Пролет вече е дошла,усмихват ни се нашите ЦВЕТЯ .

• 49 449
  • 544
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
луда тема....как не съм я видяла до сега  ooooh! ...

# 466
Не мисля,че някаква консерва може да замени тръпката на създаването на цвете от семенца.Поне аз така обичам да си ги отглеждам и ми е много интересно и приятно.Другото което не ми харесва е цената,доста е висока за растенията,които предлагат.Но все пак хората са различни,а и това е нещо ново затова newsm10

# 467
Даа , за подарък е много оригинално!
А също така имаше едни малки ключодържателчета в който имаше супер миниатюрни цветчета,който след като пораснат пресаждаш, те пък бяха още по скъпи
Ето за това говоря...

# 468
  • Виена
Пазя го въф тайна!,това с ключодържателя  за първи път го виждам!Наистина е много оригинално обаче!А за консервите честно казано и аз наскоро видях в един магазин и се чудих ли чудих за какво иде реч  ooooh!.А тя каква била работата...
 zi4e и мен много ме накефиха цветята ти  Heart Eyes!Особено с тази високата палмичка ми скри шапката,признавам си!!!  Hug

# 469
Деси може най-добре да каже, ама това с консервите ми се вижда много подходящо за деца - само отвяряш и поливаш, хем е интересно -вижда се как расте, а е чистичко.
Това с ключодържателя ми се вижда голямо мъчение за горкото растение - не бих го меткала насам натам, пък и все да го мисля - примерно на светло ли е ( т.е. не в чантата ми, където иначе седят тия неща).

# 470
  • В най - голямото село
Това с консервата е много идейно , но ако поникне newsm78 Аз си бях поръчала http://64.233.183.104/search?q=cache:sBETl2QDRT0J:www.bezpanika. … mp;cd=1&gl=bg детелина, но нищо не покара. Пък камо ли да го купиш за подарък.

А откъде семенца на еделвайс????

# 471
cikoni , аз моите семенца за еделвайс си ги взех от Кауфланд, но и в Стрелиция гледам че има.
Посях ги сега ще чакам да поникнат!!!

# 472
  • София
Виви много е красиво това цвете  Peace
Семена ли си купи или направо готов разсад?

Tasha взех си готов разсад, пресадих го и сега му треперя. Наистина е много красиво Crazy

# 473
Вивиан, невероятно е това цвете Peace
Дано стане толкова красиво Simple Smile

# 474
Привет на всички!! От около 1 месец имам живо камъче и сега се появи проблем-долната част омекна и ме е много страх дали не е започнало гниене на цеветето.Моля ако някой от вас знае нека напише какво става .Явно трудно се гледа!!  newsm78

# 475
Привет на всички!! От около 1 месец имам живо камъче и сега се появи проблем-долната част омекна и ме е много страх дали не е започнало гниене на цеветето.Моля ако някой от вас знае нека напише какво става .Явно трудно се гледа!!  newsm78

според мен си го преполяла Confused

# 476
а тези камъчета, конкретно липтосите, защото и други видове съм виждала, толкова ли трудно се гледат newsm78

# 477
аз не съм имала, но мислех да си купувам... мисля, че са като кактусите Rolling Eyes бях пускала преди време питанка тук, но не знам вече в коя от темите е, ако искаш, пусни търсачка Peace

# 478
  • На края на света !
момичета днес забелязах ,едно от грамофончетата ми има пъпка ,с нетърпение ще чакам да цъфне Hug

# 479
Здравейте, моето живо камъче също така омекна и само падна от коренчето. Явно е започнало да гние само,че аз не го бях поливала/добре,че в саксията бяха две /

Общи условия

Активация на акаунт