стрелиция,не е много висока,15 лева е приемлива.

о да се похвалиш после Mr. Green аз от два дни "обикалям" стрелицията и ме сърбят ръчичките, е в крайна сметка не издържах, имаше 2 комплекта живи камъчета- и двата ги поръчах ooooh! да видим каквъ ще ги сътворя, тъкмо докато стане време за засаждане ще наглася всички необходими условия, че каквато съм цветарка... Embarassed

# 506
Аз си записах и латинското му название и ще го търся  и в Габрово.
Момичета,
Някоя няма ли да спретне нова тема?

# 507
  • На края на света !

Чародейка, имаш ли нужда от помощ, за да си оправиш подписа - нещо не излизат тикерите?

Благодаря   bouquet,по точно ме мързи да го оправя Embarassedно щом прави впечатление ще го оправя веднага Peace

# 508
  • Русе
Момичета, кажете ми дали е подходящо сега да си посея семенца за цветенца.
Няма значение какви. Нали на Кауфланд има промоция тая седм., дали ще избият  Confused

# 509
Ами аз мойте ги посях преди 2-3 дни, малко по-късно ще станат, ама пък какво толкова...

Общи условия

Активация на акаунт